Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
#24578 Danas čak 11 utakmica na rasporedu, bit će materijala za raspravu

Dodali smo neke nove članke na stranicu i preporučujem da ih pročitate,

Ovaj je posebno bitan za sve igrače iz Hrvatske iako bi ga svi trebali pročitati: 

http://nbaknights.com/porez-na-kladenje/

Ovaj za sve koji se klade ili planiraju kladiti online: 

http://nbaknights.com/skrill-racun-i-kartica/

By euskal
#24580 osobno izbjegavam kad je veca ponuda jer tek onda ne znam sta odigratiLaugh,najbolje kad je kao jucer do 5-6 utakmica i kad nemas igraca koji je retardiran kao Monroe ili trener koji ga ne uvodi uopce u igruYell
By MvP39
#24582 Treba sad vrebat kladionice za Love-a, koja ga prva izbaci izgubila je.

Germania mi te volimooooooooo https://www.germaniasport.hr/hr/vijesti?title=OBAVIJEST+ZA+IGRA%C4%8CE-05-01-2015
By Vinsanity
#24583 Kevin Love +

Vec je sinoc najavljivan na forumu kao heroj dana.Necu biti u mogucnosti u daljem toku dana nista da postujem tako da iako jos nisu izbacene granice vecini igraca zelim da podjelim ovaj tip.Vjerujem da necu biti jedini koji ce ga odigrati danas.Uglavnom Love kada ima dobro vece on je sposoban da probije svoje granice za dosta poena.Veceras od velikog tria Cavsa ce samo on biti prisutan.Dakle i sluzbeno Irving,kao i od ranije LBJ su OUT. Poznato je da nema ni Varejaoa,a nece ga biti ni do kraja sezone.Phila je izuzetno losa ekipa,al to nije nepoznanica,medjutim cinjenica je da Cavsi trenutno nisu uopste puno bolji od njih tako da BO uopste ne bismo trebali vidjeti. Cleveland mora trijumfovati veceras i zato ce njegove poene trebati.LBJ je u prosjeku uzimao 18 suteva uz 25.2 ppg,a Irving 16 suteva uz 20.4 ppg.To je velikih 34 suta koji u najvecoj mjeri moraju pasti na zvijezdu tima,i ako Love na svoj dosadasnji prosjek od 13 suteva doda i trecinu ovih sto bi trebalo da uzme,uz neki prihvatljiv procenat i nekoliko bacanja koja odlicno izvodi vjerujem da ce probiti koju god mu granicu stave.Jos uz to 76ersi su medju slabijim ekipama u ligi sto se tice branjenja PF pozicije. Ja ga za veceras na ozbiljan ulog spremam u over ma koja granica bila jer ne sumnjam u 30+.
By marko
MvP39 said
Treba sad vrebat kladionice za Love-a, koja ga prva izbaci izgubila je.

Germania mi te volimooooooooo https://www.germaniasport.hr/hr/vijesti?title=OBAVIJEST+ZA+IGRA%C4%8CE-05-01-2015

Sad gledao u germaniji preko neta nema ga :(
By MvP39
marko99 said
MvP39 said

Nisam ni reko da ga neka kladionica ima, samo sam podijelio vijest da Germania ima bonuse na dobitne listice.
By canca
#24586 Waitres over 12,5 1.85 Betcity

Philadelphia danas u svojoj dvorani dočekuje jedne od glavnih konkurenata za naslov, Cleveland. Phila neko vrijeme neće imati priliku za pobjedu kao što ima večeras jer Cleveland dolazi bez trojice igrača iz prve petorke a to su Varejao, James i Irving. Varejao je izgubljen za čitavu sezonu, James na dva tjedna a Irving se ozljedio sinoć i večeras propušta utakmicu. Naravno kao logičan izbor nameću se overi Lovea i Waitresa a ja sam se odlučio za drugog igrača. Dion ove sezone nije na razini kao prijašnjih a to je naravno radi dolaska Jamesa i Lovea te time dobija dosta manje lopti. Trenutno je na prosjeku od 10.5 ppg 2.2 apg i 1.7 rpg. Igra dosta promjenjivo, a utakmice koje treba izdvojiti: Denver 17 i 20 poena, Netsi 26 poena, Atlanta i Memphis 21 poen. Pružio je i u prvoj utakmici nakon ozljede Lebrona solidnu partiju zabivši Charlotteu 18 poena. Sinoć je Dallasu zabio 8 poena, imao je jako lošu šutersku večer 4-14 i igrao je samo 22 minute. Danas očekujem dosta lopti za njega i Lovea jer sada treba nadomjestiti i Irvingove šuteve. Ne očekujem nikakav BO, znači da Waitres odradi svoju minutažu i mislim da ide preko ove granice.

Hayward over 18,5 1.85 Germania

O problemima u ekipi Utaha pisalo se prije dva dana. Naime imaju dosta ozljeda u ekipi, nakon što su izgubili Burksa za cijelu sezonu, ozljedili su se i Hood i Kanter te obojica neće igrati večeras. Dosta toga sada pada na Haywarda i Burkea. Prošlu utakmicu sam mislio igrati Burkea ali ga nije bilo nigdje pa sam na kraju uzeo Haywarda i nisam se baš proveselio. Gordon je ove sezone na sljedećim prosjecima: 18.9 ppg, 4.1 apg i 4.9 rpg. Glavni je scorer ekipe, imao je puno dobrih utakmica ali izdvojit ću neke baš jače: Indiana 30 poena, New York 33, Pelicansi 31, Clippersi 30, Miami 29... U jako dobroj je formi i mislim da će sada njegove brojke još više rasti. Prošlu utakmicu protiv Minnesote morat će(mo) što prije zaboraviti. Zabio je 9 poena uz šut 4-13 a u drugom poluvremenu uputio je samo tri šuta. Danas ga očekujem na nivou, pogotovo jer je ove sezone jako rijetko vezao dvije loše utakmice. Indiani je ove sezone zabio 30 poena, mislim da možda neće odigrati baš takvu utakmicu ali ga sigurno vidim na 20+.

Wiggins over 16,5 1.85 PSK

Minnesota će danas ugostiti ekipu Denvera a za glavni pick iz te utakmice izabrao sam over poena trenutno glavnog igrača Minnesote Wigginsa. Wiggins je rookie, prvi pick drafta i sigurno jedna od većih nada. Trenutno je na prosjecima 13.8 ppg, 1.4 apg i 4.1 rpg. Minnesotu su opet pogodile ozljede pa su tako čak trojica iz prve petorke van pogona: Martin, Rubio i Peković. Tako dosta toga sada ide na Wigginsa koji uz Younga, Williamsa i Muhammada predvodi ovu ekipu. Wiggins je ušao u jako dobru formu, od posljednjih 6 utakmica 5 ih je išao na 20+. Cleveland 27, Denver 22, Utah 21 i 20 i Sacramento 27. U tih posljednjih 6 utakmica odigrao je ispod 20 samo protiv GSW-a kada je zabio 10 poena ali za 24 minute igre uz šut 3-6 i bacanja 4-8. Kao što sam gore spomenuo Denveru je prije dva tjedna zabio 22 poena a danas ga opet očekujem oko 20. Polako uzima sve više šuteva, uzima ih minimalno 15. Prošlu utakmicu je protiv Denvera imao šut 8-18 i bacanja 5-8. Denver je divlja ekipa bez obrane i mislim da će pljuštati koševi sa obe strane i očekujem over Wigginsa.

By marko

MvP39 said

marko99 said

MvP39 said

Nisam ni reko da ga neka kladionica ima, samo sam podijelio vijest da Germania ima bonuse na dobitne listice.

Da vise od 6 para ako pogodis min tecaj 1.35 itd mislim da je za ozbiljnije kladionicare i dalje strane kladionice number 1 tako da ovo i nije nesto vazno za mene.evo sve kladionice ubacile  love-a u ponudu mislim da je to vazna vijest

Love K.(-23,5+)-Phi-Cle over analizu necu pisati jer je od jucer i danas

BojBogdan.(-5,5+)-Bkn-Dal under opet njega cu igrati jucer igrao 23.3min 0poena sutnuo je samo jedamput nisam gledao bas cijelu tekmu ali sam vidio i previse,neznam sad tocno tko je imao loptu u fazi obrane prodao mu lijepi laznjak bogdan skokom u praznu ovaj postize prekrasni poen,publika poludi trener ga za pola minute vadi van,u fazi obrane djeluje zbunjeno ko da nezna preuzimati igraca,igrac od njega svako malo 2 i vise metara slobodan,jucer lagano prosao nadam se i danas!Sretno svima! oba dva para igram single jos se mi svida over 16,5 Wiggins A
By mcmxi
marko99 said
MvP39 said

marko99 said

MvP39 said

Da vise od 6 para ako pogodis min tecaj 1.35 itd mislim da je za ozbiljnije kladionicare i dalje strane kladionice number 1 tako da ovo i nije nesto vazno za mene.evo sve kladionice ubacile  love-a u ponudu mislim da je to vazna vijest

Love K.(-23,5+)-Phi-Cle over analizu necu pisati jer je od jucer i danas

BojBogdan.(-5,5+)-Bkn-Dal under opet njega cu igrati jucer igrao 23.3min 0poena sutnuo je samo jedamput nisam gledao bas cijelu tekmu ali sam vidio i previse,neznam sad tocno tko je imao loptu u fazi obrane prodao mu lijepi laznjak bogdan skokom u praznu ovaj postize prekrasni poen,publika poludi trener ga za pola minute vadi van,u fazi obrane djeluje zbunjeno ko da nezna preuzimati igraca,igrac od njega svako malo 2 i vise metara slobodan,jucer lagano prosao nadam se i danas!Sretno svima! oba dva para igram single jos se mi svida 16,5 - Wiggins A

love diglo na 25,5 bogda nema uopce u ponudi ...

ispratia san te sinoc i izvuka si me iz govana :P
By cr7
#24590 TEAGUE 19.5 - under 

Teague igra u  izvrsnoj formi kao i njegova ekipa ali jednostavno ga danas igram manje na ovoj za njega nikad vecoj margini .razlog tome je branjenje njegove pozicije gdje su clipersi drugi u lizi a to je sve zahvaljujuci paulu .atlanta je kompletna tako da ce po meni vise do izrazaja doc horford i milsap pod kosem gdje su clipersi dosta tanki, tako da teaguea vidim na nekoh 15 16 poena 

HL