rwestbrook123 saidNBA Knight said
Ja sam ih tek danas uspio dobiti, slao mailove jučer danas, tražio ih preko skajpa jučer danas i tek danas ujutro su mi odgovorili. Evo ne znam šta da kažem, rekli su mi da bi danas stranica trebala postati aktivna što trenutno i je, ali kao što vidimo s krivim podacima i pas mater očekujem da to isprave kao što bi i trebalo biti.
Koliko vidim oni su uvodili platformu za live streaming utakmica koja izgleda dosta dobro, al jebeš sve to ako ne odrade ono što je najbitnije, a to je vraćanje pravih podataka!
Ja sam prekjučer imao 175 eura uloga na listićima i trebao bi imati oko 270 eura isplate, ali na računu mi se još uvijek ne pokazuje ništa, koda sam izgubio tih 175. Dakle trebaju upisati na račun oko 270 eura i gotovo. Kraj priče. Ja ih danas nastavljam loviti i obavijesti ću slati ovdje jer ovo što su napravili s nadogradnjom stranice je nedopustivo!
jel se vec duze kladis kod njih ili? jer ja iskreno nisan cua za njih dok nisan vidia na ovoj stranici,svasta se moze ocekivat od takvih novijih neprovjerenih kladionica
Naravno, igram kod njih preko godinu dana i radio sam isplate sigurno preko 10 puta, nikad ni najmanjih problema, i onda sad ovo sranje...