Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By rwestbrook123
prefontaine said
rwestbrook123 said
pametno si stavia under na wycombe 1. poluvrime,jel neka dojava bila ili?

ma kakva dojava, to su mi ovi genijalci s favbeta stavili umisto mojih parova nba. sad opet ne mogu pristupit racunu tamo.

teško skontat sarkazam  a :D
By NBA Knight

NBA Knight said
Situacija još uvijek ista, ne pokazuju se pravi parovi u bet historiju, support mi još uvijek ne odgovara na mailove. ja sam odigrao jedan double danas i prihvaćen je.

Na double koji je pogođen još uvijek nisu upisani rezultati niti je listić označen kao dobitan.
By davornet
#24892 Bok

vidim da su počeli ispravljati neke listiće, od 7.1 ih imam 15 i na tri su mi postavili ispravan rezultat i novce za njih stavili na deposit (2 dobitna i 1 gubini) . ali od tih 15 u "my bet history" ih vidim samo 8 ,ostalih nema. Također sredstva se još ne mogu povlačiti.
By xbetx
#24893 Namjeravam se prebacit na kladu FORTUNA WIN ili MARATHONBET pa bi htio cut iskustva, jer sam trenutno na BET365 al mi se ne svida npr. to kaj stavljaju punudu tek navecer, ne mozes spajat igrace nego samo singlirat i slicno...

Nisam gledao mozda vec ima postova o tome, ako ima samo neka onda netko zalijepi link.

Hvala
By prefontaine
davornet said
Bok

vidim da su počeli ispravljati neke listiće, od 7.1 ih imam 15 i na tri su mi postavili ispravan rezultat i novce za njih stavili na deposit (2 dobitna i 1 gubini) . ali od tih 15 u "my bet history" ih vidim samo 8 ,ostalih nema. Također sredstva se još ne mogu povlačiti.

Čim netko primjeti da se novci mogu povlačiti neka obavijesti ovdje, jer meni se s ovim debilima ne da više natezat. 7.1. sam odigrao ne znam ni ja sta ali i dalje stoje neke njihove gluposti, jucer sam igrao gasola under kao single, i dalje nije označen kao dobitni, isplata nemoguća... Za ove debile je marathon izmislio klađenje.
By Hskz
#24897 Pozdrav novi sam na forumu, odavno ga pratim ali nisam se registrovao.. 

Imam jedan ogroman problem sa WWin-om http://prntscr.com/5qolb4 znaci K.Thompson je zabio koliko ja znam sinoć 24 pts a oni su mi stavili da sam ga pao u over-u od 21,5 pts sta da radim ???
By zdeso
Hskz said
Pozdrav novi sam na forumu, odavno ga pratim ali nisam se registrovao.. 

Imam jedan ogroman problem sa WWin-om http://prntscr.com/5qolb4 znaci K.Thompson je zabio koliko ja znam sinoć 24 pts a oni su mi stavili da sam ga pao u over-u od 21,5 pts sta da radim ???

Obrati se njihovoj sluzbi za korisnike,ako je nemaju onda im posalji mail da je doslo o pogresci(vrlo vjerovatno ce to ispravit jel kad tako pogrijese onda je svima Thompson under
By BVB
#24900 Odigrao sinoc kombo tiket NBA i tenis,tenis obradili nba nista,i jutros tenis obradjuju Nba nista mamu im.
By NBA Knight
xbetx said
Namjeravam se prebacit na kladu FORTUNA WIN ili MARATHONBET pa bi htio cut iskustva, jer sam trenutno na BET365 al mi se ne svida npr. to kaj stavljaju punudu tek navecer, ne mozes spajat igrace nego samo singlirat i slicno...

Nisam gledao mozda vec ima postova o tome, ako ima samo neka onda netko zalijepi link.

Hvala

Nemoj se prebacivati samo na jednu, ja uvijek podupirem što više kladionica na raspolaganju ako banka to dopušta, evo jučer da sam igrao monroa over na 15,5 bi pao, ali ja sam igrao na 14,5 i prošao.

Ako si možeš priuštiti fleksibilnost pri odabiru najpovoljnije margine GO FOR IT!