Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By NBA Knight
BVB said
Odigrao sinoc kombo tiket NBA i tenis,tenis obradili nba nista,i jutros tenis obradjuju Nba nista mamu im.

Evo meni obradili listiće od jučer, dobici upisani na stanje računa, ali parovi od 7.1. još uvijek čekaju u totalnom neredu tj. totalno neki drugi parovi koje nisam igrao kao i ostalima...
By xbetx
NBA Knight said
xbetx said
Namjeravam se prebacit na kladu FORTUNA WIN ili MARATHONBET pa bi htio cut iskustva, jer sam trenutno na BET365 al mi se ne svida npr. to kaj stavljaju punudu tek navecer, ne mozes spajat igrace nego samo singlirat i slicno...

Nisam gledao mozda vec ima postova o tome, ako ima samo neka onda netko zalijepi link.

Hvala

Nemoj se prebacivati samo na jednu, ja uvijek podupirem što više kladionica na raspolaganju ako banka to dopušta, evo jučer da sam igrao monroa over na 15,5 bi pao, ali ja sam igrao na 14,5 i prošao.

Ako si možeš priuštiti fleksibilnost pri odabiru najpovoljnije margine GO FOR IT!

Ma skoro sve je bolje od ovih nasih hrvatskih klada..

Al bet356 mi se ucinila dobrom online kladom, placao sam preko paysafe-a na skrill, i sa skrill-a u kladu, isplatu nisam jos radio al kolko sam skuzio moze se na ziro racun napravit isplata, jer na tekuci se ne moze a kreditnu nemam..

Al ne svida mi se taj njihov sustav, prekasno postavljeni parovi, nekih "glavnih" igraca nema i tak...

Zato me zanimaju npr ove klade ako netko ima iskustva pa da kaze par rijeci 
By NBA Knight
#24915 evo uspio sam ih dobiti, kažu mi da će podaci za 7.1. biti obrađeni i vidljivi do nedjelje navečer, tj kažu da će bit vidljivi možda i danas, ali više im vjerujem ovo do nedjelje navečer

@striderr daj mi malo pojasni, ti si uplatio 7.1. i šta je onda bilo? jesu ti novci bili na računu pa nestali nakon "under construction" kad su im se baze za 7.1. sjebale ili ti uopće nisu sjele na račun, a nema ih na skrillu?
By striderr
#24918 @NBA Knights Uplatio sam ih oko 16:00 popodne i znam da do 20:00 nisu sjele. Kasnije nisam gledao, a ujutro kada sam otvorio stranicu bilo je under construction. Tako da vjerovatno da nisu niti sjele na račun, a na skrillu piše da je uplaćeno. Na mail sam dobio potvrdu o uplati ubrzo nakon što sam uplatio i dobio sam oko 1:00 ujutro opet.
By glava111
#24919 Moze li netko preporuciti neku kladionicu osim marathona? 

P.s. mislite li se nastaviti kladiti u favbetu ili cete se prebacit na neku drugu kladionicu zbog ovog sranja sta je bilo?
By rwestbrook123
#24923 ma ako isplate sve ubrzo i sve bude u redu ja cu se nastavit jer su mi odlicni stvarno sta se tice ponude i koeficijenata, s tim da cu malo cesce vrsit isplate na skrill za svaki slucaj :)
By NBA Knight
glava111 said
Moze li netko preporuciti neku kladionicu osim marathona? 

P.s. mislite li se nastaviti kladiti u favbetu ili cete se prebacit na neku drugu kladionicu zbog ovog sranja sta je bilo?

Ja imam najbolju volju da se tamo nastavim kladiti jer obožavam njihovu ponudu, njihove koefe i greškice koje rade (npr. jučer B.Lopez 15,5 koef na over 2.35 a dolaze vijesti da Garnett odmara i Lopez igra od prve...), ali to ovisi samo o njima.

Oni su totalno sjebali i na tih par dana im je sve izmaknulo kontroli. Tog moraju bit svjesni. E sad kako to ovisi o njima dal ću nastaviti igrati tamo? Tako da poprave svo sranje koje su napravili, da sve vrate na ono kako treba biti, ali tu ne pričam samo za mene, nego za svakog člana foruma.

Dakle i nama koji čekamo da se obrade listići i striderr-a koji je imao probleme s uplatom. Ako sve poprave, ako svaki član dobije svoje, onda da.