Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By glava111
#24939 ja sam jedan od onih koji stoje iza toga da je lova u underu i tako igram..vi koji vec igrate duze vrijeme,koje kladionice imaju visoke margine ?

supersport je idealan ,ali jbg 15%...
By BVB
#24953 Obradili su mi sve tikete ali juce sam singlao Bradleya over i danas ga singlao isto over i oba su dosla pozelenila su ali nisu isplacena.

Sta da radim????
By NBA Knight

glava111 said
ja sam jedan od onih koji stoje iza toga da je lova u underu i tako igram..vi koji vec igrate duze vrijeme,koje kladionice imaju visoke margine ?
supersport je idealan ,ali jbg 15%...

što se tiče visokih margina rekao bi ti da probaš betsson, uvijek sam imao osječaj da se vode public trendom i da stave koš više na igrače (ljudi više igraju overe), ali ne znam kako će ti bit tamo jer npr. mene su za mjesec-dva opako limitirali (5 eura), dovoljno da mi se nema smisla kladit.

@bvb meni su za 7.1. napokon upisali sve ispravne parove na listiće koje sam igrao, ali listići nisu u potpunosti obrađeni jer za neke parove još nema upisan rezultat, a za neke je upisan rezltat, ali krivo (npr. igro tristana thompsona under 14,5 a označen mi je kao fulani par iako je zabio 11, igro drummonda under 14,5 a označeno ko fulano iako je zabio 6) tako da mi ni lova nije sjela na račun kladionice za taj dan.

za 8.1. se nisam kladio jer je bila nedostupna stranica

za 9.1. igro 2 doublea, dobio 1 sve obrađeno i isplaćeno

za 10.1. igro jedan double, obrađeno i isplaćeno na račun

rekli su da će biti sve sređeno do sutra navečer i nadam se da će biti tako, ako ne bude otvorit ćemo poseban kanal članovi foruma i ja gdje ćete mi se javiti svi kojima problemi nisu rješeni, a ja ću imati skype konferenciju s predstavinkom favbeta u kojem ću predstavljati sve članove kojima se nešto zakompliciralo, a nije ispravilo i upozoriti ga ne to i tražiti ispravke, ali za taj dio se dogovaramo sutra navečer.
By BVB
#24955 7.1 su poceli da ispravljaju parove,ionako nisam nista prosao.

8.1 nisam igrao nije ni radio sajt

9.1 su obradili odmah taj dan sve

10.1 imam par tiketa,sve su ih obradili i imam jos dva singla za 2 noci i to oba na Bradleya over 13,5 i 14,5. Oba su pozelenila ali nisu isplacena.

11.1 tj sinoc sam odigrao singlove na Gasola over i na Butlera over oba su obradjena i ok su. 

SAmo me ovo nervira oko Bradleya.

http://www.dodaj.rs/f/2g/10N/2b3JK4g8/screenshot1.png

http://www.dodaj.rs/f/3c/FW/MHDn0p6/screenshot2.png

http://www.dodaj.rs/f/3h/hR/TQZOcw3/screenshot3.png
By zdeso
#24976 Da pitam koju kladioniicu predlazete da ima dobre kvota,a da se mogu kombinirati parovi iz istog meca(tipa utakmice i igrac,ili 2 igraca...).Sada sam na maratonu,zadovoljan sam sa granicima i  koeficijentima al nekad me stvarno zna zajebavat ta nemogucnost spajanja igraca iz iste utakmice..
By rwestbrook123
#24983 a nema smisla sad zamarat čovika,reka je da su ovi rekli da ce do navecer sve biti riješeno,u suprotnom da ce ih on kontaktirat .. do navečer sad triba pričekat i vidit kako ce se odvijat situacija
By glava111
il cattivo said
glava111 said
jel moze netko objasnit ovo sta marathon stavi npr. vcrs mozgova 9??? ako zabije 9 je storno ili sta?

koef 1

znaci storno,da
koja im je to glupa fora boze dragi...