kad popuniš ta dva polja stisneš money transfer, samo pazi da ti polje "withdrawal amount" automatski ne pokupi username ako imaš namješteno da ti se pamte loginovi
sorry šta sam te zagnjavio i hvala
NBA Knight saiddavornet said
problematično je što sam odigrao 16 listića a u history-u su mi samo 7 i koliko vidim tri su mi obrađena dva su mi još dobitna , za ostale odigrane neznam šifre ni brojeve lističa, ali problem je što na depositu imam još neke novce a ne mogu ih prebaciti na skrill ( ili neznam ako se šta novo treba napraviti) zato te pitam da li si ti pokušao prabacivati novce sa favbeta?b
Za ove što ti se ne prikazuju stvarno nemam pojma šta bi ti rekao ni kako ih vratiti nazad, najbolje bi bilo da odeš na live chat i tamo im se izrecitiraš, sve listiće koji ti nisu obrađeni a dobitni su, a također ih pitaš šta je s tim listićima koji se ne prikazuju. ne znam šta bi ti drugo savjetovao.
što se tiče isplate, nisam ju radio, ali kad si me već pitao sam išao napraviti čisto da probam i javim ovdje, evo upravo je uspješno podnesen zahtjev za isplatom, skinuti novci s računa i sad treba vidjeti kad će sjest na skrill.
meni je isto bio uspjesno podnesen zahtjev da bi mi nakon pol sata vratili novac na racun i onda sam dobio poruku da moram poslat kopiju putovnice . poslao kopiju i sad cekam.
evo meni prije nekih 10 min sjelo na Skrill
striderr said
@NBA Knights Javili su mi se i ja sam izgleda sam sebi izbio pare, znam da sam čačkao nešto jedno satak nakon što sam uplatio pošto sam očekivao da će stići, a izgleda da sam prekinuo uplatu. Tako da mi na skrillu piše da je isplaćeno, a oni kažu da sam obustavio isplatu. Srećom pa sam uplatio tek nešto više od minimalne uplate pošto sam prvi put kod njih uplaćivao. Sad i ako se ovima sa skrilla javim oni će reći da je taj novac kod ovih, i obrnuto.
Ne moze ti novac samo tako nestat. Ne znam kako mozes obustavit uplatu na kladionici, za to ne postoji nikakva tipka kolko znam. Bilo kakvim cackanjem to je nemoguce. Skrill njima posalje "poruku" da su pare prebacene sa Skrilla na kladionicu, a ovi imaju zadatak tebi upisat na racun te pare. Nema to nikakve veze s tobom. Jedino ako nije neki problem u Skrillu. Zato ti preporucam da se njima javis, pare moraju bit negdje, makar je i internet, ne mogu samo tako negdje nestat. Ako sam u krivu ispravite me, ali mislim da ne grijesim. Sretno s tim !
Edit: ovo mi pak na skrillu piše za tu transakciju