Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By NBA Knight
Milessa said
Pozdrav ljudi,

nov sam ovdje pa bih vas molio za malu pomoć. Registrirao sam se bio pred sedam dana na Rivalo kladionicu i uplatio prvi put 30e i slijedeci 50e te sam došao da 240 eura i sada sam dao zahtjev za isplatu 150e. Od dokumenata su mi tražili osobnu, neki račun s adresom i to su mi approvali ali treći dokument koji bi trebao biti dokaz da sam uplatio ja novac na njihov site su mi dvaput odbili. Naime ja sam platio preko Erste net bankinga i slikao sam im transakciju i kažu da fali informacija. Wtf? Na koji drugi način da im dokažem osim toga? Da li ima tko iskustva sa tom kladionicom i kakva su? 

Hvala i Lp

Šta izvode, znači ti si napravio screenshot stanja računa na kojem je između ostalog ta transakcija?

Jesi li ih kontaktirao preko live chata i potao šta ne valja na slici? Ja inače isplaćujem preko skrilla tako da stvarno ne znam koje to informacije njima fale na toj slici
By Milessa
NBA Knight said
Milessa said
Pozdrav ljudi,

nov sam ovdje pa bih vas molio za malu pomoć. Registrirao sam se bio pred sedam dana na Rivalo kladionicu i uplatio prvi put 30e i slijedeci 50e te sam došao da 240 eura i sada sam dao zahtjev za isplatu 150e. Od dokumenata su mi tražili osobnu, neki račun s adresom i to su mi approvali ali treći dokument koji bi trebao biti dokaz da sam uplatio ja novac na njihov site su mi dvaput odbili. Naime ja sam platio preko Erste net bankinga i slikao sam im transakciju i kažu da fali informacija. Wtf? Na koji drugi način da im dokažem osim toga? Da li ima tko iskustva sa tom kladionicom i kakva su? 

Hvala i Lp

Šta izvode, znači ti si napravio screenshot stanja računa na kojem je između ostalog ta transakcija?

Jesi li ih kontaktirao preko live chata i potao šta ne valja na slici? Ja inače isplaćujem preko skrilla tako da stvarno ne znam koje to informacije njima fale na toj slici

Sve ok na kraju... Ma htjeli su da se vidi moje ime na screenshotu uz potvrdu o uplati a jedva sam uspio to zajedno slikati jer mi je ime bilo ful na vrhu... Na kraju approvano sve.. Daj mi reci, koliko čekaš lovu i da li znaju zaje*****i?
By mikele
#25322 Pozdrav 

Imali jos netko problema sa live chatom od favbet klade jer ja ih evo vec drugi dan pokusavam dobiti ali nista. 13.1. su mi rekli da bi mi trebalo na mail doci verifikacija da mogu podizat novac ali  maila nema. 
By glava111
#25323 Jel vise kvote i margine padaju/rastu navecer na marathonu ili favbetu?

Jer bih ja pricekao anketu do 9,10 navecer i informacije ko igra a ko ne..
By NBA Knight
mikele said
Pozdrav 

Imali jos netko problema sa live chatom od favbet klade jer ja ih evo vec drugi dan pokusavam dobiti ali nista. 13.1. su mi rekli da bi mi trebalo na mail doci verifikacija da mogu podizat novac ali  maila nema. 

Ja ne, dosta sam proveo na chatu zadnjih dana jer sam rješavao neke sitnice za druge članove, evo samo kod jednog člana kad sam išao na chat mi je bilo da su mi govorili da nemaju slobodnih operatera koji pričaju engleski.

aj javi mi se na PM da probam ja za tebe

@glava111 više padaju kvote na favbetu jer oni nemaju baš politiku mjenjanja margina nego šta stave stave i onda koefi variraju s obzirom na uplate dok marathon kad bi koef trebao pasti ispod 1.70 prilagođava marginu
By NBA Knight
glava111 said
Sta mi preporucujete onda Marathon ili favbet?

I jedno i drugo :)

btw. što se tiče favbet chata, danas stvarno nemam sreće ili je gužvetina, ne mogu ih dobit nikako
By glava111
#25334 Haha a tesko mi je rasporedit novce 

A zaprvo i nije,sa skrilla odmah sjednu novci jel tako? Pa mogu vidit di mi vise pase :)

Btw. Na favbetu mi je valuta UAE kako da stavim na eure?
By NBA Knight
#25337 ne znam kako ste uspjeli otvoriti u ukrajinskoj valuti, bilo je više ljudi, ja imam u eurima i sad ne znam dal će ti se ako uplaćuješ sa skrilla staviti u eure, iako vjerujem da bi trebalo.

u svakom slučaju, izbjegavajte tu valutu kako god možete, samo euri ili druge poznate valute