Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By Master Yoda
glava111 said
Pozdrav, jel znate neku online kladionicu da imaju aba ligu u ponudi igrace,a da nemaju poreze i ostale pizdarije?

hvala

WWin
By Kobe81
#25796 Jedno pitanje :)

U Favbetu bude ponuda igraca npr. 13.0 i ako taj igrac zabije tocno 13 šta onda vrijedi? Hvala unaprijed :))
By Master Yoda
Kobe81 said
Jedno pitanje :)

U Favbetu bude ponuda igraca npr. 13.0 i ako taj igrac zabije tocno 13 šta onda vrijedi? Hvala unaprijed :))

void
By glava111
MasterYoda said
glava111 said
Pozdrav, jel znate neku online kladionicu da imaju aba ligu u ponudi igrace,a da nemaju poreze i ostale pizdarije?

hvala

WWin

hvala :))
By zbrpfc
#25989 Samo jedan savjet, ako je neko uplacivao na favbet preko visa kartice i uzeo valutu UAH, u toj valuti nije moguce isplatiti na visa karticu jer nijedna banka ne radi sa tom valutom,te zahtjevaju od vas da otvorite karticu u toj valuti, sto je nemoguce bilo gdje na svijetu sem Ukrajine i mozda Rusije, jer nijedna banka ne radi sa tom valutom.U tom slucaju ih smarajte da vam prebace novac na skrill novcanik, ja sam se 2 mjeseca ganjao sa njima da mi prebace novac na skrill u evrima i evo danas konacno odradise to.
By NBA Knight
#25990 O napokon da se i to riješilo, sorry @zbrpfc ja sam ti zaboravio odg na PM od neki dan, ali sam ih bio kontaktirao opet za tvoj slučaj kao što smo probali i prošli put kad nisu prebacili nego otezali, ali drago mi je čut da je napokon priča oko toga završena :)
By zbrpfc
glava111 said
Ne odgovaraju mi na poruke,zna li itko kako promijenit tu valutu u eure?

druze kontaktiraj ih na live chat, ali nemoj se logovati nego ih kontaktiraj cim udjes na sajt, kad se logujes nece da se javi operator, tako je meni barem bilo. smaraj ih reci da ne mozes isplatiti pare u toj valuti i da ti prebace u eure