zanima me jos u koliko sati favbet stavi igrace u ponudu?
vec par dana unazad dodem ovako popodne,stvarno mi nije jasno.jesu bar kvote kad stave 1.9-1.9?
glava111 said
@NBA Knights još gledam i reko jesam ja lud ili ne vidim igrace...
vec par dana unazad dodem ovako popodne,stvarno mi nije jasno.jesu bar kvote kad stave 1.9-1.9?
da, izlaze na 1.90, a onda se kasnije po količini uplata reguliraju koefi
registrirao sam se na fortuniwin i sad me jebe sto nemam token za uplatu veceras tako da sam lud,jer ponuda je vrhunska ali eto sto je tu je. Morat cu ipak odigrat u kvartu za veceras.
Pitanje sto se tice skrilla, ako dignem lovu na skrill,kune pretvore u Eure ako se ne varam,onda kad budem prebacivao na fortunu,oce biti kune ili euri?
Jel ima još neko problema s Skrillom , ne mogu uopce sendat novce, ne mogu na kladaru ali ne mogu ni nekom privatno na mail, što se dešava?
Piše kao da mi je iz sigurnosnih razloga trenutno blokiran račun, nešto u tom smislu.
Pišem im mailove već 5 dana i ništa se ne javljaju, kako neodgovorno, užas...
Jel imao netko sličnih problema?
under said
Skrill,
Jel ima još neko problema s Skrillom , ne mogu uopce sendat novce, ne mogu na kladaru ali ne mogu ni nekom privatno na mail, što se dešava?
Piše kao da mi je iz sigurnosnih razloga trenutno blokiran račun, nešto u tom smislu.
Pišem im mailove već 5 dana i ništa se ne javljaju, kako neodgovorno, užas...
Jel imao netko sličnih problema?
Najveće prevare ikada,nakon što sam uložio sve novce koje sam imao,ne želim govoriti o iznosu,ali dosta pozamašna svota i uložim na bet365 na jedan jako odličan koef,da ne govorim da sam odmah blokiran na bet365...Znači ako sam uložio sav svoj novac znači da nemam više novaca svojih i taj par mi je prošao,lijepa se lovica uzela koef je varirao od 7 na 2.20 ako se ne varam...I lijepo sjela je lova na bet365 račun i misleći kako bi to trebalo kroz 24h sjest na skrill pa kroz 1-3 dana kako skrill kaže zapravo ispada da su slobodno mogli staviti 1-3weeks,smeća...
Od slanja 1000 mailova,od čak zvanja,nema što nisam radio,najveći je problem bio biti bez love i to jako dugo 4tj i da bih onda dobio odgovor na mail da nešto nije uredu s transakcijom i da će biti obustavljena nakon 4 tj čekanja!!!I to mi je još bolje sjelo pa sva sreća da se u međuvremenu dodala uplata na psk via skrill,pa sam sve novce prebacio s skrilla na psk pa s psk na bankovni račun ili isplata u kladionici,ali opet možeš samo isplatiti 75% od uplate,znači od 10 000 možeš isplatiti samo 7500,a ovih 2500 mora ostati na računu.
Uglavnom skrill što se više može izbjegavati to je bolje...
Što je onda najbolje uzeti?
Evo ide već 6 dan i još se ništa ne javljaju...