stavim 15 nba igraca i stisnem single i uplati mi desetak a ostale kao ne mogu uplatit,listic mi je odbijen,piše MAKSIMALAN ULOG NA OVU KOMINACIJU JE 0,01€
ako mi netko ovo moze objasniti bio bi jako zahvalan :))
spajki112 said
Ne znam šta da ti kažem,ne znam koja je caka ako napraviš devizni račun,ne znam da li odmah sjeda lova,ne mogu ti garantirati,ali preko skrill-a ja osobno ne bi više nikada išao...
Na koju ces ti foru onda stavljati novce na kladionice?
Instagram profil @noveteneandnbateme
tekstovi o aktualnim nba temama i novim tenama- posjetite nas i prosudite sami.
Hvala svima koji se odluce za to, a ostalim se ispricavam ako saljem gluposti!
glava111 said
Kako da isplatim novce sa favbeta?
još uvijek nisi riješio sa skrillom probleme? ja sam dosad radio samo preko skrilla, al evo ti link načine isplate
https://www.favbet.com/en/page/withdrawals/
nigdje ne piše koji iznos zelim ..kako da odaberem koliko zelim vratit na skrill?
edit: ajme ja se ispricavam!!!! nisam vidio da piše amount jer mi je komp automatski stavljao email adresu tamo...
glava111 said
jesam,i sad ja stisnem povlacenje novca i on me trazi email i sifru i dole komentar
nigdje ne piše koji iznos zelim ..kako da odaberem koliko zelim vratit na skrill?
edit: ajme ja se ispricavam!!!! nisam vidio da piše amount jer mi je komp automatski stavljao email adresu tamo...
da, ista stvar je zbunila još neke članove, a bome i mene kad sam prvi put isplaćivao, komentar samo ostavi prazan (bar ga ja uvijek ostavim praznog), ostalo popuni i to je to
JEL SE OVO IKOME DOGADA?
P.s. bio bih jako zahvalan ako bi mi netko predlozio neku kladionicu koja ima slicnu razredu kao supersport i wwin(npr da danas imaju pierca,thomasa,cousinsa,parsonsa) nemaju ih ni favbet ni marathon danas