Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By mjordan23
kokodril said

Stipe dedicu ,goodnes je na putu,zato nema odgovora,ali kad objavi iducu bit ces u njoj
Molio bi pomoc od jucer preko racunala nisam u mogucnosti ucitati stranicu,sve druge mi ucitava,javlja 403 forbidden
You dont have permission to acces.......
Appache server...port80
Ako netko zna molio bi da mi javi

nitko jucer nije bio u mogucnosti, pala stranica, sad je ok.
By bedblueboys
#2685 pozdav!

Cudi me granica Cikaga -Memfisa 175,5.jeste da imaju jaku odbanu obe ekipe,ali msm da su potcjenili napad.Juce je Cikago nadmasio ovu granicu za pola kosa,isto je igao sa timom koji gaji jaku odbranu Boston,a Memfis ima isto tako pojedince koji mogu da zablistaju u seriju njihovih pogodka.Verujem u napadacke ambicije,a posebno Memfisa i ocekujem lagani prolaz ove margine od 175,5.

Utah-1 1,2
SAS-2 1,55
Houston-2 1,6 (kud svi tamo i ja,mada kad nesto svi igraju ne prolazi bas uvjek,ali ajde idem)
NOH-1 1,45 (zbog otsutnog Curija)
By kokodril
#2686 Znam za jucer,meni nije moguce sad,javlja mi isto sto i jucer,ovo pisem preko moba
Ako netko zna molio bi da mi napise sta mi je radit
Moj par za veceras Parker over 20,5
Analiza ako uspijem rijesit problem
By comi
kokodril said

Znam za jucer,meni nije moguce sad,javlja mi isto sto i jucer,ovo pisem preko moba

Jesi mijenjao štogod u internet postavkama? Ako nisi, onda je i dalje do stranice... Ako jesi, onda ću ti pojasniti u PM...
By kokodril
comi said

kokodril said

Znam za jucer,meni nije moguce sad,javlja mi isto sto i jucer,ovo pisem preko moba

Jesi mijenjao štogod u internet postavkama? Ako nisi, onda je i dalje do stranice... Ako jesi, onda ću ti pojasniti u PM...

evo radi,hvala na pomoći
By Baja
#2690 No Tim Duncan for Spurs tonight ... Boris Diaw to start in his spot ... no reason given
mislim da bi trebalo probat Splittera over 11,5
By kokodril
Baja said

No Tim Duncan for Spurs tonight ... Boris Diaw to start in his spot ... no reason given

parker over ,podebljanje uloga
By mhkladionicar
#2692 zaista ko ima soccer kladionicu neka se kladi u njoj granice su male

recimo kirilenko je 13.5

parker 19.5

D.Lee 19.5

Boozer 16.5

i to se treba iskoristiti ;) nazalost kod mene je nema :/
By Baja
#2693 Steph Curry (ankle) is in. David Lee (ankle) is out. Warriors coach Mark Jackson makes it official.

Zanimljivo
By sale89
Baja said

No Tim Duncan for Spurs tonight ... Boris Diaw to start in his spot ... no reason given

a ja igrao jako 2 :(