Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By glava111
NBA Knight said
@glava111 nisam razumio najbolje tko ti je blokirao račun, skrill ili?

@prefontaine slažem se, ne znam koji k izvode u zadnje vrijeme, definitivno prekasno stavljaju ponudu, na početku sezone pa praktički do nove godine ponuda je uredno stajala na vrijeme tamo, a sad moraš čekati nekad i do 11. U jednu ruku to je katastrofa jer nije user friendly da se toliko čeka, ali nekad se također znalo desiti da neki igrač na kojeg se trpa i na kojeg je po svim kladama pao koef na 1,70 ili manje na favbetu navečer izlazi svjež s koefom 1,90. Istina, ne drži dugo 1,90 ali na kratko se može uzet dobra ponuda. Eto to je jedna jedina dobra stvar koja izađe iz toga...

U svakom slučaju, po mom mišljenju ponuda bi trebala stajat bar u 7-8, a ne ovako da refresham cijelu večer... ja ću ih probati kontaktirati što misle o tome pa vas izvjestim ovdje.

@NBA Knights ma sa skrillom,vjv oce verificirat jos racun pa sam im poslao 2 emaila sa slikama osobne i ne odgovaraju...
By prefontaine
#27025 na koji mail saljem poruku skrillu glede verifikacije kartice? 

i jel se svaka isplata sa skrilla na racun naplacuje 22kn ili je ovo u mene nekakva iznimka?
By NBA Knight
#27027 @prefontaine ne razumijem pitanje. Ja im kada sam prije radio verifikaciju nisam slao nikakav mail nego sam imao neki prozorčić unutar skrill računa u tom dijelu koji je bio namjenjen verifikaciji. U taj prozorčić sam upisao nasumični iznos koji su mi uzeli s kartice (ne znam dal misliš na to).

A što se tiče isplate, da, isplata se plaća 2,95 eura, zato ja kad radim isplatu, radim srednje ili veće isplate, nikad male.
By prefontaine
#27030 @NBA Knights aha, mislio sam da su isplate besplatne, zato sam pitao, jer mi je glupo onda svako malo isplacivati i davat i po 3 eura.

a glede verifikacije, trebao sam unijeti iznos u eurima koji su mi skinuli, ali problem je sto mi je racun u kunama, i na izvodu s internet bankarstva mi pise sve osim iznosa u eurima. Pa sam ja pokusao na osnovu tecaja staviti iznos u eurima, al naravno da sam pogrijesio i racun mi nije verificiran. Unazad dva tjedna poslao sam im 5 mailova na razlicite adrese, i evo jutros posaljem jos jednom, i vec su mi sve rijseili, trebao sam poslati samo neki dokument i to je to. Znaci u 6 minuta smo po 2 maila razmijenili i sve rijesili, a prije toga 2 tjedna nikako s njima na zelenu granu. No dobro, bitno da je rijeseno i racun verificiran.

i jos jedna stvar, hocu odma rijesiti registraciju u tonybetu, i pod ovo identity verification ima photo id (tu sam stavio prvu stranicu putovnice), proof of residence (tu sam stavio adresu koja je na putovnici), al sta treba, i treba li uopce ista, pod ovo proof of payment? hvala
By BVB
#27031 @NBA Knights 

Daj nam odgovori na neka od pitanja vezano za Tonybet kladionicu. 

Kakvi su sto se tice uplata/isplata? Nema nikakvih zajebancija poreza, cekanja i slicno? Pitam ovo iz razloga sto sam imao dosta problema sa raznim kladionicama.

"Joj koje sam sve muke imao, veruj mi da sam 200 evra znao da se odreknem samo da nemam nikakav kontakt. Uzimaju procenat pri isplati, ne mozes manje od 100 evra, mozes jednom mesecno svaki sledeci put provizija 10%. "

Moze li se vezati utakmica i igrac sa te utakmice na tiket? Ili 2 i vise igraca sa 1 utakmice?