- 20 Mar 2015, 13:30
Jako zanimljiva utamkmica Laboral -Olympiacos zbog povreda pre svega kod gostiju.
Prema najnovijim informacijama Spanoulis ne igra,ima povredu kolena i po savetu lekara mora da miruje
isto tako ne igraju Petway, Tsairelis i Katsivelis dok bi Oliver Lafayette trebalo da bude u postavi.Ako neko ima bolje
informacije neka ih podeli.Kod domacina ne igra Ben Hansbrough zbog povred zgloba.Sto se tice igraca za ovu utakmicu
namece se Giorgos Printezis plus na 11,5 jer je jedini na toj poziciji cetiri,mada je proslu utamicu postigao 11 poena
kosem u zadnjem minutu.Ovo je prva utakmica da nece igrati Spanoulis nisam siguran kako ce ekipa izgledati,ne samo
zbog cinjenice da dosta lopti uzima i poena postize vec i zbog toga sto ima mnogo asistencija od kojih zavise dosta poeni ostalih igraca pa i Printezis.Sto se tice minutaze povecanje u minutima bi trebalo da oseti Kostas Sloukas jer Spanoulis nece igrati.Granica na njega u Sokeru je 7,5 na poene i 2,5 na asistencije mislim da su to granice koji bi trebale biti probijene u slucaju da igra 20 munta i vise kao sto se ocekuje,dok bi Vangelis Mantzaris i Oliver Lafayette trebalo da dobiju vecu slobodu u organizaciji napada pa samim tim i veci broj asistencija.Sto se tice domacina Fabien Causeur je proslu utakmicu igrao 33 minuta jer nije igrao Hansbrought i dao 13 poena,danas ga nisam nasao u u kladionicama ne znam da li ce izaci do kraja dana u nekim drugima.Toko Shengelia mi je izuzetno zanimljim na 9,5 jer su gosti oslabljeni na poziciji cetiri i mislim da bi to mogao da iskoristi.Pozdrav za Babine!
Last edited by nikolabg on 20 Mar 2015, 13:34, edited 1 time in total.