Dio za rasprave o sportu gdje SAMI možete otvarati teme
By NBA Knight
#28606 Evo ja npr nemam takvu kategorizaciju uloga. Imao sam prije kada sam vrludao u stilovima klađenja i u sportovima na koje bi se kladio.

Ono neki tenis igrači za koje nisam ni čuo, ili nogomet ekipe koje sam gledo 1 u životu, tu i tamo baseball (mislim stvarno :lol: ) itd. Tada sam po nekakvoj mojoj procjeni koliko se razumijem u neki sport ili po broju parova koje bi stavio na listić imao uloge podjeljene na mali, srednji, veći pa i međukategorije srednje-veći, srednje-manji. Kao i svi.

Ali ako gledamo NBA ligu koja je 99,9% mog klađenja imam samo isti ulog koji se postepeno smanjuje ili povećava u odnosu na banku. NBA ligu gledam kao sustav klađenja i ne padam na one fore ovaj par je zicer ili je jako siguran pa da na njega stavim dupli ulog ili i više od toga. Dosta puta sam se opekao na tome kao mlađi i odlučio sam napustiti tu metodu. Tako da ako je neki par jako izgledan, super! Igrat ću ga na standarni ulog i neka prođe. Ja sretan.

Jednostavno ne želim banku koja je građena polako i pametno zajebati zbog jednog para koji izgleda "jako sigurno". Odustao sam od takvih poteza.

Uvijek samo jedan ulog koji me ne čini nemirnim i standardna igra (2 para u 70% slučajeva, 3 para u 30% slučajeva)...

Ali recimo 1 tjedno, max 2 puta odigram neki narodni (5-7 parova) kad ima puno utakmica ili parova koji mi se sviđaju za 5 eura.
By treca smena
#28613 Ja sam jedno vreme jurio onaj sistem kada puknes dizes duplo i sve tako dok nisam dosao u stanje da pozajujem mnogo para da bi mogao da ispratim to, djavolja igra moras da imas dobru banku iza sebe za to.

Za basket mislim da je najbolji sistem dva igraca, ili 4 igraca. I nije vazno koliki vam je dobitak vazno je da dobijate, jer evo npr. Ulozis 1000 kinti dobijas 3000, sa basketom moras da imas bas strpljenja.