- 04 Apr 2015, 00:27
Evo ja npr nemam takvu kategorizaciju uloga. Imao sam prije kada sam vrludao u stilovima klađenja i u sportovima na koje bi se kladio.
Ono neki tenis igrači za koje nisam ni čuo, ili nogomet ekipe koje sam gledo 1 u životu, tu i tamo baseball (mislim stvarno

) itd. Tada sam po nekakvoj mojoj procjeni koliko se razumijem u neki sport ili po broju parova koje bi stavio na listić imao uloge podjeljene na mali, srednji, veći pa i međukategorije srednje-veći, srednje-manji. Kao i svi.
Ali ako gledamo NBA ligu koja je 99,9% mog klađenja imam samo isti ulog koji se postepeno smanjuje ili povećava u odnosu na banku. NBA ligu gledam kao
sustav klađenja i ne padam na one fore ovaj par je zicer ili je jako siguran pa da na njega stavim dupli ulog ili i više od toga. Dosta puta sam se opekao na tome kao mlađi i odlučio sam napustiti tu metodu. Tako da ako je neki par jako izgledan, super! Igrat ću ga na standarni ulog i neka prođe. Ja sretan.
Jednostavno ne želim banku koja je građena polako i pametno zajebati zbog jednog para koji izgleda "jako sigurno". Odustao sam od takvih poteza.
Uvijek samo jedan ulog koji me ne čini nemirnim i standardna igra (2 para u 70% slučajeva, 3 para u 30% slučajeva)...
Ali recimo 1 tjedno, max 2 puta odigram neki narodni (5-7 parova) kad ima puno utakmica ili parova koji mi se sviđaju za 5 eura.