Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By melo7
NBA Knight wrote:Izletile su mi neke reklame pa sam otišao pogledat kakva je, ali nisam vidio ponudu na igrače tako da sam odustao od daljnjeg proučavanja :D

Ma i ja isto tako, ali pricekat cu danas popodne ili predvecer da vidim jel imaju uopce igrace u ponudi, posto neki kasnije stave.
By Ser_Maestro
NBA Knight wrote:Ne znam šta da ti kažem. Skrill je odlična stvar i stvarno bi ga preporučio svima. Pa ja samo njega koristim za online transakcije, ali kad kod skrilla nešto krene krivo i kad ti treba njihova instrukcija, ručno odobrenje i odgovor na mail, e onda je to druga stvar... To loše odrađuju.

Ja nisam nikad imao nikakvih većih problema da mi treba njihov odgovor, ali znam da su neki ljudi s foruma čekali po tjedan dana povratnu informaciju. Ja bi ti preporučio da im opet pošalješ poruku.

Evo "azurni" skriil mi je danas napokon odg na poruku(posle vise od 10 dana) i verifikovali mi karticu :D :D :D Ee sad uplatio sam na skrill pare, ali imam opet jedan probelm :oops: Kad hocu da uplatim pare na Marathonu, nece da odobre, jer mi kod kartice stoji NON-gambling i kazu da kontaktiram banku. Sta sad raditi? imas li neki predlog? nznm da li se to nekome desavalo jos...
By Krnja
#28815 Pozz nadam se da ce ovo netko vidjeti uplatio sam s skrila 230 kuna na fortunuwin i proslo je vec nekih pol sata al novaca na fortuni jos nema kolko dugo moram cekat da sjednu?
By NBA Knight
#28822 Pa trebalo bi sjesti odmah, ajde može se tolerirati da sustavu treba minuta-dvije da obradi uplatu, ali pola sata nema smisla.

Jesi im slao mail. Jel sjelo u međuvremenu?