kokodril said
sebe12134 said
kokodril said
WESTBROOK over 24,5
životinja ganja all-star,zadnjih 5 ima preko 30 poena
pričati da ga netko može zaustavit je bespredmetno,fizički najmoćniji play
ozljeda paula ide u prilog overu,jucer su mi clippersi ostali nedorečeni,curry je vječito bio korak i po ispred svog čuvara,trčanje kroz blokove i dolazak do čiste situacije ,westbrooku je dovoljno i manje prostora a uz to je raznovrsniji u napadu od currya
ako se ozlijeđeni paul jučer forsirao ne vidim kako mu se stanje može toliko popravit da će danas trčat ko navijen,posljedice će se definitivno vidjeti
tako da ako igra paul nije 100% fit a ako ne igra igrač manje u rotaciji
ne vjerujem da će danas biti ispod 35 min, u sezoni ima nešto više od 10 utakmica ispod 35 min, mahom blowouti protiv loših ekipa
preko ove margine u gostima je išao 10 puta 8 puta je osato u under(prije mu je margina bila 3 poena manja),opet to su underi protiv lazara
Russell Westbrook left with an ankle injury just before halftime on Sunday, but he played throughout the second half and overtime, finishing a loss vs. the Nuggets with 36 points, eight rebounds, nine assists and seven turnovers in 48 minutes.
WB had his ankle re-taped and played through the pain, even knocking down a cold-blooded 3-pointer to force OT. Including tonight's huge game, he's averaging 33.8 points in OKC's last four games. We'll keep a close eye on him leading up to Tuesday's road game vs. the Clippers, but it's a virtual certainty that he'll play.
nisam čitao izvještaj sa zadnje utakmice,jer mi je nelogično da bolesnik uvali 35 poena,kad su jučer rano počeli
više mi se par temelji na jučerašnjoj obrani clippersas protiv g.statea
beštija je to ,ne sumnjam da će igrat,ne zna on šta je bol
Westbrook je inace igrač koji nije propustio niti jednu utakmicu u karijeri