Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By tininho
#31163 Pozdrav svima, napokon Europska kosarka:) ja danas igram triple ali cu malo pricekati da jer na forumima i raznim stranicama citam o nekim ozljedama igraca a nisam siguran da su sto posto istinite pa cu pricekat jos malo
By Jordan Belfort
#31164 Rudy Fernandez 13,5 - Više

Rudy doma igra puno bolje nego u gostima. Prosjek u playoffu mu je 13, ali ja smatram da je on igrač koji voli ovakve utakmice i da se neće povući na asistencije nego da će ići jako uobičajeno jednom lideru ekipe. Ja ga vidim na nekih 15 koševa uz ne pretjerano forsiranje, a na 20 ako ga baš krene..

Sasha Kaun 9,5 - Više

Ja nevidim zašto njega igraju manje od 9,5, kod mene je na više 1,95 što ću vrlo rado odigrati. Real loše brani centarsku poziciju, a i Sasha igra puno bolje u zadnje vrijeme. 10 stvarno nije puno za dominantnog centra, zadnje 3 utakmice u svom prvenstvu protiv Astane ima prosjek 13 koševa. Nevidim zašto danas nebi prešao 9,5 kad svaki drugi napad ide na njega.

Sretno tko isprati
Last edited by Jordan Belfort on 15 May 2015, 14:12, edited 2 times in total.
By bambusmeksikanac
#31165 šta kažete danas na
Vesely 11,5 over

igra jako puno i efikasan je, a znamo da real pod košem i nije toliko jak, u playoffu dao 23, 6 i 12, a i primarna zadaća će realu biti zaustavljanje Goudelocka i Bjelice

i Printezis 11,5 over

Olympiacos igra tvrđe utakmice i malo prima i daje, dok CSKA igra brže i kraće napade, vjerujem da će biti koji koš više na ovoj utakmici nego na utakmicama Olympiacosa inače, Printezis u playoffu protiv Barce u 4 utakmice na prosjeku od skoro 15 poena

komentari poželjni jer nisam gledao Olympiacos i Fener od u domaćim ligama i neznam dal se u tim tekmama događalo nešto indikativno za ove tipove
By Dynamite
tininho wrote:Pozdrav svima, napokon Europska kosarka:) ja danas igram triple ali cu malo pricekati da jer na forumima i raznim stranicama citam o nekim ozljedama igraca a nisam siguran da su sto posto istinite pa cu pricekat jos malo

Je l mozes o tim povredama ovde?
a sto se tice Kauna igraju sa Olyem, pa pripazi malo, ne sa Realom :)
Ja bih Voron - , Dunston - i sta kazete za Reyesa +
By tininho
#31167 Lojeski 10,5 UNDER HL
U svim drugim kladama je 8,5. Lojeski pao u formi jako, Oly se kompletirao i vratio se Spanoulis. Samim time minutaza mu je pala na ispod 25 minuta. Uzet ce oko 5-6 suteva i nekako mislim da sigurno nece biti na 70% suta. Danas moram to odigrati jer ga uvijek igram under i svaki puta do sada me ispostovao. Zadnju tekmu dao 5 koseva, 1-5 trica, tu je utakmicu cak i silovao sut, inace to ne radi a sumnjam da ce ostajat sam na trici danas jer je ipak polufinale
By tininho
#31169 kaun je prije under nego over jer ga cuvaju hunter i dunston a ne real ;)

ugl za oly se ne zna za laffayetea i mantzsarisa, u feneru na jednos stranici citam kako nema erdena i zorica sto naravno stavlja veselya u over teski ali na drugoj pise da igraju oba dva tako da treba malo pricekati
By Dynamite
#31170 Slazem se, mada, Kaun dosta i zavisi od Teovih assista iako zna sebi izgraditi poziciju. Bez mantzarisa i laffayeta meni sloukas dodje kao fix dana, igrace 20+ min i ima dobru formu sto pokazuju njegovi poeni, a granica od 4.5 u pinnu i 5.5 u socceru mislim da moze da se probije vrlo brzo