NBA Knight wrote:Jedva čekam da ovaj dio foruma napokon oživi jer tu stvarno ima ljudi koji znaju šta pričaju
Kliknuo sam LIKE
Rudy doma igra puno bolje nego u gostima. Prosjek u playoffu mu je 13, ali ja smatram da je on igrač koji voli ovakve utakmice i da se neće povući na asistencije nego da će ići jako uobičajeno jednom lideru ekipe. Ja ga vidim na nekih 15 koševa uz ne pretjerano forsiranje, a na 20 ako ga baš krene..
Sasha Kaun 9,5 - Više
Ja nevidim zašto njega igraju manje od 9,5, kod mene je na više 1,95 što ću vrlo rado odigrati. Real loše brani centarsku poziciju, a i Sasha igra puno bolje u zadnje vrijeme. 10 stvarno nije puno za dominantnog centra, zadnje 3 utakmice u svom prvenstvu protiv Astane ima prosjek 13 koševa. Nevidim zašto danas nebi prešao 9,5 kad svaki drugi napad ide na njega.
Sretno tko isprati
Vesely 11,5 over
igra jako puno i efikasan je, a znamo da real pod košem i nije toliko jak, u playoffu dao 23, 6 i 12, a i primarna zadaća će realu biti zaustavljanje Goudelocka i Bjelice
i Printezis 11,5 over
Olympiacos igra tvrđe utakmice i malo prima i daje, dok CSKA igra brže i kraće napade, vjerujem da će biti koji koš više na ovoj utakmici nego na utakmicama Olympiacosa inače, Printezis u playoffu protiv Barce u 4 utakmice na prosjeku od skoro 15 poena
komentari poželjni jer nisam gledao Olympiacos i Fener od u domaćim ligama i neznam dal se u tim tekmama događalo nešto indikativno za ove tipove
tininho wrote:Pozdrav svima, napokon Europska kosarka:) ja danas igram triple ali cu malo pricekati da jer na forumima i raznim stranicama citam o nekim ozljedama igraca a nisam siguran da su sto posto istinite pa cu pricekat jos malo
Je l mozes o tim povredama ovde?
a sto se tice Kauna igraju sa Olyem, pa pripazi malo, ne sa Realom
Ja bih Voron - , Dunston - i sta kazete za Reyesa +
U svim drugim kladama je 8,5. Lojeski pao u formi jako, Oly se kompletirao i vratio se Spanoulis. Samim time minutaza mu je pala na ispod 25 minuta. Uzet ce oko 5-6 suteva i nekako mislim da sigurno nece biti na 70% suta. Danas moram to odigrati jer ga uvijek igram under i svaki puta do sada me ispostovao. Zadnju tekmu dao 5 koseva, 1-5 trica, tu je utakmicu cak i silovao sut, inace to ne radi a sumnjam da ce ostajat sam na trici danas jer je ipak polufinale
ugl za oly se ne zna za laffayetea i mantzsarisa, u feneru na jednos stranici citam kako nema erdena i zorica sto naravno stavlja veselya u over teski ali na drugoj pise da igraju oba dva tako da treba malo pricekati
- Page 1 of 3
- 1
- ,
- 2
- ,
- 3