- 26 Jan 2013, 06:33
da li je moguće da na all-star vikend budu pozvani i curry i westbrook i parker, jel bilo takvih slučajeva da je s iste pozicije bilo toliko igrača npr. 3 PG
poznavajući amere i njihovo poimanje sporta to je vrlo vazno,naravno i novac je u pozadini svega ima tu bonusa od sponzora itd.
ova tri su po mnei zaslužili poziv ako bi se gledala cijela liga,ali s obzirom da su na zapadu teško,
sva tri su trenutno u odličnoj formi a ja bi posebno izdvojio parkera koji igra non stop i vođa je ekipe,milina ga je gledat kad uzme 9 šuteva u zadnjih 8 minuta kao neki dan protiv atlante (to je više milina za nekog tko se kladio na over kao ja)
veceras protiv dallasa tesko je za očekivat da će ih i treći put razvalit sa +25
a samim time se i povećava njegova minutaza jer je upitan duncan,a zna se kako popovich cuva bas njega i ako koji slučajem ima bilo kakve probleme neće s njim riskirati,ginobilli se vraća i ovo mu je druga utakmica nakon pauze ,za prošlu je rečeno da će dobit neku minutazu te da ce mu se polako povecavati,igrao je 17 min
netko je spominjao parkera protiv dallasa na zadnjoj utakmici zabio je 21 ,u drugom pol. je igrao jako malo i jedva je prešao u over
ono što je bilo impresivno je lakoća kojom prolazi kroz obranu,a nakon toga ima tri rješenja tako da ga niti jedna obrana nije u stanju zadržat(ove sezone je to uspjelo new yorku),prolazi do kraja što završava s koš faul ili samo faul,šut sa poludistance (ove sezone ima šut 52% jedan od najboljih u cijeloj lizi) ili asistencija za tricu
iskreno očekivao sam kada će fizički pasti ali ne posustaje ,pogotova kad uđe u zadnjoj jednostavno svakim pokretom pokazuje protivniku da je on taj koji ce uzeti loptu
colinsonu je lin uvalio 19 poena ,pa ne bi razglabao o njegovim obrambenim sposobnostima
zadnjih nekoliko utakmica ekipa dallasa je dosta efikasnija nego u prethodnom dijelu sezone tako da j e to samo plus za over parker
PARKER over 21,5 sve kladionice imaju istu marginu
RONDO over 14,5 supersport neki dan sam ga tu stavio pa je konjina imala šut 4-16,do prije nekoliko utakmica imao je svakakve ideja jednu utakmicu puca drugu pokušava ne dat koš asistira na pola metra pa viskog panja lopta pogodi u prsa....
međutim zadnje 4 ispucava puno lopti pa ako danas nastavi u istom ritmu over ne bi trebao biti upitan,5 poraza u nizu ako on i pierce sad ne uzmu stvar(loptu) u svoje ruke ne znam kad će,phila je na 3 pobjede od njih detroit na 4(da nisu imali katastrofalan ulaz u sezonu bili bi u igri za play-off) ,vanjska linija atlante je neki dan izgubila williamsa,harris je upitan,morow je odavno izgubljen za sezonu ,nedostatak igrača u rotaciji uvijek može biti problem
a dobra stvar za boston je sto josh smith igra za atlantu ,jer konjina je uvijek u stanju okrenut utakmicu protiv svoje ekipe
G.STATE over 93,5 supersport ekipa koju sam mozda gledao najviše puta ,na prvoj turneji po istoku gledao sam ih protiv detroita,brooklyna,washingtona(tad je beecko zadnji put dobio pare),miamija,atlante i stvarno je milina gledat kako su to jednostvana rješenja u napadu ,kod njih je zanimljivo da su im skoro sve asistencije (svako dodavanje prije koša je asist,malo liberalnije nego u europi) penali,najjači argument je kretanje currya oko blokova i prednost od pola metra mu je dovoljna za neometan šut koji ga ide ,uz leeja tu je još landry,jack,thompson, od kojih se uvijek netko priključi curry-u i lee-u
over g.state mi je sigurnija opcija,jer ne vjerujem da ih chicago može razvalit i time ostavit u underu,prije bi rekao da će se chicago morati prihvatiti stil igre g.statea