Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By Thunderrussell
#30579 Eto i mene nešto j*** skrill ,išao isplatit sa skrill-a na bankovni račun (žiro) znaci opcija bank transfer i pise mi na transakcijama Processed,a prošlo već 24 dana novca nema.slao sam mail supportu,izmijenili smo dosta poruka al nigdje ne vodi to,uvijek se vratimo na isto.. imao netko iskustva sa isplacivanjem opcijom bank transfer dosad ? i postoji li mogucnost da novac mozda eventualno sjedne na racun,jer neznam zasto treba ovoliko vremena ??
By NBA Knight
#30580 nikad nisam isplaćivao preko bank transfera, uvijek samo na karticu.

24 dana je prošlo?!?! i još ste izmjenjivali mailove i niste uspjeli rješit? ne razumijem zašto ni kako...
By Thunderrussell
#30581 DA ..a neznam,svaki put bi me nesto novo trazili da im dam,dokment ili nesto,i dao sam im svaki put ispravno sve i 3 puta su mi odgovarali ovakvom porukom '' We have now escalated this matter to our Payments team here at Skrill, and will do our best to offer a satisfactory resolution in the next 24 hours. '' zadnje sto su me trazili je izvadak bankovog računa jer sam reportao missing money,jer 24 dana nema novca na racunu,i sad evo vec 7 dana ne odgovaraju nista,a slao sma mail i po par puta..cini se meni da ode nema povratka.
By mattta
#30650 Pozdrav svima,

znači želio sam diči novac iz Fortune jer više ne rade ali toga ne možem napraviti jer kao nisam još potrošio svog welcome bonusa, poslao sam jim upit 28. 4. ali ne odgovaraju. Ima li netko sličan problem?

Thx,
Pozdrav iz Slovenije
By prefontaine
#31605 jel itko od vas zna kako se na skrillu verificira račun a bez da moram odlaziti u banku? ok, treba unijeti točan iznos koji ti oni skinu, ali kako ću znati koji je točan iznos kad mi na izvodu piše iznos u kunama, a ovi traže u eurima? prošli put sam uzeo tečajnu listu, dijelio iznos u kunama s ovim brojem eura u kunskoj protuvrijednosti, i tri puta pogriješio. Ovaj put mi se dešava ista stvar, skinulo je 17,39kn, po tečajnoj listi PBZ http://www.pbz.hr/exchangeratelist/?lang=hr to je 2.31-2.32 eura, ali nije nijedan od ta dva broja :?:
By SokreBeard
#31669 @mattta

Pozdrav svima,

jesi uspio riješiti problem s Fortunom? Ja sam čekao do cca 20.5. jer sam 18.2. uplatio 100€ i dobio bonus od 50€ koji se treba "okrenuti" u 90 dana.. čekao sam do neki dan da vidim hoće li oni povući tih 50 eura, a meni ostaje moj iznos..mail sam im poslao 22.5. (isto imao problem s tim da nisam ispunio uvjete bonusa).. 25.5. su oduzeli svojih 50€ ali opet mi kažu uvjeti nisu ispunjeni kada sam htio jučer i danas povući svoj novac.. Danas sam im poslao novi mail, pa ću sada vidjeti jer do kraja mjeseca se to mora riješiti.

Pozdrav iz Slavonije
By NBA Knight
SokreBeard wrote:@mattta

Pozdrav svima,

jesi uspio riješiti problem s Fortunom? Ja sam čekao do cca 20.5. jer sam 18.2. uplatio 100€ i dobio bonus od 50€ koji se treba "okrenuti" u 90 dana.. čekao sam do neki dan da vidim hoće li oni povući tih 50 eura, a meni ostaje moj iznos..mail sam im poslao 22.5. (isto imao problem s tim da nisam ispunio uvjete bonusa).. 25.5. su oduzeli svojih 50€ ali opet mi kažu uvjeti nisu ispunjeni kada sam htio jučer i danas povući svoj novac.. Danas sam im poslao novi mail, pa ću sada vidjeti jer do kraja mjeseca se to mora riješiti.

Pozdrav iz Slavonije

Ja sam se čuo s mattom i njemu su isplatili što je imao na računu, a isto je imao ajmo reć blokiranu isplatu zbog aktivnog bonusa. Koliko znam skinuli su mu bonus i dali da isplati, samo što im je prvo trebao poslat par mailova. Izgleda da su se i njemu pravili "grbavi" kao i tebi. Šalji ima mailove što prije, a pošalji meni u inbox svoj fortunawin ID broj pa ću probat i ja poslat da se to riješi što prije. Treba izvuć lovu do kraja mjeseca.

prefontaine wrote:jel itko od vas zna kako se na skrillu verificira račun a bez da moram odlaziti u banku? ok, treba unijeti točan iznos koji ti oni skinu, ali kako ću znati koji je točan iznos kad mi na izvodu piše iznos u kunama, a ovi traže u eurima? prošli put sam uzeo tečajnu listu, dijelio iznos u kunama s ovim brojem eura u kunskoj protuvrijednosti, i tri puta pogriješio. Ovaj put mi se dešava ista stvar, skinulo je 17,39kn, po tečajnoj listi PBZ http://www.pbz.hr/exchangeratelist/?lang=hr to je 2.31-2.32 eura, ali nije nijedan od ta dva broja :?:

Ja sam imao sličan problem. Kad sam povezivao s deviznim računom na erste banci sve je bilo u redu jer je bila kolona za uzeti iznos u kunama, ali i posebna kolona za uzeti iznos u eurima. Tako da je to bilo super.

Kad sam povezivao s računom u hyppo banci bila mi je ista stvar kao i tebi jer sam imao uvid samo u iznos u kunama tako da sam morao pogađati koji je to broj na temelju tečajne liste tog dana. Ja sam nasreću pogodio i to iz prve, ali jako je bitno da se u tom slučaju sve odvije isti dan jer je slijedeći dan tečaj drugačiji...
By Pana
#31774 Pozdrav ljudi... Da li mozda neko ima problema pri prijavljivanju na online racun soccer kladionice? Konstantno dobijam poruku da sam uneo pogresno korisnicko ime ili lozinku...