- 22 Jun 2015, 02:46
Pozdrav i dobro je sto ste se odlucili na otvaranje ovog topica,koji je veoma bitan u cilju poboljsanja foruma i samog kladjenja po meni.
@NBA Knight, zelio bih da cujem tvoje ideje koje ces uvesti sledece sezone,a ne da ih iscekujem kao iznenadjenje i cekam do 27.Oktobra.
Ovako ja imam nekih par idejica pa da pocnem od prve ideje koja je po meni bas potrebna i krucijalna da se uvede je sledeca:
1. Da svaki igrac koji pise analizu,ponavljam ANALIZU da pise svoj skor. Znaci samo ANALIZIRANI tipove da se racunaju. Jer smatram da je bas mnogo bitno. Polazim od sebe,ja sam se prikljucio ovom forumu pocetkom play-offa i pisao sam na pocetku svake svoje analize,moj SKOR do toga dana. Ja cu to i ubuduce nastaviti da radim i ako se ne uvede ovo pravilo,a ima par likova na forumu kojima se svidjela ideja. Jer npr ja cu radije da ''ispratim'' lika sa ok analizom koji ima 70% uspjesnosti,nego nekog sa 40% uspjesnosti sa takodje ok analizom,ne znaci da ce ovaj sa 70% da pogodi a ovaj sa 40% da promasi,ali isto radije cu ispratiti ''uspjesnijeg''. Dalje samim tim sa pracenjem tog skora,dobijamo Tipstera mjeseca i Tipstera Godine sto i nije toliko bitno uopste ali eto malo zanimacije na forumu tokom godine da imamo,mozda ne bi bilo lose i to uvesti. Ali pod obavezom smatram ovo uvodjenje Skora,ali samo ANALIZIRANIH tipova,bec racunanja tipova u ''NBA Komentiranje, Tipovi, Listići ''.
2. Topic pod imenom '' NBA vijesti,aktuelnosti,spekulacije'' . Razlog je eto cisto da ne svrstavamo sve u ''NBA Komentiranje, Tipovi, Listići ''. Eto cisto tu da izbacamo neke zanimljivosti,smijesne situacije,sta je akutelno,vijesti i spekulacije o transferima. Cisto da ti izbacamo neke stvarcice i zanimljivosti,da ''NBA komentiranje,tipovi i listici'' dobije pravo znacenje,da se tu komentarisu tekme i izbacaju tipovi i listici i samo to a ne sve na jednom.
3. Ne znam sad koliko je realan ova ideja,ali mislim da ne bi bila losa nimalo,a nije tesko za odrzavat,a moze se i ubaciti u ovu drugu ideju gore,ali ne znam mozda je bolje da ostane na jednom. ''NBA transferi i timovi za 2015/16''. Topic koji se lako moze idrzavati i ja bi ga sam odrzavao nije nikakav problem. U njega da pisemo kao sto samo ime kaze,svaki TREJD izmedju timova,draftovane i igrace i Roster timova. Prvi post u topicu bi bio svaki tim i njegov roster,to nije tesko napraviti,i kad se desi neki trejd samo izmijeniti u tom prvom postu ali naravno i napisati trejd u drugom postu ako me razumijete kako sam to zamislio..
Uglavnom eto nekih ideja i predloga za sledecu sezonu. Volio bih da cujem tvoje ideje i da cujem ideje drugih clanova. Najbitnije je da imamo dosta ideja pa najbolje medju njima da se uvedu.
Pozdrav.