Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By NBA Knight
irving2 wrote:@NBA Knight

sta si onda sredio za league pass?

Nisam još. Javim se danas oko toga.
Sixers_6 wrote:Društvo, vidim da na TonyBet postoje posebni bonusi od 100e za igrače iz CG. Vjerovatno se misli da su bonusi DO 100e, zavisno od uplate? Koliki je procenat bonusa na depozit?

Bonus je 50% uplate do 100eura. Dakle ako uplatiš 100 dobiješ još 50.
Sixers_6 wrote:Još jedno pitanje, kad TonyBet obično izbaca ponudu igrača?

Popodne. Najčešće od 6 pa nadalje.
By Milaneto
#33680 Vidim da ovde na sajtu stoji da su najbolje kladionice za igrace Tonybet, Favbet i bet365. Tonybet ne dozvoljava reg. za korisnike iz Srbije, u bet365 imam odavno racun ali retko kad igram jer slabije igram singlove na igrace.. dok sam u Favbetu napravio juce nalog.. i svidja mi se njihova ponuda.

Ono sto sam hteo da pitam je da li ima neko racun u betcity kladionici? I kakva su vam iskustva sto se tice uplate.. jer sam cuo da brzo limitiraju uplate ili blokiraju racun. Ako je tako ne bih uopste otvarao racun. Takodje me zanima da li dozvoljavaju da se vezu 2 ili vise igraca (ili igrac+utakmica) ili samo singlovi?
Dosta puta imaju igrace na nizim granicama, evo naprimer danas Cousins 20,5 samo (sto je za 3 poena manja), Griffin 24,5 ..
By NBA Knight
Milaneto wrote:Vidim da ovde na sajtu stoji da su najbolje kladionice za igrace Tonybet, Favbet i bet365. Tonybet ne dozvoljava reg. za korisnike iz Srbije, u bet365 imam odavno racun ali retko kad igram jer slabije igram singlove na igrace.. dok sam u Favbetu napravio juce nalog.. i svidja mi se njihova ponuda.

Ono sto sam hteo da pitam je da li ima neko racun u betcity kladionici? I kakva su vam iskustva sto se tice uplate.. jer sam cuo da brzo limitiraju uplate ili blokiraju racun. Ako je tako ne bih uopste otvarao racun. Takodje me zanima da li dozvoljavaju da se vezu 2 ili vise igraca (ili igrac+utakmica) ili samo singlovi?
Dosta puta imaju igrace na nizim granicama, evo naprimer danas Cousins 20,5 samo (sto je za 3 poena manja), Griffin 24,5 ..

Koliko se sjećam dozvoljavaju 1 par s utakmice na listiću, ali u roku od max tjedan i recimo 8-12 uplaćenih listića limitiran na 0,02€ za listić. Ako uzmeš u obzir da je minimalna uplata na listić 0,05€ jasno ti je da su mi zabranili uplaćivanje listića... Imao sam tada love na računu koju sam odmah vadio, s isplatom nije bilo nikakvih problema.
By Sixers_6
#33771 Tonybet isto limitira uplate. Hoću da uplatim double sinoć i maksimalno mi daju da uplatim 6.8 eura. Možda je zbog toga što nijesam poslao sva dokumenta, samo ličnu kartu do sad, a baš ću danas da ostalo završim. Pa ako i dalje bude isto, izvući para što imam i ćao.

Ima dobrih granica, kao Curry sinoć na 26, ali na primjer ne mogu da vežem sa još jednim igračem sa te utakmice.
By Sixers_6
#33787 Postavio sam im pitanje u vezi limita uloga, kažu da jedino po posebnom zahtjevu i njihovom odobrenju mogu dobiti veći ulog od dozvoljenog. Dakle, radi se o pojedniačnim slučajevima.

Ništa, nikako mi ne odgovara ovaj sajt... Da pokušam išta dobiti sledeća 2-3 dana i isplata.

Valjaju jedino za singlove, jer nekad imaju neke baaaš dobre granice.
By NBA Knight
shadow7 wrote:Pozdrav .. jel bilo nesto s League passovima. Knight,jesi sredio nesto? I koliko repa?

A jebemu opet sam zaboravio. 100 stvari mi se mota po glavi i uvijek nešto ispadne iz glave. Zadnje vrijeme taj Pass. Evo obećajem danas :)