Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By NBA Knight
camel wrote:Pozdrav. Pokušavam naći Edit opciju da ne pišem novi post bez veze ali ... ne vidim ga. Ima li ga uopće? thx

ako misliš za natjecanje tamo nema opcije edit da ljudi ne bi ispravljali parove
By Hrvatska Lutrija
#38158 Pozdrav,

kvaliteni ste i stoga Vas i mi pratimo. Povećali smo ponudu za igrače s prostora RH koliko nam to mogućnosti dopuštaju. Ako vas zanima nešto u vezi naše ponude ili imate nekakav prijedlog, tu smo....
By tck1979
#39463 Da li netko zna zašto mi za isplatu sa favbet kladionice traže podatke putovnice(koju nemam),a kod verifikacije sam im poslao sliku osobne?
By NBA Knight
tck1979 wrote:Da li netko zna zašto mi za isplatu sa favbet kladionice traže podatke putovnice(koju nemam),a kod verifikacije sam im poslao sliku osobne?

Da, oni su valjda jedini koji traže putovnicu, ali već dosta ljudi je verificiralo preko osobne iz istog razloga koji spominješ. Samo im reci da ti je putovnica isteknula pa da zbog toga šalješ slike osobne.
By tck1979
NBA Knight wrote:
tck1979 wrote:Da li netko zna zašto mi za isplatu sa favbet kladionice traže podatke putovnice(koju nemam),a kod verifikacije sam im poslao sliku osobne?

Da, oni su valjda jedini koji traže putovnicu, ali već dosta ljudi je verificiralo preko osobne iz istog razloga koji spominješ. Samo im reci da ti je putovnica isteknula pa da zbog toga šalješ slike osobne.

Da istekla je pa sam verifikaciju radio sa osobnom