Favorit : • 19,5 - Holiday J. (Phi) VIŠE 1,85 Za Jrue nemam sta puno reci, jednostavno prva violina File uz to danas vidim mec prvenstveno sa puno poeana. Holiday ce biti kao i uvijek glavni igrac ekipe. A uz to jos je u igri za all star ekipi pa ce se silno potruditi da bude medu boljima na parketu.
• 16,5 - Peković N. (Min) VIŠE 1,75 Pekman , jedini pravi igrac na kojega se jos Minn moze osloniti . Dobro suraduje sa Rubio danas nevidim problem kako ovo nebi presao,malo se bojim D.Aldrige ali mislim da ce Peka to rjesiti masom i dobrom lednom tehnikom .
• New York - Detroit 1 Hendikep [-9,5] 1,85 I zadnji pick , Detroit sigurno umoran nakon jucerasnje utakmice, dolaze u goste Knicksima, znamo kakve pruzaju utakmice NY te nevidim nacina kako bi se danas Detroit mogao pribliziti ka neispunjenju ovog hendikepa. Sve strane dobro zatvorene, na centarskoj poziciji NY jako dobar, a po meni Detroit je tamo najjaci , osim toga ako NY uspije zatvoriti i Bynuma mislim kako ce Detroit doziviti tezak poraz.
Sretno !!