Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By NBA Knight
irving2 wrote:moze netko rec sta je na kraju s passom,jel se nekom popravilo i jel se moze uopce to popravit?

Nemam pojma iskreno. Predugo ovo traje i predugo se čekaju novi računi, a ja sam dobio toliko poruka za zadnjih tjedan dana da me glava boli. Ne znam zašto sam se uopće mješao u to.
Hacker wrote:Može netko reć kako se briše account !?!?!?

Jesi mi ti poslao mail neki dan oko brisanja računa? Čemu panika oko toga?

Odlogiraš se i više ne radiš login i to je to. Ne razumijem šta želiš
By NBA Knight
Texeira wrote:moze info,da li ja Favbet ugašen ili im samo stranica ne radi?

Odgovorio sam jučer na isto pitanje i evo copy-paste odgovora: Dobio sam mail od njih 25.12. da rade održavanje stranice i još uvijek se nisu vratili. Bit će sigurno sve u redu, ali jako neozbiljno od njh. I prošle godine u ovo vrijeme je bila ista priča. Baš da održavanje potraje 3-4 dana... Čudne su to biljlke
By irving2
NBA Knight wrote:
irving2 wrote:moze netko rec sta je na kraju s passom,jel se nekom popravilo i jel se moze uopce to popravit?

Nemam pojma iskreno. Predugo ovo traje i predugo se čekaju novi računi, a ja sam dobio toliko poruka za zadnjih tjedan dana da me glava boli. Ne znam zašto sam se uopće mješao u to.
[\quote]

Jesi jos u kontaktu s tim ljudima i da pokusavaju nesto il se mozemo pomirit da smo bacili 20€? :D
By VatricaRF 19
#40462 Ekipa,imam jedno pitanje....zanima me kako vi analiizirate parove,prije svega mislim na igrača over-under,pa zatim ekipe over-under....koje stranice,linkovi? Znam da ovdje na forumu imaju alati za nba analize i koristim neke od njih al dosta toga mi još fali pa me zanima kako vi tako dobro analizirate i pogađate...lp
By Marko_OKC
#40593 Pozdrav svima. Ima netko ko je napravio isplatu na Dobet kladionici.???? Znaci ja sam s onih 10 eura bez depozita dogurao do 50 eura i onda sam uplatio 50 i napravio isplatu od 115 eura. Pise kao da isplata traje 2 radna dana na Skrill. Proslo je tjedan dana i cak kad odbijem radne dane opet ispada da su pare trebale sjesti na Skrill. Inace u polju isplate pise da je 115 eura isplaceno s racuna i pod drzava stoji Pending. Naravno sken osobne sam uploadao i prije isplate. Takoder sam kontaktirao korisnicku sluzbu ali odgovor nisam dobio tako da mi ponestaje ideja. :D