irving2 wrote:moze netko rec sta je na kraju s passom,jel se nekom popravilo i jel se moze uopce to popravit?
Nemam pojma iskreno. Predugo ovo traje i predugo se čekaju novi računi, a ja sam dobio toliko poruka za zadnjih tjedan dana da me glava boli. Ne znam zašto sam se uopće mješao u to.
Hacker wrote:Može netko reć kako se briše account !?!?!?
Jesi mi ti poslao mail neki dan oko brisanja računa? Čemu panika oko toga?
Odlogiraš se i više ne radiš login i to je to. Ne razumijem šta želiš
Texeira wrote:moze info,da li ja Favbet ugašen ili im samo stranica ne radi?
Odgovorio sam jučer na isto pitanje i evo copy-paste odgovora: Dobio sam mail od njih 25.12. da rade održavanje stranice i još uvijek se nisu vratili. Bit će sigurno sve u redu, ali jako neozbiljno od njh. I prošle godine u ovo vrijeme je bila ista priča. Baš da održavanje potraje 3-4 dana... Čudne su to biljlke
NBA Knight wrote:irving2 wrote:moze netko rec sta je na kraju s passom,jel se nekom popravilo i jel se moze uopce to popravit?
Nemam pojma iskreno. Predugo ovo traje i predugo se čekaju novi računi, a ja sam dobio toliko poruka za zadnjih tjedan dana da me glava boli. Ne znam zašto sam se uopće mješao u to.
[\quote]
Jesi jos u kontaktu s tim ljudima i da pokusavaju nesto il se mozemo pomirit da smo bacili 20€?