kh 1 (-6.5)
Ovde igram na pobedu Zvezde u hendikepu jer ne očekujem da dopuste sebi još jednu utakmicu naročito kod kuće na jedan napad da dozvole sebi da izgube ali pre svega igram na domaće jer igraju mnogo bolju odbranu od Cedevite koja ove sezone dopušta mnogo lakih šuteva.
L.ZORIC(CED)
idk > 7.5
Luka zadnje utakmice igra sve bolje i sada dobija više minuta ali ga isto biram jer ako igra kada igra i Štimac ima velike šanse da lake poene jer Štimac je dosta slabiji igrač od njega i Luka pre svega na iskustvo može da mu zabije 8 poena u četvrtini i na zadnjoj utakmici je granicu u Evroligi lako prešao ovu granicu.
M.SIMONOVIĆ(CZV)
idk > 7.5
Iz Zvezde sam izabrao Simonovića jer Cedevita na toj poziciji nema igrača koji ga može čuvati i prošle sezone sam igrao Mitrovića uvek mada sad imam i razlog više jer Simon uzima šuteve za 3 poena gde će imati šanse za šut jer Cedevita dopusta šuteve sa distance a brani reket i Simon će šutnuti najmanje 3 do 4 puta ako ga krene i više i ima dobar ulaz-
Ukupna kvota6.33
Nisam pisao mnogo ove sezone imao sam obaveze pa srećno svima sa odabirom parova...ali koliko sam pratio tihnino ga nema i treća smena od prošle godine...