Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By Vic_Mackey
#43689 Imam jedan predlog.

Predlazem da se sutrasnje teme NBA Analize odnosno nove teme za sutra otvaraju danas odnosno dan ranije.

Razlog je taj sto admin/mod ne stigne da otvori temu ranije evo danas je otvorena u 12:38 h a mozda se neko budi ranije pa bi ranije i napisao analizu koja bi nekome ko bi uplatio tiket ranije znacila i pomogla.

Ovako se lepo otvori tema dan pre i sutra se nit' admin/mod cima nit' mi koji bi napisali analizu cupkamo i cekamo da se tema otvori.
Koliko puta sam se probudio ranije a nisam mogao da napisem analizu jer tema nije otvorena.

Ok moze se desiti da neko greskom u sutrasnju temu napise analizu pa admin/modovi imaju vise posla da to prebace u danasnju temu ali mislim da bi se to mozda moglo desiti ali jako retko ljudi bi gledali koji je datum i gde pisu svi imamo kalendare u mobilnom ili na zidu i znamo koji je danasnji datum.
By Nikola Cvejic
#43834 Pozdrav za celu ekipu koja stoji iza ovog sajta.Zelim da vas pohvalim i da je sve odlicno ali me zanima nesto..Vidim da ste stavile altke za NBA Ligu koristim ih svakodnevno kad pravim tiket ali me zanima da li mozete isto tako da napravite za Euroligu i ostala gde se takmice Partizan,Zvezda id... Hvala !
By NBA Knight
Nikola Cvejic wrote:Pozdrav za celu ekipu koja stoji iza ovog sajta.Zelim da vas pohvalim i da je sve odlicno ali me zanima nesto..Vidim da ste stavile altke za NBA Ligu koristim ih svakodnevno kad pravim tiket ali me zanima da li mozete isto tako da napravite za Euroligu i ostala gde se takmice Partizan,Zvezda id... Hvala !

Probat ću nać najbolje linkove i napravit i za europske lige kroz dan-dva
By nets44
#44652 D.Green (-13,5) UNDER 1.85 SS
Igrac koji je posvecen vise obrani nego ofenzivi,ide na Ibaku jednog od najboljih defenzivaca lige,i naravno 'splash brothers' uzimaju vecinu suteva u ovakvim utakmica

New Orleans - Woles 1 (1,60) SuperSport
motivirani zadnjom pobjedom protiv thundera,vecerss ce docekati jednu od losijih ekipa ove sezone uz naravno A.Davisa koji je cudo od igraca

B.Lopez (-21,5+) UNDER 1.85 SS
Netsi idu na ekipu koja odlicno brani reket,mada mislim da ce Lopez forsirat ali Gobert je tu

I danas svi kada spominjete Hardena, najbolje je odigrati under jer zadnje dvije protiv Spursa nije presao a nece po meni ni veceras ali to necu dirati jer je 'brada' veliki igrac
By xreceved
#45892 Nisam bio siguran kuda bih ovo okačio, a ovo mi je delovalo kao najpristojnije mesto za to.

Hteo sam vas samo pohvaliti za sajt. Uzeo sam vremena i kafe za izlistati ceo sajt (do sada sam koristio samo forumaški deo) i moram priznati da sam oduševljen entuzijazmom sa kojim se održava i vodi sajt. Pritom bih pohvalio i sve momke koji daju analize na dnevnoj bazi - svako to radi iz najbolje namere i uvek je lepo videti konstruktivne rasprave.

Još jednom, bravo! :)
By Milan EX
#46097 ljudi pomozite odigrao sam na igrače dok su trajali mečevi. pred kraj mečeva, odigrao sam brzze tiket na Mozzart bet. Šta sada trebam da radim. Kladionica radi tek od 9. Šta sada trebam da uradim. Da odem u 9 i da uplatim kod njih brzzi ili nešto drugo. Prošli su mi parovi na obadva brzza. Stotine hiljada su u pitanju. Pomozite drugari!!! :? :roll:
By viljasboas
#47977 Treba mi info jer ne moze vise ovako da igra sa ovim klosarskim kladionicama, mora se online. Jel zna neko da li moze internet kartica banke Intese da se koristi za Skrill, tj za naplatu para, ja sam preko nje kupovao stvari online..? Pre 2-3 godine sam za kladjenje koristio Raiffeisen karticu, ali sam tamo ugasio racun.