Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By CP3_BG32
#52773 Kvalifikacije za OI ,u ponudih nekih kladionica imaju igraci ali veceras dajem jedan tip sa meca Italija-Tunis Talijani preko 89.5 1.85 PREMIER.

Razlika u kvalitetu je ogromna,Talijani doveli najaci tim.Sama granica hendikepa od 30 govori sve.Talijani na domacem terenu.

SRETNO SVIMA !!!
By manje under
#52789 Današnji single:
D.Šarić (10,5) više - 1,90
Za Hrvatsku ne nastupa otprije Tomić, a Hamilton je odustao 5 do 12 zbog odlaska u Nba, tako da je jedini pravi centar na kojem će graditi Aco Petrović igru Bilan.
Pozvao je naknadno Planinića, ali mi on ne djeluje nešto ubojito u napadu, a još mu ostaje Arapović, ali ne vjerujem nešto u njegovu minutažu danas.
Pravi razlog igranja Šarića over je taj što je Aco igrao dosta nisku petorku, a najavio ju je i danas koristiti protiv Talijana, a u toj petorci onda Šarić dolazi na poziciju centra, gdje talijani nisu nešto obrambeno jaki i može Dario tu večeras čuda raditi, plus je poznato da ga Aco voli, kao uostalom i sve mlađe igrače i daje im slobodu, a i Aco gaji napadačku igru za razliku od prijašnjih izbornika.
Sve u svemu ću ovo uzeti, i dodati svoja 2 para, ali mi je ovaj izgledan.

BH Lutrija

Tipovi nisu sto posto sigurni te ih igrate na vlastitu odgovornost!
By viktor
#52791 ita - cro 1/2 koef 10 ss

ne znam kak točno možemo dobiti ovu tekmu, ali kad se čovek prisjeti acinog bacanja sakoa i kojekakvih gluposti, npr. kad friško dođe negdje baš pozitivno poremeti ekipu, ali sve ubrzo dođe na svoje, dakle u kurac, pa s te točke gledišta mi se ne čini ovo bedasto. mi smo ekipa koja ako danas pobijedi, spljugala bu sutra od tunisa 20 razlike. telad, kratko rečeno, bez trenerskog kadra - ikakvog. ko i valja, ne zna se tu doma svojima nametnuti.

sve je reko čovjek prije o mogućoj taktici. ako šarića gurne na peticu, ajd da vidim kak bu bogdanović koji je najavljen u tom slučaju da bi igral nisku četvorku (koga boli kurac jesi visok na četvorki ili nizak, nego koja budala te postavila), čuval bargnanija s 2.13... preti nam opasnost od galinarija, datomea, belinelija i pomenute tete andree. njima baš i ne nešto. nadam se srčanosti šarića i bilana, bogdanović redovito igra zakurac službene tekme, dok na prijateljskima uživa, hezonja ni na nebu ni na zemlji, eh, sad kad sam sebe čitam vidim da bacam i tu siću

no, koeficijent nije loš, pa nek mi je sa srećom

pozdrav

sve u svemu, feenomenalna utakmica - za izbjegavati! e sad, kad ste već rvat, a sića na dvojku je premali dobitak, onda lagano šta? kemijanje...
By manje under
manje under wrote:Današnji single:
D.Šarić (10,5) više - 1,90
Za Hrvatsku ne nastupa otprije Tomić, a Hamilton je odustao 5 do 12 zbog odlaska u Nba, tako da je jedini pravi centar na kojem će graditi Aco Petrović igru Bilan.
Pozvao je naknadno Planinića, ali mi on ne djeluje nešto ubojito u napadu, a još mu ostaje Arapović, ali ne vjerujem nešto u njegovu minutažu danas.
Pravi razlog igranja Šarića over je taj što je Aco igrao dosta nisku petorku, a najavio ju je i danas koristiti protiv Talijana, a u toj petorci onda Šarić dolazi na poziciju centra, gdje talijani nisu nešto obrambeno jaki i može Dario tu večeras čuda raditi, plus je poznato da ga Aco voli, kao uostalom i sve mlađe igrače i daje im slobodu, a i Aco gaji napadačku igru za razliku od prijašnjih izbornika.
Sve u svemu ću ovo uzeti, i dodati svoja 2 para, ali mi je ovaj izgledan.

BH Lutrija

Tipovi nisu sto posto sigurni te ih igrate na vlastitu odgovornost!

Jadna partija Daria Šarića, koliko je samo šuteva uzeo, koliko je minuta odigrao trebao je 20 minimum dati. Mislim da ga u polufinalu igram over za jači ulog jer ima strašan kredit dečko, a i on je iz Šibenika, Aco je iz Šibenika, Aco mu je dobar s ćaćom...