Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By celavi_stvor
#5373 90,5/LA Clippers OVER @ 1.85... lutrija BiH
uhh ovo sam tek sad vidio... pa ovo je poklon.. iako igraju protiv odlične odbrambene ekipe mislim da Clipersima neće biti pnikakav problem da prebace 90 poena... u zadnjim međusobnim tekmama su Clipersi zabijali: 89, 114, 80, 88, 73.... ali to je bilo nekada.. sad je to sasvim druga i uigrana ekipa sa fantastičnim dirigentom C.Paulom.. Clipersi su u zadnjih par utakmica išli preko: 106, 107, 90, 101, 106, 107.. Kod Indiane neće Igrati Hibbert pa je to malo lakši zadatak pod košem za Jordana i Griffina...

92,5/Chicago OVER @ 1.85... lutrija BiH
i ovo igram... Bullsi igraju na svom terenu protiv očajne Philladelphije... Vjerujem da idu bez preblema u over... Philla u posljednje vrijeme prima ovoliki broj koševa bez problema... redom su primali: Orlando 98, Knicksi 99, Miami 114, Minesota 94, Bucksi, 94, Clipersi 107... zašto nebi i Bullsi prešli ovu granicu...
By MvP39
Kapetankuka82 said

Pozdrav, tek se registrirao, vrhunski forum, samo bi dao jedan prijedlog. Bilo bi dobro kad bi svako za sebe na dnu pisao omjer pogođenih i promašenih parova, da ipak vidimo ko je doktor. Inace, to sam vidio na drugim forumima, pozdrav.

ako ti je to potrebno vec imas na forumu, goodness vodi tu statistiku u svojoj temi...
By Baresa
celavi_stvor said
i ovo igram... Bullsi igraju na svom terenu protiv očajne Philladelphije... Vjerujem da idu bez preblema u over... Philla u posljednje vrijeme prima ovoliki broj koševa bez problema... redom su primali: Orlando 98, Knicksi 99, Miami 114, Minesota 94, Bucksi, 94, Clipersi 107... zašto nebi i Bullsi prešli ovu granicu...

u WWinu 93,5 OVER 1.90 ? :/
By Kapetankuka82
ronnie008 said

Kapetankuka82 said

Pozdrav, tek se registrirao, vrhunski forum, samo bi dao jedan prijedlog. Bilo bi dobro kad bi svako za sebe na dnu pisao omjer pogođenih i promašenih parova, da ipak vidimo ko je doktor. Inace, to sam vidio na drugim forumima, pozdrav.

majstore doktori su u bolnicama. Ovdje su ti samo NBA prognozeri http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_razz.gif

prijatelju, majstori su na baušteli, a ovdje su doktori :)
By kicoo19
#5377 kladionica ss (najlošija ) al ipak ima dve super granice !

Rubio R.(-10,5+)-Min VIŠE
nametnuo se u jednog od glavnih njihovih igrača ko je gledo zadnje 2-3 sve mu je jasno... svaki napad vodi i se polazi od njega traži uvjek loptu.... danas nema kirilenka pa možda i koji više šut za njega za minutažu mu to previše ne znači jel nije sa njim u roli...
mechup protiv nasha koji nije neki biser u obrani a i godine ga polako stišču i nemože se trošit u napadu i obrani.a glavni mu zadatak da razigra momčad ... naravno ako boky ne poludi opet pa mogu samo sanjat svi loptu... pekman je danas takoreči aut jer pokraj supermena teško da če se naigrat... ostaje sve na njemu j.j. barei i ronduru... tak da ga danas na vidim u overu .

Young N.(-11,5+) više
danas phila igra protiv chikaga koji je u lošijoj seriji... i mislim da danas neče doč do blouwauta...
ide na hemiltona koji nezna šta je riječ obrana... i očekujem da danas pokraj nejga proalzi bez wečih prolblema i da prođe ovu granicu
By sLucajni
iggidala said

Musa said

MvP39 said

Ljudi sta mislite sta je sigurnije Crawford J.(-15,5+) manje ili Griffin B.(-18,5+) manje ?
Crawford je u losoj formi ali Indiana prima puno poena sa SG pozicije.
Griffin je u solidnoj formi, a Indiana predobra pod kosem.

btw. @iggy: Kolko si siguran za Boozera ? Ove sezone je 2 puta igrao protiv Phile i zabio im 17 poena u te 2 utakmice.

ma nema hibberta u ekipi, tako da je pitanje jel se isplati igrati griffina manje.. da igra hibbert,vjerojatno bi mi bio to prvi pik za veceras

Ma nema veze sto nema Roya Indiana predobro cuva reket..

Evo i moj prvi post, iako vas pratim jako dugo, i ima tu stvarno dobrih tipstera i informacija ...

Ovo mi je prvo zapalo za oko kad sam citao postove ...

Itekako ima vezze sto nema Hiberta, on je stub odbrane i od njeg krece sva organizacija dobre odbrane u Indiani ... George je strasan defanzivan, kao i Hill i Stephenson, ali West nije nesto posebno, tako da ce Indiana imati ogromne probleme vcrs bez stuba odbrane ... Ne kazem da je West los defanzivac, ali nije ni odlican, ni blizu odlicnog, on jednostavno djeluje kompaktno u ekipi, i on je vise Napadacka opcija nego opcija u defanzivi ...

Indiana - La Clippers Tip KP2 1,85

Clippersi dolaze u goste drugoj najboljoj odbrani u ligi i jednom od 5najboljih domacina NBA . Indiana jednostavno igra fenomenalno, ali ono sto je vcrs bitno jeste da njihov stub odbrane Roy Hibert nece igrati jer je suspendovan, od njega krece sva organizacija odbrane i kad njega nema onda ce biti tesko braniti reket protiv DEANDRE JORDANA I BLAKE GRIFFINA ... Pored toga, Indiana je dosad funkcionisala izvan svih ocekivanja, bez najboljeg igraca Grangera, koji se vratio u ekipu prije dvije tekme i imao ocajan sut iz igre 2 od 17 . Definitvno da ce on donijet blagu pometnju u ekipi Indiane, jer ga moraju istrpiti dok se ne vrati u formu a time ce narusiti timski duh, i naravno bez stuba odbrane Clipersi imaju mnogo vise sansi nego Indiana ... Vjerovatno ce tokom veceri da padne kvota na Cliperse, pa ne bi bilo lose ako zelite igrati da odigrate sada ...

Kobe Bryant ispod 27,5

Cifra od 28 je nikakav problem za jednog od najboljih igraca ove igre, cak je i zadnje dvije tekme isao debelo iznad ove brojke, ali danas igraju kuci protiv Minesote i Bryant zna da ako zeli uloviti play-off mora poceti racunati na svoje kolege iz ekipe, pa ce vjerovatno vise vremena provesti razigravajuci ekipu, nego sutati nekih 25suteva koji on inace uzima ... Trebali bi Lakersi lagodno uzeti Minesotu, pogotovo jer kod njih nema najvece zvijezede Kevin Love, pa onda Kirilenka koji ce propustit mec, dok je Pekovic bio nesto bolestan ali ce ipak igrati ... Vrlo vjerovatno ako se sve bude odvijalo kako treba i ako Minesote ne pogodi neke vanserijske suteve Kobe nece silovat loptu i trebao bih stati negdje oko 20-23 poena ...
By rose1
#5379 Kobe (27,5 ) - over! covjek je izjavio da ce se svim silama truditi za play off ! E i ja cu te trpati preko do play off-a ! http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif
West (17,5) - under! - Nema hiberta,sto znaci da ce se pod kosem samo na njeg' bazirati i satrijeti ga !

P. George (18,5)- over ! Kako taj momak igra, kad hoce ! Eh, vcrs ce morati ! S obzirom da ce zatvoriti westa, on ce morati sve na sebe preuzeti !

Howad (17,5) - under! Da li ovaj momak moze bazen pogoditi ? Ja cisto sumnjam ! Jos ce ga vcrs Pekovic napatiti pa mislim da ce se previse bazirati na njega nego na postizanje poena !

I jos mozda,
Nesh (13.5) - under! Nevjerovatno koliko puta mi je Rubio uzeo pare iz dzepa! Zasto ? - Eto, hinja uhljiva! Vecina play-eva koji igraju protiv njega sjedni na klupi 70 % vremena, jer im brzo faulove izvuce ! Eh sad, da li Nesh moze za tih 30 % vremena zabiti dovoljno poena, posto je margina mala to ne znam ! Mozda ga odigram na nekom listicu cisto onako pord ostalih parova koje "naserem" ! http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_razz.gif
Pozz i sretno ! http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif
By Profiteri
#5380 Evo danas se moglo iskorstiti 'poklone' bookmakera germanije sve negdje do 17.00h.Stavili su Boozera 14.5 i Indiana-L.a.Clippersi 184.5 ja sam to odigrao oboje over pa sta bude, nema smisla da pisem analize jer su ove margine blokirane i promjenjene u Boozer 17.5 i Indiana-Clippersi 189.5 također sretno svima veceras.
By Muriz
celavi_stvor said

90,5/LA Clippers OVER @ 1.85... lutrija BiH
uhh ovo sam tek sad vidio... pa ovo je poklon.. iako igraju protiv odlične odbrambene ekipe mislim da Clipersima neće biti pnikakav problem da prebace 90 poena... u zadnjim međusobnim tekmama su Clipersi zabijali: 89, 114, 80, 88, 73.... ali to je bilo nekada.. sad je to sasvim druga i uigrana ekipa sa fantastičnim dirigentom C.Paulom.. Clipersi su u zadnjih par utakmica išli preko: 106, 107, 90, 101, 106, 107.. Kod Indiane neće Igrati Hibbert pa je to malo lakši zadatak pod košem za Jordana i Griffina...

Kvote su spale na 1,45 i 1,75!
By Playmaker

Evo i moj prvi post, iako vas pratim jako dugo, i ima tu stvarno dobrih tipstera i informacija ...

Ovo mi je prvo zapalo za oko kad sam citao postove ...

Itekako ima vezze sto nema Hiberta, on je stub odbrane i od njeg krece sva organizacija dobre odbrane u Indiani ... George je strasan defanzivan, kao i Hill i Stephenson, ali West nije nesto posebno, tako da ce Indiana imati ogromne probleme vcrs bez stuba odbrane ... Ne kazem da je West los defanzivac, ali nije ni odlican, ni blizu odlicnog, on jednostavno djeluje kompaktno u ekipi, i on je vise Napadacka opcija nego opcija u defanzivi ...

Pozdrav! Moram bacit malo osvrt na ovo da nebi bilo zablude ostalima. Znaci navodis kako je George strasan defanzivno u cemu se svakako slazem, no u nastavku u tom epitetu pridruzujes i Hilla i Stephensona gdje obojica nisu u tom rangu obrane. Hill i Stephenson imaju svojih kvaliteta, te se svakako mogu svrstati u mediocre defanzivce, no da za Westa kazes da nije nesto posebno i da nije odlican u obrani, tu te svakako moram ispraviti. Trenutno u NBA-u nema boljeg krilnog centra koji je bolji u obrani 1 na 1 tj. izolaciji te u spot up situaciji, te da je ujedno vrlo dobar u postu i P&R obrani. Ako nađeš takvog, pokrijepit cu te činjenicama i statistickim podacima da nije tako. Hibbert je svakako negdje bok uz bok Westu, no u overallu je losiji od Westa ponajviše u izolaciji gdje se Hibbert muči jer je dosta trom, a i umor ga lako svlada, sto se i vidi po minutazi. West protivnicima dopusta tek 0.67 PPP dok Hibbert 0.82 PPP (points per play) sto je dovoljno ogledalo defanzive. Hibbert ce svakako nedostajati veceras Pacersima, kako zbog obrane tako i zbog skokova jer Jordan i Griffin mogu svasta pohvatati.