Quincy wrote:S.Jovic over 5.5 AS 1.85
W.Hatcher over 2.5 AS 1.65
Kvota:3.05
Maxbet kladionica
Jovic 7, Hatcher 4 asistencija
Quincy wrote:S.Jovic over 5.5 AS 1.85
W.Hatcher over 2.5 AS 1.65
Kvota:3.05
Maxbet kladionica
ilijaz wrote:Dobro jutro radni narode Crne Gore, 12 je sati![]()
.
Za početak ovako :
S. Birčević (9,0) OVER @ 1,85 / Meridian
U pitanju je meč Lige šampiona gde se sastaju Solnok i Partizan, a razlog zašto igram na krilnog centra Partizana jeste taj da trener Džikić danas neće na raspolaganju imati Novicu Veličkovića, a zbog povrede u večitom derbiju sa parketa će izostati i Đorđe Majstorović.
Dakle, reprezentativac Srbije ostaje kao jedina prava opcija na PF poziciji, do sada u sezoni 7,8 poena prosek u ABA ligi ali zato u 3 susreta u ovom takmičenju ima najbolji prosek od svih igrača iz svog tima, koji iznosi 12,3 poena po susretu. Ono što je ohrabrujuće za ovaj tip jeste da Birča uzima preko 10 šuteva po utakmici, kao i da je ovo najniža granica, u ostalim lokalima je visokih 12,5.
Evo i izjava Džikića za ovaj susret ;
"Novica je odlučio da igra, da sam se ja pitao ne bi, uleteo mu je čovek klizeći na treningu. Ne ide u Solnok", rekao je trener Partizana.
"Neki važni igrači neće biti u našem timu, ali to će istovremeno biti šansa za druge momke da se oprobaju protiv iskusnog i čvrstog protivnika", rekao je trener crno-belih Aleksandar Džikić.
SREĆNO.
Quincy wrote:D.Vojvoda over 13.5Glatko u prvom poluvremenu, fina analiza, jos danas sam ga odigrao
Glavni igrac Szolnoka, na terenu provodi 30+ min, uzima najveci broj suteva u ekipi a ekipa Partizana nema nekog defanzivnog igraca koji bi mogao da ga limitira na mali broj poena
ellybrit wrote:e ove kladionice su haos sa marginama, on je u Mocartu 12.5
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]