Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

3ca

7
5%
13
10%
26
19%
7
5%
17
13%
14
10%
25
18%
7
5%
11
8%
9
7%
By Goxxon
rwestbrook123 wrote:
Goxxon wrote:Pozz i od mene,dugo pratim pa mogu i da postavim neka svoja zapazanja,mozda budu nekome od koristi!

Oklahoma (103.5) under 1.87 WWin

Danas sam se odlucio da idem sa duelom u Majamiju.Sastaju se Miami-Oklahoma.
Da krenemo malo statistikom.Domacin spada u grupu timova koji igra malo sporiju kosarku,96.8 poseda po mecu.Idemo na to da ce tim Miami-ja da svede igru OKC-ja na manji broj od njihovih prosecnih poseda po mecu 100.7 ,koji spada u top 5 ekipa u tom segmentu.
Miami dopusta 103.5p(na 100 poseda) i 101.4p po utakmici,sto ih moze svrstati u neku solidnu odbranu.OKC daje 104.5p (na 100 poseda) i 107p po utakmici,taj prosek je podignut u zadnjih par meceva,ali smatram da su protivnici bili adekvatniji za brzu igru,koja odgovara ekipi OKC (protiv MIN 112p,protiv BOS 117p,protiv NO 121p,protiv ATL 108p).Miami nije na nivou UTA po odbrani kojoj je OKC dao 89p(15.12.),ali smatram da je blize njima nego MIN ili NO recimo.
Da se dotaknem malo i najboljeg igraca OKC (Modni macak ,inace meni omiljeni igrac),njegove cifre u zadnje tri utakmice protiv MIA su 14p,13p,25p...MIA je drugi u ligi po cuvanju PG-a,primaju 20.3p po utakmici.To ne mora nista da znaci ako se udje u beast mode,ali moram da uzmem u obzir kad je ovaj tip u pitanju.

Na kraju njihovi medjusobni dueli (zadnjih 5) :

08.11.2016 OKC-MIA 97-85
18.01.2016 OKC-MIA 99-74
04.12.2015 MIA-OKC 97-95
22.03.2015 OKC-MIA 93-75
21.01.2015 MIA-OKC 86-94

Total na utakmici je postavljen na 204.5,bukiji ocekuju malo vise poena nego sto je palo u njihovim zadnjim susretima ali mislim da je ova granica ipak malo previsoka na gosta.

Boston(-6.5) - Memphis 2 , 1.84 Wwin

Memphis i pored povreda ove sezone ima jako dobar trenutni score 20-13,sto je za svaku pohvalu.Ocigledno coach Fizdale zna sta radi :) Parsons se vratio,igrao jako malo zadnje dve utakmice,trebace vremena da vrati formu ali su u svakom slucaju u boljoj poziciji nego pre 2 nedelje.
Sinoc su izgubili utakmicu protiv ORL,a ovo je izjava trenera nakon utakmice :

"I'm glad we play right away after getting our butts kicked," Fizdale said. "We don't deserve a day off after that. It's time to get right back to work. If you're not up for that game, you're in the wrong business."

Ova dva tima su igrala pre nedelju dana u MEM,mali Isiah je lepo izdominirao 44p,BOS dobio utakmicu u produzetku 109-112.Sto se tice ostalih njihovih medjusobnih duela

09.03.2016 BOS-MEM 116:96 (nisu igrali Conley i Gasol)
10.01.2016 MEM-BOS 101:98
11.03.2015 BOS-MEM 95:92
21.11.2014 MEM-BOS 117:100

Ove godine je BOS jaci za Horforda,ali je upravo na toj poziciji MEM najjaci(dopusta 15.3p i 46.7% suteva)U prvoj im je dao 17p,danas ga ocekujem ispod proseka,ukoliko ne pogodi koju trojku vise.
MEM dopusta najmanje poena u proseku na 100 poseda - 100.3 i po tome su trenutno najbolji u ligi.Po broju dopustenih poena po utakmici 97.7 ,trenutno su drugi u ligi iza Utah.

Sve u svemu,ocekujem da MEM odbrani hendi,u najmanju ruku neizvesnu zavrsnicu,a ako malisa ne bude imao ponovo neku ludacku partiju od 35+ poena,mozda i dobiju ovo.

Srecno ko prati

Pripazi samo ako dragic ne zaigra,mislim da par puno gubi na vrijednosti iako je odlican pick ako bude igrao dragic

VIdeo sam to malopre,jbg nadam se da ce zaigrati,vec je odigrano :) a mogao bi i Winslow da se proba,da iskoristimo situaciju.
By Pekiii
#61679 J.Winslow (12.5) više - wwin

Miami ima puno problema sa ozljedam .., Wisnslow ce vcr sigurno na terenu biti 35 minuta ako ne i više jer izašla vijest za McGrudera da ce biti limitiran a on ga mjenja ( McGruder will see limited minutes on the wing behind starter Justise Winslow. He can be left on waiver wires in standard leagues).., a još je vcer jako moguće da neće biti Dragića pa sve uvijete ima da prebaci ovu marginu
By HibbertManje
#61681 J.Crowder 13,5 manje Betfair

Mislio sam preskočiti današnju ponudu jer je očajna ali ipak mislim da se isplati odigrati ovaj singl. Kako mnogi ovdje nazovi ZNALCI hvale obranu Memphisa moram se i ja uključiti...Za mnoge koji nisu pogledali tekmu memphisa, a viču na sva zvona da je to najbolja obrana ikada, nemojte to ljudi radit jer ima ovdje ljudi koji primjete da hvalite samo eto jer vidite da doslovno svi pišu o toj "granitnoj" obrani. Svatko ima svoje viđenje košarke i u to ne ulazim, ali eto iznijet ću svoje mišljenje. Memphis ne igra toliko dobru obranu koliko imaju spore napade i jednostavno umrtve igru, fizički su dominantni i jaki u skoku što im pomaže kod obrane reketa koji ruku na srce brane stvarno dobro godinama, već par sezona igraju flaster, znači nema toliko preuzimanja u obrani kao u ostalim ekipama nego svatko prati svoga i UGLAVNOM je tako. Crowder je strašno zahvalan igrač, po meni najbolje što Boston ima u obrani, ne troši se toliko u napadu nego često rotira mjesto s Johnsonom i širi suparnička krila kako bi Thomasu ostao lakši put za polaganje ili odigravanje Horforda...u biti glupo sam ovo sada objasnio ali nadam se da me većina ipak kuži. Ono što je kod Crowdera dosta bitno, on ne šutira previše po utakmici, eventualno uzme 7-8 šuteva uz 3-4 slobodna bacanja, mislim da danas neće imati otvorenih šuteva baš iz razloga što sam već naveo ranije, zbog obrane čovjek na čovjeku, u sporoj utakmici koju će Memphis pokušati nametnuti prelazak ove granice vidim samo ako bude imao preko 60% šuta i uz 5-6 slobodnih bacanja. Još jednom ponavljam, Crowder NE MORA doći u under ali previše mi je razloga zašto bi trebao. Sve mi smrdi da je ovo noć undera. Inače vi koji mislite igrati Horforda manje, imate ga na Betfairu na 16,5.
Sretno večeras.
By Kliza
Pekiii wrote:J.Winslow (12.5) više - wwin

Miami ima puno problema sa ozljedam .., Wisnslow ce vcr sigurno na terenu biti 35 minuta ako ne i više jer izašla vijest za McGrudera da ce biti limitiran a on ga mjenja ( McGruder will see limited minutes on the wing behind starter Justise Winslow. He can be left on waiver wires in standard leagues).., a još je vcer jako moguće da neće biti Dragića pa sve uvijete ima da prebaci ovu marginu

Pa uvijek igra 30+ minuta. Nije da neće preko ali i u BO je igro 32 pa ostao na 6p istina uz šut 2/13
By Pekiii
Kliza wrote:

Pa uvijek igra 30+ minuta. Nije da neće preko ali i u BO je igro 32 pa ostao na 6p istina uz šut 2/13

pa naipso sam jsano sigurno 35 a moguce da ce igrat i 40 ..., i zadnje tri tekme uzima oko 15 suteva ako vcr još nebude dragića mislim da je dovoljno za overa
By MvP39
#61684 U glavnu temu dana (trenutno ovu) idu samo analize od barem nekoliko smislenih recenica i s barem 3 normalna argumenta zasto igrate taj par. Sve osim analiza i korisnih informacija i komentara bit ce prebaceno u drugu temu (temu za komentiranje i listice).

@pajche, @TamoNekiLik : Vas dvojica pisite svoje analize u temu za komentiranje jer te dvije recenice sto se nalaze uz vase parove nisu dovoljne i uopce ne iznose nekakve argumente, samo osjecaj.

Postove u stilu:
Lopez +
Irving +
Thomas+
.
.
.
cu automatski brisat ako se nalaze u glavnoj temi.

Sretno svima ! :D
By Kliza
Pekiii wrote:
Kliza wrote:

pa naipso sam jsano sigurno 35 a moguce da ce igrat i 40 ..., i zadnje tri tekme uzima oko 15 suteva ako vcr još nebude dragića mislim da je dovoljno za overa

Da Dragić puno toga mjenja a GTD tko će čekati. Sve stoji što si napisao samo preko dana on mi je bio under a krajem dana se promjeni u zicer za over i uvijek se pokaže da sam se trebao držati prve analize. Ne volim igrati igrače over koji mogu zabiti 3 a mogu i 23 takvi su mi uvijek nekako za under. U svakom slučaju sretno ja izbjegavam.
By il cattivo
LeagueCapper wrote:
Image

Onaj tip nbaspecial te vec 5 put pitao da mu (nama) podaris podatke o tome sajtu s kojeg vuces ove podatke, a ti nam i dalje vadis mast i skrivas taj podatak kao zmija noge..
By nbaspecialtips
il cattivo wrote:
LeagueCapper wrote:
Image

Onaj tip nbaspecial te vec 5 put pitao da mu (nama) podaris podatke o tome sajtu s kojeg vuces ove podatke, a ti nam i dalje vadis mast i skrivas taj podatak kao zmija noge..

dzabe :D