Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Master Yoda
#6276 New York Knicks (-101,5+) under 1,70

kao što smo čuli neće bit Mela i Amarea, ja definitivno ne vidim način na koji će Knicksi prebacit ovu granicu, od ozbiljnih igrača im ostaju Smith i Felton, tu je još Kidd, šuter Novak i Chandler i to je doslovno to od igrača koji bi mogli nešto zabit, protiv Detroita su zabili 87, protiv Thundera 94 i u tim utakmicama je samo Melo izostao, sada uz njega neće bit ni Amarea i to je stvarno veliki hendikep za New York i zato ih ne očekujem preko 101 poen.

kladionica: omraženi SS
ulog: 170 kn
By FamilyGuy
Master Yoda said

New York Knicks (-101,5+) under 1,70

kao što smo čuli neće bit Mela i Amarea, ja definitivno ne vidim način na koji će Knicksi prebacit ovu granicu, od ozbiljnih igrača im ostaju Smith i Felton, tu je još Kidd, šuter Novak i Chandler i to je doslovno to od igrača koji bi mogli nešto zabit, protiv Detroita su zabili 87, protiv Thundera 94 i u tim utakmicama je samo Melo izostao, sada uz njega neće bit ni Amarea i to je stvarno veliki hendikep za New York i zato ih ne očekujem preko 101 poen.

I dalje nigdje nema službeno da ne igraju ni Melo ni Stoudemire. Oboje su upitni, ali bi mogli zaigrati. Amare čak i prije nego Anthony.
By Master Yoda
FamilyGuy said

Master Yoda said

New York Knicks (-101,5+) under 1,70

I dalje nigdje nema službeno da ne igraju ni Melo ni Stoudemire. Oboje su upitni, ali bi mogli zaigrati. Amare čak i prije nego Anthony.

pošto ja uvijek gledam na raznim stranicama za ozljede i čim piše downgraded to doubtful to odmah znači da neće igrat, još mi se nije dogodilo da je netko bio doubtful a da je zaigrao
By hrvoNBA
Stockton to Malone said

Lopez B.(-18,5+)-Atl-Bkn OVER

Spustili su mu marginu za 1-2 poena i to treba iskoristiti.
Ok Deron je sinoć imao svoj show, teško da će to ponoviti, vrijeme je da Joe Johnson i Lopez nešto odigraju. Lopez u gostima prosječno igra 30 min, ubacuje 18 poena, uz 14 potrošenih lopti. U zadnjih 5 utakmica je na istom prosjeku. Ove sezone protiv Atlante: 22 i 20 poena. Čuvat će ga duet Horford i Petro, ne očekujem da Pachulia zaigra, a Atlanta jako dobro brani C, dopuštaju samo 16 poena, 7. najbolja obrana te pozicije. Zašto onda ovo odigrati?
Prvi razlog koji svakako treba uzeti u obzir je umor Atlantinih igrača koji su sinoć igrali produžetak u Bostonu, i izgubili. Drew nije koristio puno igrača u rotaciji, posebno ne na PF i C, upravo zbog ozljeda Johnsona i Pachulije.
Drugi razlog je Al Horford. On je odličan defender, ali low posta. Fantastično brani suparnikovu igru leđima, snažan je i ima širok raspon ruku, i ne dopušta protivniku da ga ugura pod obruč. Uz to je inteligentan, nije bivol ko Howard pa da napravi 3 penala u 1.Q. ALi njegova obrana perimetra, a pri tom mislim na šut sa high posta je nešto slabija. Lopez je jedan od rijetkih, uz još nekoliko centara (Bosh, KG, Cousins, Jefferson), koji ima sasvim finu mekanu ručicu i odlično koristi svoj šut sa posta. I pogledajmo sada koliko su nabrojani C postizali poena protiv Horforda: Cousins (26) , Jefferson(23, 26), Garnett (17 i 24). Na drugoj strani, protiv C koji nemaju šut igra izvrsno. Koja je poanta? Horford je dosta trom centar, spor, i ne stigne izlaziti na obranu posta, uz to, ni ne trudi se što sam vidio i sinoć nekoliko puta. Npr u zoni 3-2 igra desnog defendera u liniji od 3, i baš tu ga je napadao Garnett i zabijao poene. Brooklyna sam gledao nekoliko puta ove sezone, i oni imaju dobre akcije za Lopeza (posebno dvostruki blok ispod obruča, genijalna akcija, neobranjiva. Vidi se da je Carlisimo učio od Popovicha) ako budu pametni koristit će ih jer mogu nanijeti dosta štete Hawksima.
I konačno treći razlog, Lopez tradicionalno dobro igra protiv Horforda.

Dragič G.(-13,5+)-Pho-Hou OVER
Kada je neki igrač na ovako niskoj margini, a praktički je najbolji igrač svoj ekipe i igrati će protiv obrambene rupe, onda ga se mora odigrati. Kod kuće igra 33 min, postiže 14 poena, kao i ekipama sa Istoka. Matchup mu je Lin koji nikada neće naučiti igrati obranu i koji u suradnji sa svojim backupom dopušta protivničkim PG-ima 21 poen.
Očekujem open court utakmicu, baš kao što je sinoć Phoenix igrao protiv Sacramenta, puno poena, puno minuta za Dragiča. Brz je u kontrama, vuče snažno, solidan na trici. Iako je pass first play moram uzeti ovako nisku marginu, jer će sigurno večeras imati prostora, ali i gra protiv svog bivšeg kluba, što je dodatni motiv.

Ellis M.(-20,5+)-GSt-Mil OVER
O ovome je već sve rečeno. Čovjek je u odličnoj formi, a i on će kao i Dragič imati motiva za dokazivanje protiv bivšeg kluba, ali i protiv Stepha Curryja zbog kojeg je i morao otići iz kluba.

Good luck!

slazem se pa cu te poslusat...
By melo7
#6281 Moj izbor danas:

dragic 13.5 vise 1.65 (fortunawin)
sve je vec napisano o njemu kako i zasto, samo mi je zao kaj je tolko srusena kvota

ellis 20.5 vise 1.90 (fortunawin)
takoder sve vec receno, u strasnoj formi, cuvar mu je klay thompson, ocekuje se puno koseva, suparnik bivsa momcad, i na prvu mi je bio izgledan over prije citanja vasih analiza tako da ga uzimam sigurno samo mi je zao kaj nije 19.5 tam di ja igram jer mi to puno lakse izgleda za prebacit (znam da je razlika tih pola kosa ali znamo svi kolko puta smo pali na tome)

newyork-utah h-7.5 2 1.80 (bet365)
cini mi se previsoka granica na ny, te ako uzmemo u obzir da ne igraju amare i melo, a utah u punom sastavu ovo mi predstavlja najsigurniji par veceri.

uz to jos jedan narodni:
memphis h-6.5 1, gs-milwaukee h-4.5 2, horford 19.5 vise, deron 18.5 vise

sretno svima.
By Big Al
#6282 ekipa sta mislite o ovim parovima:
B.Lopez 17,5 vise znam da Atlanta dobro brani centarsku poziciju al izgleda da njemu lezi jer om je ove sezone ubacivao u prosjeku 21 poena a vrijeme je da pruzi dobru partiju

J.R. Smith 18,5 Jeste nepredvidiv al s obzirom na odsustva trebao bi ici 20+ kao glavna opcija u napadu

E.Gordon manje Sve je vec receno

Sretno svima veceras ;)
By melo7
melo7 said

Moj izbor danas:

dragic 13.5 vise 1.65 (fortunawin)
sve je vec napisano o njemu kako i zasto, samo mi je zao kaj je tolko srusena kvota

ellis 20.5 vise 1.90 (fortunawin)
takoder sve vec receno, u strasnoj formi, cuvar mu je klay thompson, ocekuje se puno koseva, suparnik bivsa momcad, i na prvu mi je bio izgledan over prije citanja vasih analiza tako da ga uzimam sigurno samo mi je zao kaj nije 19.5 tam di ja igram jer mi to puno lakse izgleda za prebacit (znam da je razlika tih pola kosa ali znamo svi kolko puta smo pali na tome)

newyork-utah h-7.5 2 1.80 (bet365)
cini mi se previsoka granica na ny, te ako uzmemo u obzir da ne igraju amare i melo, a utah u punom sastavu ovo mi predstavlja najsigurniji par veceri.

uz to jos jedan narodni:
memphis h-6.5 1, gs-milwaukee h-4.5 2, horford 19.5 vise, deron 18.5 vise

sretno svima.

Ispravak:

1.listic (bet365)
newyork - utah h-7.5 2 1.71 (srusena kvota)
memphis 1 1.32

2.listic (wwin)
dragic 13.5 vise 1.85 (odlicna kvota, jos uvijek nije srusena)
harden 27.5 manje 1.85 (u zadnje vrijeme oscilira i ne uzima tolko suteva, danas ocekujem rutinsku pobjedu bez njegovog dodatnog zalaganja)

na kraju sam izbacio ellisa jer mi nekako smrdi, nadam se da grijesim da vecini koji su ga igrali prode.

sretno svima jos jednom.
By derrick_rose
#6284 objavljeno je ima koji cas da su amare i melo"game-time decisions",i to cini se da ce prije melo zaigrat nego amare jer kaze woodson da osjeca bol u oba kolina amare,a znamo kakve su njegove ozljede s time u proslosti bile..tako da moguce ipak da cuva obojicu s cime ce profitirat felton koji je na prihvatljivih 15.5 a da ne govorin kako ce jr uzet 25 suteva nocas,samo je pitanje koliko ce pogodit..
By sLucajni
#6285 Greskom sam ostavio post na Ostali sportovi ... Izvinjavam se . Evo c/p ovde .

WWin

Ty Lawson (ispod 19,5)

Denver igra protiv Minnesote koja muku muci sa povredama tokom citave sezone, i to sa povredama kljucnih igraca kao sto svi znamo. Naravno, to je razlog zasto Minnesota i nije vise kompetitivan tim kao sto bi bilo u punom potencijalu. Poret toga, dolaze u Denver, gdje ih ceka istoimena ekipa i najbolja domaca ekipa u NBA. Oni melju pred sobom sve, nebitno ko dolazi. Imaju seriju od 7pobjeda i ovde se ocekuje lagana pobjeda, ali naravno svi u Nuggetsima znaju da “lagana” pobjeda nece sama doci i da ce ipak oni morati potegnuti do poluvremena. Nuggetsi igraju strasnu timsku kosarku, i u njihovom timu se jednostavno ne vidi napetost ili neko nezadovoljstvo, klupa skace na svaki poen i sa odusevljenjem slavi. Kad smo vec kod klupe, po meni definitivno top3 klupa u NBA, mozda cak i no1. Da se dotaknem mog tipa vcrs, Lawson igra u izuzetnoj formi i ima jako dobar procenat suta u zadnje vrijeme, ali njegov stvarni prosjek ove sezone je gotova tri kosa ispod ove margine (16.8), sto ipak nesto meni znaci i ja cu ga morati odigrati ispod ovu utakmicu.

Naime dodat cu da Lawson ima mozda najbolju zamjenu na PG poziciji u citavoj ligi, tako da navedena “lagana pobjeda” ili moguci blowout ce dati malo manje minuta Lawsonu, koji nece morati da uzima CLUTCH suteve u zadnjim minutama ili da igra nekih 36-37-38 minuta itd. Pored toga Denver je toliko izbalansiran tim, da ne zavisi od 1-2igraca, vec postoji 8-9igraca koji mogu uvijek ici dvocifreno.
Sretno svima !