Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

ghmgjxnfxghnjftdzjsrtjsrfnj

26
23%
20
18%
11
10%
6
5%
6
5%
7
6%
9
8%
22
19%
4
4%
3
3%
By Vriskoza
#65455 H.Whiteside Over 18.5
E.Gordon Over 16.5
D.Wade Over 19.5
Kvota 6, Mozzart kladionica

Veceras u 1:30 posle ponoci, ekipa Miamia docekuje Rocketse. Ekipa Houstona na poslednjih 5 meceva prosecno igra sa oko 235 poena, dok Heat fosrira nesto malo sporiji tempo, a na ovom mecu kladionice ocekuju oko 220 poena.

* Miami bi u ovako brzoj utakmici morao ubaciti preko 100 poena, a to je veoma tesko ako Dragic i Whiteside ne ubace svoje koseve. Za Dragica ce veceras biti zaduzen Patrick Beverley, koji je po mom misljenju jedan od boljih defanzivaca u NBA ligi, a Whiteside ce imati svu slobodu u napadu, jer Rocketsi nemaju igraca koji bi mogao da ga zaustavi. Houston nema klacisnog centra, nema klasicnog visokog igraca, vec igraju sa nizom postavom. Capela, koji bi donekle mogao da zasmeta Whitesideu je povredjen i najverovatnije nece igrati veceras, a sa druge strane Willie Reed je takodje povredjen i upitan je za mec, sto samo moze znaciti vise minuta za Whitesidea.
Na poslednja 3 meca ubacuje 15, 26 i 19 poena i veceras na utakmici gde se ocekuje brz tempo, ne ocekujem nista manje od 20+ poena za prvu napadacku opciju Heata.
Miami je u bas losoj formi, ali veceras igraju pred domacom publikom i nadamo se da ce pruziti dobru partiju i da ovde necemo videti neki prerani blowout.

* Gordon u Januaru prosecno belezi neverovatnih 21 poen po mecu, ima 5 Overa i 1 Under na ovu granicu. Sutira skoro 11 puta za 3 poena po mecu i igra prosecno oko 32 minuta.
Kada sve ovo pogledamo, ovo je zaista niska granica za njega u ovom trenutku, pa da pogodi 3,4 trojke, koje slobodno bacanje, on je vec blizu granice, jos koji sut za 2 da udje i lagano ide preko.

* Jos jedan igrac koji je u odlicnoj formi, Wade na poslednje 4 utakmice belezi 20, 22, 22 i 22 poena, a ono sto mi se svidja je sto uzima bas veliki broj suteva, 19, 15, 20 i 24, i na to 7, 8, 6 i 5 slobodnih bacanja !
Veceras docekuju ekipu Dallasa i ne ocekuje se neka brza kosarka. Dallas odlicno brani pozicije krila i krilnog centra, pa bi veceras Butler i Gibson mogli da imaju malo problema u napadu, dok Wade ide na mladjeg Currya, koji kao i brat, nije poznat po dobroj odbrani. Obe ekipe su kompletne i ovde ocekujemo jednu neizvesnu utakmicu i ne vidimo razlog zasto Wade ne bi opet uzeo blizu 20 suteva, pa uz neki koliko toliko solidan procenat i par slobodnih bacanja, mislimo da lagano moze na 20+ poena.
Danas je Wadeu i rodjendan, pa to moze biti dodatni motiv da odigra jednu dobru utakmicu :)

Srecno !
By Rudy1950
madjija wrote:
manje under wrote:Ide triple:
A. Wiggins (19,5) - manje - 1,70
Sve su priče već ispričane :) , vjerojatni BO, zeznut matchup i očekiven under.

W. Mathews (15,5) - manje - 1,85
Malo mu se povećala grana, a Dallas je gotovo kompletan, Ide na Butlera, koji je dobar defender i i imat će zeznut posao ovo prebaciti.

J. Randle (13,5) - više - 1,85
Poznato je u svijetu klađenja na Nba igrače koliko "dobro" Denver brani visoke igrače, nadam se tekmi na veliki broj poena, i uopće bez nekih obrana, samo je malo zeznuto kod ovih Lakersa jer se sa njima nikada ne zna tko i koliko.

Hattrick kladionica

Tipovi nisu sto posto sigurni te ih igrate na vlastitu odgovornost!

Dobro bih ja pripazio sa metjuzom, uzme on svoji 13,14 suteva ima i dvoljno minuta, proslu utakmicu im je dao 26 poena tako da oprezno s tim... ;)

Ali prošlu nije igro Butler,ako je istina da ga on čuva.. Ja ga imam na 16,5
By yoldza
NBA PRO tips wrote:H.Whiteside Over 18.5
E.Gordon Over 16.5
D.Wade Over 19.5
Kvota 6, Mozzart kladionica

Veceras u 1:30 posle ponoci, ekipa Miamia docekuje Rocketse. Ekipa Houstona na poslednjih 5 meceva prosecno igra sa oko 235 poena, dok Heat fosrira nesto malo sporiji tempo, a na ovom mecu kladionice ocekuju oko 220 poena.

* Miami bi u ovako brzoj utakmici morao ubaciti preko 100 poena, a to je veoma tesko ako Dragic i Whiteside ne ubace svoje koseve. Za Dragica ce veceras biti zaduzen Patrick Beverley, koji je po mom misljenju jedan od boljih defanzivaca u NBA ligi, a Whiteside ce imati svu slobodu u napadu, jer Rocketsi nemaju igraca koji bi mogao da ga zaustavi. Houston nema klacisnog centra, nema klasicnog visokog igraca, vec igraju sa nizom postavom. Capela, koji bi donekle mogao da zasmeta Whitesideu je povredjen i najverovatnije nece igrati veceras, a sa druge strane Willie Reed je takodje povredjen i upitan je za mec, sto samo moze znaciti vise minuta za Whitesidea.
Na poslednja 3 meca ubacuje 15, 26 i 19 poena i veceras na utakmici gde se ocekuje brz tempo, ne ocekujem nista manje od 20+ poena za prvu napadacku opciju Heata.
Miami je u bas losoj formi, ali veceras igraju pred domacom publikom i nadamo se da ce pruziti dobru partiju i da ovde necemo videti neki prerani blowout.

* Gordon u Januaru prosecno belezi neverovatnih 21 poen po mecu, ima 5 Overa i 1 Under na ovu granicu. Sutira skoro 11 puta za 3 poena po mecu i igra prosecno oko 32 minuta.
Kada sve ovo pogledamo, ovo je zaista niska granica za njega u ovom trenutku, pa da pogodi 3,4 trojke, koje slobodno bacanje, on je vec blizu granice, jos koji sut za 2 da udje i lagano ide preko.

* Jos jedan igrac koji je u odlicnoj formi, Wade na poslednje 4 utakmice belezi 20, 22, 22 i 22 poena, a ono sto mi se svidja je sto uzima bas veliki broj suteva, 19, 15, 20 i 24, i na to 7, 8, 6 i 5 slobodnih bacanja !
Veceras docekuju ekipu Dallasa i ne ocekuje se neka brza kosarka. Dallas odlicno brani pozicije krila i krilnog centra, pa bi veceras Butler i Gibson mogli da imaju malo problema u napadu, dok Wade ide na mladjeg Currya, koji kao i brat, nije poznat po dobroj odbrani. Obe ekipe su kompletne i ovde ocekujemo jednu neizvesnu utakmicu i ne vidimo razlog zasto Wade ne bi opet uzeo blizu 20 suteva, pa uz neki koliko toliko solidan procenat i par slobodnih bacanja, mislimo da lagano moze na 20+ poena.
Danas je Wadeu i rodjendan, pa to moze biti dodatni motiv da odigra jednu dobru utakmicu :)

Srecno !

gordon 16.5 mozzart i moj tip danas ako stigenem napisacu analizu
By Lukica
#65461 W.Baton 12.5 OVER 1.85 - SuperSport

- Harris OUT
- Više minuta, šuteva, lagan match up
- Očekujem veliki broj poena na utakmici
- U gostima 16 poena, naspram 10.9 kod kuce
- Poslednje 3 protiv Lakersa: 16, 11, 25

Evo nešto ukratko, nekih stavki koje me vucu na njegov over.

1/1
By Irriducibili17
#65463 Gorgui Dieng 10.5 over wwin
Prvi razlog zbog kojeg tipujem na krilnog centra Timberwolvesa jeste njegov večerašnji matchup u vidu Gasola. Iako ne igraju na istim pozicijama, večeras će Pau da ga čuva, dok će Aldridge biti zadužen za KAT-a. Znamo da je Pau u zalasku bogate karijere i više ne može fizički da parira većini igrača koji su mlađi od njega. Takva je situacija i sa Diengom, koji je brz, skočan, pravi atleta kao i svi ostali Afrikanci. Ovaj scenario je već jednom viđen ove sezone i Senegalac je dao 16 poena za 33 minute. Prošle sezone su takođe imali direktan okršaj, dok je Pau igrao za Bullse, i tada je Gorgui postigao 24 poena. Drugi razlog je napadačka konstantnost. Krilni centar Minnesote je u poslednje vrijeme uvijek negdje oko granice i svog sezonskog prosjeka. U odličnoj je formi i u prošlom meču je zabio 21 poen Barnesu, koji važi za dobrog defanzivca. Što se tiče njegovih napadačkih sposobnosti, dosta poena postiže šutevima sa poludistance, može se reći i većinu svoj poena. Takođe, aktivan je na ofanzivnom skoku i bilježi preko dva ofanzivna skoka po meču. Mislim da bi moglo i večeras da bude takvih situacija, pogotovo što je skočniji od Gasola, a s obzirom na to da njegovi saigrači znaju dosta da ciglare, automatski znači više šansi za otpatke koje može pospremiti u koš. Ovdje se očekuje BO i bilo bi pravo čudo ako bi gledali neku neizvjesnu utakmicu. Nakon poraza od Sunsa, Greg je sigurno imao šta da kaže svojim momcima. Baš iz tog razloga biram Dienga, jer ima daleko nižu granicu od Minnesotine "svete trojice". KAT i Wiggins imaju najteži posao večeras, pa se očekuje da neko drugi povuče. LaVine je taj potencijalni igrač, ali je izašao iz lakše povrede i pitanje je u kakvoj je formi i kakvo mu je samopouzdanje. Vjerujem da će zbog toga, i s obzirom na prethodni meč, u napadu dosta uključivati Gorguija. Slična situacija kao sa Wade-om, i njemu je rođendan, ali ne danas nego sutra. Srećno! :)
By popay
Kliza wrote:Taman uplaćujem wigginsa na 19.5 1,70 kad ga oboriše na 17.5 i nowitzkog sa 17.5 na 15.5

Kliza druze ako ti sta znaci imas u Premieru Wiggins na 19.5 po kvoti od 1.85
By Kliza
popay wrote:
Kliza wrote:Taman uplaćujem wigginsa na 19.5 1,70 kad ga oboriše na 17.5 i nowitzkog sa 17.5 na 15.5

Jbg nije mi bosna blizu :D . Ma ja samo jedan nalog imam kako jučer netko rekao volontiram za ss.
By popay
Kliza wrote:
popay wrote:

Jbg nije mi bosna blizu :D . Ma ja samo jedan nalog imam kako jučer netko rekao volontiram za ss.

Isti sam,samo ja volontiram za premier :D :D