Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

ghmgjxnfxghnjftdzjsrtjsrfnj

26
23%
20
18%
11
10%
6
5%
6
5%
7
6%
9
8%
22
19%
4
4%
3
3%
By Shaw Hitcher
#65474 Lou Williams 15.5 OVER @ Supersport 1.85

Clarkson je questionable i ukoliko ne nastupi onda odma udaranje Loua over skace mu usage rate i zadnju je zabio detroit 26 pre toga 5 undera ali vredi da se uzme ukoliko Jordan ne nastupi.Combine that with the potential absence of Clarkson, and Williams -- who ranks 11th in usage as it is -- should have the ball in his hands even more.
By pennyHardway
popay wrote:
Kliza wrote:Taman uplaćujem wigginsa na 19.5 1,70 kad ga oboriše na 17.5 i nowitzkog sa 17.5 na 15.5

Kliza druze ako ti sta znaci imas u Premieru Wiggins na 19.5 po kvoti od 1.85

Brate premier trazi min tri para i sto ljudi pisu ovdje ni jedan ozbiljan igrac ne igra 3 para jer to vec lutrija postaje i gubi vrijednost igrac iako je granicu fulio za 3 poena. Bas zbog ovoga min 3 para premier i drzi kvote ne obara ih a wwin mora reagovati. Nigdje na svijetu ovo nema da traze 3 para pa jebote nije treca rumunska liga da se stima i to. Najbezobraznija kladionica definitivno je ovaj premier.
By imamovic
pennyHardway wrote:
popay wrote:
Kliza wrote:Taman uplaćujem wigginsa na 19.5 1,70 kad ga oboriše na 17.5 i nowitzkog sa 17.5 na 15.5

Kliza druze ako ti sta znaci imas u Premieru Wiggins na 19.5 po kvoti od 1.85

Brate premier trazi min tri para i sto ljudi pisu ovdje ni jedan ozbiljan igrac ne igra 3 para jer to vec lutrija postaje i gubi vrijednost igrac iako je granicu fulio za 3 poena. Bas zbog ovoga min 3 para premier i drzi kvote ne obara ih a wwin mora reagovati. Nigdje na svijetu ovo nema da traze 3 para pa jebote nije treca rumunska liga da se stima i to. Najbezobraznija kladionica definitivno je ovaj premier.

I najgora kladionica, najmanje kvote imaju za skoro svako kladjenje

A daleko od toga da ne ruse kvote i ne mijenjaju granice i oni su azurni, ne kao wwin ali poprilicno, a sigurno nemaju uplate kao wwin obzirom na ta 3 para
By antduj
#65479 Isprike svima sinoć za Gortata i ja sam ga pao, da ga ima danas u ponudi za istu utakmicu isto bi ga igrao over...
S obzirom da sam ovaj mjesec loše pogađao banka se stanjila i neću igrati singlove i doublove do sljedeće plaće ili do početka veljače. Statistika za ovaj mjesec je kriminalna i moram malo pauzirati jer kad se uđe u loš ritam teško je izaći iz njega. Razlog lošem nizu leži i u nešto slabijem praćenju trendova u ligi zbog izbivanja iz zemlje(npr. ne uhvatim da momčad više ne ostavlja stranu bez lopte nečuvanu itd... što bitno utječe na pogotke) što ću do početka veljače ponovno pohvatati :D
Inače, primjetio sam da puno igrača u zadnje vrijeme ubacuje točno oko prosjeka i kod granica je svaki poen je bitan , a kod kladionica još uvijek ima poprilične neusklađenosti. Da ne tražim pola dana gdje je bolja granica upregnuo sam programčić (samo su dvije ubačene i treba još samo završiti kod za ostale kladionice) da to radi umjesto mene i ovako je to sinoć izgledalo..:D
Image
By Irriducibili17
Irriducibili17 wrote:Gorgui Dieng 10.5 over wwin
Prvi razlog zbog kojeg tipujem na krilnog centra Timberwolvesa jeste njegov večerašnji matchup u vidu Gasola. Iako ne igraju na istim pozicijama, večeras će Pau da ga čuva, dok će Aldridge biti zadužen za KAT-a. Znamo da je Pau u zalasku bogate karijere i više ne može fizički da parira većini igrača koji su mlađi od njega. Takva je situacija i sa Diengom, koji je brz, skočan, pravi atleta kao i svi ostali Afrikanci. Ovaj scenario je već jednom viđen ove sezone i Senegalac je dao 16 poena za 33 minute. Prošle sezone su takođe imali direktan okršaj, dok je Pau igrao za Bullse, i tada je Gorgui postigao 24 poena. Drugi razlog je napadačka konstantnost. Krilni centar Minnesote je u poslednje vrijeme uvijek negdje oko granice i svog sezonskog prosjeka. U odličnoj je formi i u prošlom meču je zabio 21 poen Barnesu, koji važi za dobrog defanzivca. Što se tiče njegovih napadačkih sposobnosti, dosta poena postiže šutevima sa poludistance, može se reći i većinu svoj poena. Takođe, aktivan je na ofanzivnom skoku i bilježi preko dva ofanzivna skoka po meču. Mislim da bi moglo i večeras da bude takvih situacija, pogotovo što je skočniji od Gasola, a s obzirom na to da njegovi saigrači znaju dosta da ciglare, automatski znači više šansi za otpatke koje može pospremiti u koš. Ovdje se očekuje BO i bilo bi pravo čudo ako bi gledali neku neizvjesnu utakmicu. Nakon poraza od Sunsa, Greg je sigurno imao šta da kaže svojim momcima. Baš iz tog razloga biram Dienga, jer ima daleko nižu granicu od Minnesotine "svete trojice". KAT i Wiggins imaju najteži posao večeras, pa se očekuje da neko drugi povuče. LaVine je taj potencijalni igrač, ali je izašao iz lakše povrede i pitanje je u kakvoj je formi i kakvo mu je samopouzdanje. Vjerujem da će zbog toga, i s obzirom na prethodni meč, u napadu dosta uključivati Gorguija. Slična situacija kao sa Wade-om, i njemu je rođendan, ali ne danas nego sutra. Srećno! :)

Na sportplusu Dieng na granici 9.5, a kvota 1.9
By Lillard0
#65484 M. Harrel 10,5 MANJE 1.85 MAXBET
Clint Capela (knee) will start for Houston going rward, but his backup will likely be based on matchups most nights, according to coach Mike D'Antoni.
"Maybe the first guy off the bench will be a matchup consideration. Or if bulky centers give Clint a problem, I'll substitute early and get Nene in there. Or if we need energy today, maybe here comes Montrezl," said coach D'Antoni. Harrell averaged 14.6 points (on 68.3 percent shooting) and 4.9 rebounds in 27.4 minutes over the 14 games Capela missed due to his knee injury, but will obviously see a big hit to his playing time and production serving solely as a reserve.
Necu pisati analizu, ako moderatoru smeta nek obrise info..
By Pekiii
#65491 JAKO ZANIMLJIVO

Z.LaVine -16,5+ premier kladionica , gledo sam u ostalim kladama
wwin i supersport
Z.LaVine -19,5+ što je ogromna razlika za tri poena i ovo je odlična šansa za makazice,
ako gledamo realno Wiggins će imat posla sa Leonardom a KAT sa Gasolom i LMA a LaVine ide na Danny Green također dobar u obrani ali koliko toliko bolji metchup nego u Wigginsa i KATa
By tck1979
antduj wrote:Isprike svima sinoć za Gortata i ja sam ga pao, da ga ima danas u ponudi za istu utakmicu isto bi ga igrao over...
S obzirom da sam ovaj mjesec loše pogađao banka se stanjila i neću igrati singlove i doublove do sljedeće plaće ili do početka veljače. Statistika za ovaj mjesec je kriminalna i moram malo pauzirati jer kad se uđe u loš ritam teško je izaći iz njega. Razlog lošem nizu leži i u nešto slabijem praćenju trendova u ligi zbog izbivanja iz zemlje(npr. ne uhvatim da momčad više ne ostavlja stranu bez lopte nečuvanu itd... što bitno utječe na pogotke) što ću do početka veljače ponovno pohvatati :D
Inače, primjetio sam da puno igrača u zadnje vrijeme ubacuje točno oko prosjeka i kod granica je svaki poen je bitan , a kod kladionica još uvijek ima poprilične neusklađenosti. Da ne tražim pola dana gdje je bolja granica upregnuo sam programčić (samo su dvije ubačene i treba još samo završiti kod za ostale kladionice) da to radi umjesto mene i ovako je to sinoć izgledalo..:D
Image

Kome brate puste isprike i zbog čega???Falio si par pa šta sad.Ni prvi ni zadnji.Falio sam i ja jučer Lillarda pa šta bi se sad triba izvinjavat nekome.Svatko igra sa svojom lovom,isprati sto želi,ako padne sam je kriv.Usput pohvale za program,mogao bi ti sa krightom se udruziti pa ovo spojiti sa ovom aplikacijom :D :D :D
By antduj
tck1979 wrote:Kome brate puste isprike i zbog čega???Falio si par pa šta sad.Ni prvi ni zadnji.Falio sam i ja jučer Lillarda pa šta bi se sad triba izvinjavat nekome.Svatko igra sa svojom lovom,isprati sto želi,ako padne sam je kriv.Usput pohvale za program,mogao bi ti sa krightom se udruziti pa ovo spojiti sa ovom aplikacijom :D :D :D

A dobro ljudi vjeruju tipu na riječ zato što sam imao dobrih pogodaka, pa eto žao mi što su pali...
Nezz koliko će dobroga ovaj program donijeti s obzirom da ako ga objavim bookiji će na jednom mjestu imati uvid na druge kladionice i moći će u trenu korigirati margine :/