Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By zlatkott
#67511 Nando može uvijek preći, Jakson mi nije opcija za preko danas pogotovo što je Teo u ponudi u dosta kladionica.... Anderson poslije povrede nije našao formu prije Clyburn odmarao ga je u prvenstvu, a ovog panja birca sam čekao protiv PAnate + na 6,5 dao dva poena, printezisa odigraj preko i uzivaj. Sretno!
By vukshas
SexDrogaBODIROGA wrote:Može neko mišljenje, trebaju mi 3 para, najviše se mislim izmešu Nanda i Jacksona a možda obojicu uzmem...
Jackson 8,5 OVER ili Nando 19,5 over (Teodosić out)
Anderson 9,5 OVER (nema Wilbekina)
Birch 8,5 OVER (Vasa, Lojeski i Young OUT)

SPORTPLUS

Verujem da Birch zavisi od pick n rola sa Spanulom, igrao sam ga u prvenstvu sada protiv Pao, dao je 2p sa spanulisom u igir tj igrao je 9 i po minuta spanula. Takodje su bili izostajali lojeski young. mislim da je Papanikolu u nekom laganijem naletu/formi i ta granica od 7.5 nije nista za njega
By grujiccn
#67517 Ne igraju sigurno Young i Spanoulis, za Lojeskog 90% ne igra, za ova prva dva igraca znam da nisu ni otputovali. Hackett je zavrsio sezonu, tako da njega ni ne racunam.
Ja sam probao Papanikolau +8.5 i Birch +7.5 (planetwin365) iako me je protiv Panatinaikosa razocarao sa dva poena samo, ali Milutinov je odlicno igrao, pa nije bilo prostora. Inace odlicne brojke belezi u Evroligi poslednjih par meceva.
Takodje Green je na 10.5 odlican tip, Printezisa ne bih dirao, 15.5 je dosta za njega, ali uzece lep broj suteva, nema tu ko da igra.
Srecno.