Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By UncleDrew
tininho said

UncleDrew said

Danas je i liga prvaka malo u sjeni nba ali evo jedan rizičniji par od mene:

2.5/Barcelona - Milan manje 2,75

ovo igram na manji ulog jer mislim da ce Milan otputovati na Camp Nou i odigrati jedan pravi talijanski bunker kako oni znaju jer imaju veliki rezultat iz Milana 2:0 i nema potrebe da srljaju oni će svoje prilike vrebat ali će im najvažnija biti obrana a Barcelona nek se dodaje samo okolo kako su to i radili u Milanu bez neke opasnosti po gol i ja sretan,mislim da će teško Milan dati gol ali isto vjerujem da će se Barcelona itekako trebati izmučit da utrpa 3 Milanu ,sretno ko isprati http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif

ovaj par se jedino isplati probati zbog kvote. ma zapravo ni ne isplati. gledaj barcelona da ganja 4 0 imala bi vise sanse za prolaz nego milan. govorimo o najboljoj momčadi na svijetu koja je u krizi jer je pazi 2 utakmice bila bez pobjede. dvije utakmice. cak su i od reala bili bolji dok ih je milan stvarno nadigrao. ali milan je tada odigrao najbolju utakmicu u valjda zadnjih par godina a barca uzasnu utakmicu. barca vec u prvom pol moze voditi 3 0 i ako padne gol u prvih 20 minuta milan ce otici doma sa 5 golova u mrezi.

sve to stoji što kažeš najbolji su daleko od toga ali zna se kako će se milan postaviti u toj utakmici oni ce se osloniti na kontre i parkirati autobus isprid gola,ne mislim baš kako će barca lagano proci jer milan ima ogromnu zelju da ih prode nakon svih ovih godina u ligi prvaka di su ih svake godine izbacivali,ovaj par sam stavio za ljude koji vole igrat rizicnije parove ili sisteme jer po meni igrati više od 2,5 gola u ovoj utakmici po kvoti 1,40 je smiješno
By bobo10
#6731 ne bi bilo loše pokušat:

wurzburg (s.oliver) - tubingen under 149.5! igraju u 19h!

prosle godine su se sastali tri puta i sva tri puta su isli ispod granice (142, 147 i 134; 147 je bilo u wurzburgu)
wurzburg kod kuce daje oko 71 poen, a tubingen u gostima oko 79! dakle, zbroj je oko 150 poena!
sretno
By tininho
#6761 danas igram jedan navijacki par,

R.Nadal- E.Gulbis 21.5 Zbroj gemova Više Koef 1.85
Ovo jednostavno moram uzeti. Gulbis mi je najdraži igrač. Kako igra zadnjih par tjedana to je čudo. Znam što će svi reć, u glavi je bomba igra protiv Rafe, sve znam ali ovo je najtalentiraniji igrač kojega sam ikad vidio. To što mu je stari jedan od najbogatijih ljudi na svijetu i što ga za tenis boli briga je druga stvar, ali kakvu on ima ruku, pa taj je u stanju pogoditi ono što nitko ne može. Kada jedan Đoković izjavi da ne može vjerovati da je on prvi a Gulbis izvan top 100 i kad se sjeti što mu je Gulbis radio na akademiji onda je sve jasno. Danas će se Gulbis nadam se ozbiljno primiti posla. Rafa igra sa puno spina što Gulbisu jako odgovara jer loptice nisu pre brze i može ih kontrolirati. Rafa nema bombu od servisa i Gulbis će to sigurno odmah napadati. Ne usudim se igrati čistu dvojku, ali sumnjam da će ovo u dva lagana seta. Ako Gulbis bude ozbiljan lako bi mogli vidjeti iznenađenje.
By spyder11
tininho said

danas igram jedan navijacki par,

R.Nadal- E.Gulbis 21.5 Zbroj gemova Više Koef 1.85
Ovo jednostavno moram uzeti. Gulbis mi je najdraži igrač. Kako igra zadnjih par tjedana to je čudo. Znam što će svi reć, u glavi je bomba igra protiv Rafe, sve znam ali ovo je najtalentiraniji igrač kojega sam ikad vidio. To što mu je stari jedan od najbogatijih ljudi na svijetu i što ga za tenis boli briga je druga stvar, ali kakvu on ima ruku, pa taj je u stanju pogoditi ono što nitko ne može. Kada jedan Đoković izjavi da ne može vjerovati da je on prvi a Gulbis izvan top 100 i kad se sjeti što mu je Gulbis radio na akademiji onda je sve jasno. Danas će se Gulbis nadam se ozbiljno primiti posla. Rafa igra sa puno spina što Gulbisu jako odgovara jer loptice nisu pre brze i može ih kontrolirati. Rafa nema bombu od servisa i Gulbis će to sigurno odmah napadati. Ne usudim se igrati čistu dvojku, ali sumnjam da će ovo u dva lagana seta. Ako Gulbis bude ozbiljan lako bi mogli vidjeti iznenađenje.

S obzirom na seriju Gulbis (19-1) i Nadal (15-1) u zadnjih mjesec dana. za očekivati je izjednačen meč no kada vidim da je u 10 dana Gulbis odigrao 8 mečeva a Nadal 4 mislim da će ovdje upravo odlučiti iscrpljenost Gulbisa i Nadal uzima ovaj meč. Pogotovo što pobjednik ide na Federer - Wawrinka. a Nadal nakon dva osvojena turnira u nizu želi upravo meč S Fedexom.
Moj Tip. Nadal -3,5 - tip 1 (PSK 1,85)
By tininho
#6768 Možda kod drugih igrača i je tako ali kada Gulbis ne igra nekih dva tjedna ode opet sve u vodu, jednostavno je u naletu i mislim da će namučiti Rafu
By canca
#6800 Ja mislim da Nadal dobija veceras. Gulbis se napokon opametio i rekao se posvetiti tenisu sljedecih nekoliko godina i pokusat osvojit grand slam. Nadal jos nije onaj pravi ali mislim da je favorit veceras. Podloga je jako spora skoro kao zemlja sto ce jos vise odgovarati Nadalu..
By tininho
#6803 podloga na Indian Wellsu je najbrža na atp touru. Nisam rekao da Rafa neće dobiti, on je favorit nego da će ga Gulbis namučiti i možda odvesti u treći set