Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By slaven96
#7852 T. Evans 16.5 vise 1.82 8/10
Mislim da ce Cousins voditi veliku borbu pod kosem s Pekovicem, koji je jako dobar odbrambeni, a to otvara vise prostora za vanjsku liniju, posebno za Evansa koji zna uzeti 20+ suteva kada treba, a Minnesota jako lose brani njegovu poziciju.

P. S. Slazem se s prethodnim postom u potpunosti i mislim da ce Holiday preko iz razloga toga sto bi moglo biti puno poena pa bi se on mogao iskupiti za sinoc, a i Lawson je los u obrani
By melo7
#7853 unatoc losoj ponudi uzeo sam nesto tek toliko za ispratit

noah 11.5 više 1.82
chicago kod kuce protiv portlanda, u prvoj tekmi im je dao 16p, portland na poziciji centra prima visokih 20p po tekmi u gostima, i uz veliku minutazu noah-a i malo srece ovo danas prolazi.

turner 11.5 više 1.70
igraju sa denverom u gostima, mislim da ovdje slijedi blowout samo se nadam da ce igrati dovoljno minuta te uspjeti proci ovako nisko postavljenu granicu uz svojih 13 suteva u prosjeku po tekmi + 2,3 bacanja, i nadam se da ga nece uzeti iguodala na cuvanje jer je i to argument protiv uz blowout ali jednostavno sam morao uzet ovako nisku granicu na turnera.

to sam odigrao jos ujutro, ali tek sada analize jer nisam stigao prije a i vidim da su kvote sad pale i na jednom i drugom paru.

fortunawin
kvota: 3.09
ulog: 5/10
By aldridge12
#7855 Dva singla za večeras:

Sacramento(h-6.5)-Minnesota hendikep 2 1.85 (Mislim da protiv nijedne ekipe jedna inteligencijom limitirana momčad kao što je Sacramento ne može biti apsolutni favorit pa tako ni večeras.Minnesota ima velikih problema sa ozljedama tokom cijele sezone ali bar su im se vratili neki igrači.Tako bi večeras u momčadi trebali biti Kirilenko i Peković,a očekuje se i povratak Buddingera.To će svakako pomoći u rotaciji i Rick Adelman kojeg smatram vrhunskim trenerom će imati solidan roster.Sacramento je ekipa koja ima dosta potencijala u momčadi ali problemi su uglavnom u glavama tih igrača.Vjerujem da Minnesota može i pobijediti večeras ali igram da će obraniti ovaj hendikep jer ih smatram kvalitetnijom i ozbiljnijom ekipom od domaćina)

ULOG: 7/10

Noah(11.5) VIŠE 1.70 (Očekujem jednu zanimljivu utakmicu i vjerujem da će se puno toga odvijati pod košem jer Chicagu će glavni cilj biti zaustaviti Aldridgea a Portlandu Boozera.Noah bi trebao dominirati protiv Hicksona sa obe strane parketa jer je veliki borac i s obzirom da Portland loše brani centre ovo mi izgleda kao tip dana.Da se dotaknem malo Hicksona pa da samo prokomentiram kako je on praktički nepotreban ekipi Portlanda jer ne daje onu sigurnost u obrani i dopušta protivničkim centrima da rade što žele u napadu.Noah je kao što sam naglasio veliki borac i veoma zahvalan igrač i očekujem nekoliko ofenzivnih skokova od njega iz kojih će poentirati tako da ne bi smio biti problem da prebaci ovu granicu.)

ULOG: 9/10
By Stockton to Malone
#7860 Nekako mi se čini da preolako uzimate Lillarda over. 19,5 za njega nije visoka margina. Igra puno minuta, ima ovlasti i večeras lošeg defendera. Ali Chicagu gori pod nogama, i ne bi me iznenadilo da večeras stisnu obranu "do koske". Uz to, radi se o momčadi koja igra jebenu half court obranu, gdje nema jurnjave koja Lillardu paše. Uostalom pogledajte statistiku, kada igra protiv Chicaga, Memphisa, Indiane i Bostona. Ili je ispod margine, ili 1 poen iznad nje.

Ja večeras igram under na Francuza iz Portlanda:

Batum N.(-13,5+)-Chi-Por UNDER

Već duže vremena ga promatram na ovoj margini kada je u gostima i nikako ga se ne usudim odigrati zato što ne volim udarati under na ovako nisku marginu. Ali kako je loša ponuda večeras nema druge... Igram ga iz 2 razloga:

Prvo razlog je što je Batum domaćinski igrač. Kod kuće postiže prosječno 17 poena, a u gostima tek 13, uzima manje šuteva i lošiji mu je postotak.

Drugi razlog je večerašnji Batumov defender i odlična half court obrana Chicaga. Batuma će čuvati Deng, odličan obrambeni igrač, atletski vrlo moćan, veliki raspon ruku, brz na nogama, ne pada na prvi fejk, jako zahvalan igrač. Chicago sa SG pozicije prima samo 18 poena, a to je pozicija koju okupiraju najbolji šuteri. Razlog zašto primaju tako malo poena je Deng (SF), ali čuva bez problema scorere. Večeras će na SG za Portland igrati Matthews, solidan scorer ali s kojim će i Bellineli moći izaći na kraj, tako da ja mislim da neće biti potrebe da ga Deng čuva.

Chicago je obrambeno moćna ekipa. Thibodeau ih je učinio bedemom, istina, ne funkcioniraju dobro ove sezone, posebno ne u napadu, ali ubrzo će se vratiti Derrick Rose i to će se posložiti.
Za ovaj under je bitno da Chicago odlično igra perimetar obranu, ne dopuštaju puno otvorenih spot-up šuteva, i odlično brane tricu koju Francuz voli potegnuti. Dopuštaju samo 16 šuteva za 3, od čega protivnici pogode 5, i po tome su najbolji u ligi.
Voli Batum napasti i reket ulazom, iako mu on nije najsavršeniji pa mislim da se neće ni u tom segmentu naigrati.

Good luck
By payomb
#7862 Damian Lillard - over 19,5
Portland je u borbi za playoff i svaka utakmica im je bitna. Večeras se sastaju s Chicagom koji je poznat kao odlična obrambena momčad. Jedina pozicija koju Bullsi nešto slabije brane je pozicija playa, i tu bi Portland trebao vidjeti svoju šansu. Lillard ima velike ovlasti u ovoj ekipi, ima veliku minutažu i uzima puno šuteva. S obzirom da danas ima najslabiji matchup očekujem da će nešto više forsirati šut i uspjeti preći ovu granicu.

Nicolas Batum - under 13,5
Batum je igrač koji igra puno bolje kući nego u gostima. Kući postiže 17 poena prosječno, dok je vani na tek 13 poena prosječno, uzima manje šuteva i ima lošiji postotak. Drugi razlog zašto ovo igram je taj što Chicago odlično brani perimetar, odlično brane tricu i to što će Batuma najvjerojatnije preuzeti Loul Deng, odličan obrambeni igrač, širokog raspona ruku i atletski vrlo moćan.
By Stockton to Malone
payomb said

Batum je igrač koji igra puno bolje kući nego u gostima. Kući postiže 17 poena prosječno, dok je vani na tek 13 poena prosječno, uzima manje šuteva i ima lošiji postotak. Drugi razlog zašto ovo igram je taj što Chicago odlično brani perimetar, odlično brane tricu i to što će Batuma najvjerojatnije preuzeti Loul Deng, odličan obrambeni igrač, širokog raspona ruku i atletski vrlo moćan.

Meni je kompliment kad se prepisuje ili s moje fb stranice, ili ovog prethodnog posta. ;)
By divljak
#7865 Loul Deng - under 16,5
Danas Bullse čeka teška utakmica protiv Portlanda. Ovaj par igram više na osjećaj, jednostavno ne očekujem Denga previše raspucanoga, smatram da će Bullsi većinu svojih koševa tražati pod košem preko Boozera i Noaha.

Jrue Holiday - under 17,5
Jučer katastrofalna noć Holidaya, samo 2 poena. Mislim da će danas imati sličnu noć, pošto očekujem da će ga čuvati Igoudala, jedan od najboljih defendera u NBA ligi. Isto tako, moguć je i blowout, pa bi Holiday mogao imati smanjenu minutažu.

Chicago - Portland kp1

Chicagu polako gori pod nogama, moraju početi pobjeđivati ukoliko žele izbjeći Miami u prvom krugu playoffa. Danas ih čeka ne baš lagan protivnik Portland, koji ganja playoff, ali mislim da će Bullsi iskoristiti prednost domaćeg terena i svojom čvrstom obranom uspjeti ostvariti novu prekopotrebnu pobjedu
By payomb
Stockton to Malone said

payomb said

Meni je kompliment kad se prepisuje ili s moje fb stranice, ili ovog prethodnog posta. http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif

Trebao je biti Rubio umjesto Batuma i onda vidjeh da ga Fortuna nema u ponudi, pa na brzinu prelistam ostale analize i ova mi se činila najboljom Smile

I kako je ime fb stranice ak se smije znat?
By Stockton to Malone
payomb said

Stockton to Malone said

payomb said

Meni je kompliment kad se prepisuje ili s moje fb stranice, ili ovog prethodnog posta. http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif

Trebao je biti Rubio umjesto Batuma i onda vidjeh da ga Fortuna nema u ponudi, pa na brzinu prelistam ostale analize i ova mi se činila najboljom http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-smile.gif

Ali cilj foruma je, barem kako ga ja shvaćam, da imamo različite analize. Ako si vidio da je postavljena analiza čemu je prepisivati? Većim brojem ponavljanja nekog prijedloga njega ne čini uvjerljivijim ili sigurnijim, tako da ti je argument poprilično nevjerodostojan.
I nećemo se praviti "Englezima", mislim da znaš koja stranica... ;)
By payomb
Stockton to Malone said

payomb said

Stockton to Malone said

payomb said

Trebao je biti Rubio umjesto Batuma i onda vidjeh da ga Fortuna nema u ponudi, pa na brzinu prelistam ostale analize i ova mi se činila najboljom http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-smile.gif

Ali cilj foruma je, barem kako ga ja shvaćam, da imamo različite analize. Ako si vidio da je postavljena analiza čemu je prepisivati? Većim brojem ponavljanja nekog prijedloga njega ne čini uvjerljivijim ili sigurnijim, tako da ti je argument poprilično nevjerodostojan.
I nećemo se praviti "Englezima", mislim da znaš koja stranica... http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif

Bilo je par minuta do pola 1, a Lillard je počinjao u 1, tako da zbog nagradne igre nisam imao baš previše vremena za razmišljanje i analiziranje. I stvarno neznam koja stranica...