Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
#7874 Jučer navečer je bilo poteškoća u radu stranice zbog nekog programa koji sam morao instalirati koji je baš sve poremetio, od privatnih poruka, konfiguriranje profila, brojača do čudnih logout-ova i ne refreshanja podataka, radim već preko 2 sata na tome i našao sam jedan sličan program s kojim nadam se neće biti istih poteškoća, ako ste imali probleme u gledanju, postanju i ostalom jučer ispričavam se, nemam baš iskustva u tome pa su se desile neke čudne greške.

danas je 11 utakmica na rasporedu pa da vidimo što možemo izvući iz toga, nadam se da nas čeka vesela ponuda
By Master Yoda
#7877 od mene za danas ova 2 para:

LaMarcus Aldridge (-19,5+) više 1,85

ovo igram u SS-u jer je ovo smiješna granica za njega, čovjek je redom zabijao 28, 21, 32, 31, 22, 28 u zadnjih 6 utakmica, ako je sinoć Bullsima uspio zabit 28, onda ga očekujem barem na 20 protiv Atlante koja prosječno prima 19,5 koševa s njegove pozicije, a u zadnje 3 utakmice čak 23,5 što nam ide u prilog, tko će mu bit čuvar to nisam pretjerano siguran jer je u zadnjih par utakmica Smith prebačen na četvorku nakon što je jedan dio sezone odradio na trojci što bi značilo da će ga on preuzet, iako je Smith dosta dobar defanzivac ja stvarno vjerujem da Aldridge neće ostat ispod 20 koševa, po meni se to jedino može dogodit u slučaju blowouta u kojeg ne vjerujem jer je Atlanta u dosta lošoj formi, a Portland izgleda jako dobro.

Nikola Peković (-15,5+) više 1,85

Peckman se vratio i očekujem da nastavi terorizirat protivničke obrane kao i dosad, sinoć je zabio 18, a danas ga očekuje dvoboj protiv opustošene centarske linije Phoenixa, njima je Gortat još otprije vani, a neće bit ni Jermaine O'Neala koji se ozlijedio na zadnjoj utakmici Phoenixa, dva puta su igrali ove sezone i Peckman im je ubacivao 18 i 28, dok Phoenix sa centarske pozicije prosječno prima 17,5 koševa, a u zadnje 3 utakmice čak 19,5 koševa, sigurno će dosta lopti ići na Pekovića, sad je samo na njemu da zabije to što će mu Rubio servirat i još par bacanja i čvrsto vjerujem da ide barem na 16, ovdje također blowout ne dolazi u obzir jer definitivno nijedna momčad nije dovoljno snažna da uništi ovu drugu tako da očekujem neizvjesnost do kraja

kladionica: omraženi Supersport
ulog: srednji - visoki ( nešto između)
sretno svima
By euskal
#7878 jucer malo uzeo odmora,danas cemo pokusat sa slijedecim parovima

Durant under 29,5
James under 27,5
Aldridge under 22,5
Harden under 27,5

Iako je zadnje 3 isao preko ove granice zabivsi Dal 31(10-19),Den 34(10-23),Mem 32(11-28),danas ocekujem ipak under zbog loseg protivnika i moguceg blowouta.Opce je poznato da on i kolega mu Westbrook igraju puno manje u takvim utakmicama,a i cinjenica je da mu se prosjek suta pokvario u zadnjih 10 ak utakmica(sa 50%+,na slabasnih 45%).U zadnjoj medjusobnoj prije 7 dana ubacio je 26(8-15).Za Jamesa vrijedi slicno kao i za KD s obzirom na kvalitetu ekipe nema potrebe za prevelikim forsiranjem,a i ove godine se vise posvetio razigravanju ostatka momcadi i obrambenim obavezama.Sa danasnjim protivnikom redovito lako izlaze na kraj i samim time ni on nema punu minutazu,a ucinci doma govore tome u prilog jer zadnjih 5 domacih je isao ispod ove granice(Mem 18,Orl 26,Phi 25,Ind 13,Atl 15).Aldridge je nocas odigrao briljantnu partiju ubacivsi 28 u pobjedi protiv Chi,ali danas mu je b2b utakmica i nasuprot matchup kontra Smitha koji mu nikako ne odgovara(Atl dopusta oko 19ppg sa njegove pozicije,a sta se tice medjusobnog skora omjer je 11-2 u korist undera).Hardena me je iskreno najvise strah,ali ne zbog nekog bajnog suta vec zbog velikog broja slobodnih koje iznudjuje,ipak uzimam ga jer smatram da Houston danas nece imati previse problema sa protivnikom s obzirom na izostanke 3 najbolja strijelca(Irving,Waiters,Varejao) tako da ocekujem smanjenu minutazu.

sve margine su u Favoritu,sretno svima koji isprateWink

napomena ovo su moja razmisljanja i niposto nijedan od navedenih parova se ne moze smatrati sigurnim kako neki misleWink
By FamilyGuy
#7879 U srijedu je bilo 2/3, večeras se nadam da će biti 3/3.

21,5 - Gay R. (Tor) Više 1,85

Kao prvi par večeras biram over poena na igrača Toronto Raptorsa Rudy Gaya. Gay je u zadnje tri utakmice redom išao preko ove granice. 28,27,25 to su njegovi učinci, a večeras u goste stižu Knicksi. Gosti iz New Yorka imaju probleme sa ozljedama, vratio se u momčad Anthony, ali večeras neće biti uz Stouedmiera ni Chandlera. Knicksi ne igraju kvalitetnu obranu i dopuštaju puno poena, a upravo takav protivnik je idealan za nastavak niza dobre forme u koju je ušao Rudy Gay. U dresu Raptorsa Gay je igrao dvije utakmice protiv Knicksa u MSG-u se nije proslavio sa samo 11 poena i katastrofalnim šutom iz igre 4-21, ali se 10 dana kasnijeiskupio briljatnom utakmicom u kojoj je postigao 32 poena. Večeras očekujem ponovno da bude na razini prethodnih utakmica i očekujem da završi ovu utakmicu sa najmanje 25 poena.

[-9,5] San Antonio - Utah 1 1,85

Nema Parkera u momčadi Spursa, ali nema ni problema za momčad Greg Popovicha da nastave svoj put ka prvom mjestu Zapadne konferncije. Večeras u AT&T Centar stiže Utah Jazz momčad koja se polako, ali sigurno udaljava od mjesta koje vodi u playoff. Krivac tome je sigurno katastrofalne utakmice u gostima, Jazzeri su slavili samo na 4 gostovanja u 24 utakmice, a večeras im prijeti i 8.poraz zaredom u gostima najgori niz uzastopnih poraza u gostima za ovu momčad od 2005. Spursi kod kuće rjetko kiksaju, Duncan je u zadnjih nekoliko utakmica odlično raspoložen no osim njega Spursi imaju i odličnu klupu. Očekivao sam da će ovaj hendikep biti koji poen više, i kada sam vidio granicu od 9.5 bez razmišljanja sam ga uzeo. Wariorsi su u srijedu pali ovdje sa 11 razlike koji su puno kvalitetniji od Jazzera, očekujem da u ovome susretu Utah neće izgubiti sa manje od 10 razlike.

[-15,5] Miami - Detroit 1 1,75

Nemam običaj igrati hendikep na Miami protiv outsidera jer su već nekoliko puta ove sezone odigrali tjesne utakmice kod kuće umjesto da bez većih problema razbiju protivnike. Večeras je ovo ipak druga priča, Miami ima niz od 24 utakmice bez poraza, taj niz će jednom stati no večeras su za to šanse gotovo nikakve unatoč nekim ne baš nekad uvjerljivim utakmicama Heata kod kuće protiv na papiru već pobjeđenih suparnika. Pistonsi su mislima očito već na odmoru ovo je još jedna loša sezona za nekad veliki klub, trenutno je Detroit u nizu od 9 uzastopnih poraza. Ove sezone Detroit je bio gost aktualnim prvacima bilo je uvjerljivih 110-88 za Miami, a jedni tko je ostavio dobar dojam u tom susretu bio je Greg Monroe sa 31 košem. Nisam ljubitelj hendikepa na Miami no ovako loš Detroit večeras jednostavno nema nikakve šanse da igubi sa manje od 16 razlike. Dodatni motiv Heata svakako će biti i susret na domaćem parketu nakon što su prethodnih pet utakmica igrali na gostovanju.

Kladionica: PSK
By st sonic
#7882 Eric Gordon (NO) under 16,5

Istina, bila je često granica 17,5 koja bi danas bila idealna ali mislin da je i ovo prolazno. New Orleans igra kontra Memphisa koji najbolje u lizi čuva poziciju bek šutera, odakle primaju u prosjeku 17,7 poena, za razliku od nekih drugih ekipa koje s iste pozicije primaju i preko 22 poena u prosjeku... Gordona bi triba čuvat Tony Allen šta mu je zajeban matchup i nije on neka klasa igrača koja bi memphisu i allenu na toj poziciji radila neke veće probleme. Zadnja 2 međusobna susreta je također završia ispod ove granice, i to osjetno ispod, s ubačenih 11 i 8 poena, uz manji broj uzetih šuteva nego šta inače ima... Ovaj par sam naša zasad samo u Germanie po tečaju 1,85... druge kladare u kojima sam gleda ga nemaju u ponudi...
By melo7
#7885 durant 28.5 manje 1.82
dakle oklahoma danas kod orlanda, igram ga iz razloga sto ocekujem blowout i mislim kako nece trebati durantovih 30+ poena da se pobijedi slabasni orlando, kao i uvijek igram undere na igrace tipa james, durant kada je izvjestan blowout pa tako i danas na kd-ja, u prosloj im je utakmici dao 26p, nadam se da ce i danas ostati ispod 29.

lakers kp 1 1.21
u los angeles danas stize washington koji je u dobroj formi medutim i lakersi su jos uvijek u nesigurnoj situaciji sto se tice playoffa tako da je po meni ovdje sigurna jedinica, lakersi jednostavno moraju dobivati ovakve utakmice, takoder spominje se moguce igranje kobea i gasola danas tako da i to ide u prilog ovom paru ali mislim da i bez njih to howard, nash i metta rjesavaju, mislim da bi jedina opasnost mogao biti razigrani wall ali mislim i da nece moci sam danas.

fortunawin
kvota: 2.20
ulog: 7/10

ginobili 14.5 manje 1.82
spursi docekuju danas utah koji tocno dosta prima poena sa manuove pozicije makar mislim da je ovo dosta visoka granica i uzimam ga sigurno, zna se da manu ulazi s klupe i u prosjeku igra 23min sto stvarno je dosta malo za igraca njegovog kalibra ali greg popovic zna najbolje, u dvije dosadasnje tekme ove sezone na prosjeku je od 8p i mislim da ni danas nece ici iznad 14, takoder u prilog ide i moguci blowout i zna se da manu ima dobar pregled i po meni je jedan od boljih dodavaca u ligi a da nije pg. sve u svemu igram ga under.

nelson 15.5 više 1.82
kao sto sam i jucer rekao, vise volim igrati over kada mi igrac igra kod kuce, mislim da nelson danas ide u over, jer mislim da bi moglo bit dosta koseva i zna se da uz afflala uzima najvise lopti u orlandu te je u jedinom susretu ove godine dao visokih 26p pa se nadam da ce danas barem 16.

fortunawin
kvota: 3.31
ulog: 7/10
By Musa
#7889 Pekovic (15.5) over - znaci nikola se vratio u ekipu minnesotte,jucer ej utrpo 18 poena, danas igraju protiv jako lose ekipe sunsa.. sunsima fali centri gortat i j oneal.. tak oda ocekujem veceras puno lopti za pekovica, koje je opcenito jako agresivan pod reketom, i ocekujem danas njegovu dobru partiju uz 20+ .. jedini je problem back to back game,, i pitanej kolko ce imati minutazu al pretpsotavljam da bi i danas trebo imati 30min..
Lin (14.5) over - lin je uso u dobru fomu, zadnej 3 tekma ima 20+, danas igraju doma sa celvelandom, kome vec duze vrijeme fale najbolji igraci, zadnjih 10 tekmi primaju vise od 20+ na poziciji pointg guard, ove sezone su igrali u clevelandu a lin je zabio 20 poena.. znaci ocekujem i veceras nastavak dobre forme lina,.. njima je ova bitna tekma da sto vise potvrde odlazak u playoff..
James(26.5) under- ocekujem danas stvarno laganu pobjedu miami, pistonsi izgledaju jako lose, cini mi se da pocinju tankirati.. ako su ih entsi ubili u detroitu ,onda danas ocekujem bez problema nastavak niza miami.. i tako se nadam vecem odmoru lebrona,,i da ce danas vise asistirati za svoje ekipu..misli mda se isplati tu igrati i hendikep na miami.. trebalo bi ovo biti minimalno 20 poena za miami
By markovic
#7894 Moj prvi post, nadam se da ce biti srecan :)

T. Duncan (17.5) over - Timi D. igra u poslednje vreme kao u najboljim danima, otkad se oporavio od povrede a Parkera nema u timu preuzeo je sve na sebe. U poslednja tri meca belezi 25/30/28 poena i 13/12/19 skokova a, cak i kad je Parker (koji uzima najvise suteva) bio u timu ubacio je Dzezerima 19 pa 22 ove sezone... Veceras opet nema Parkera, nema dileme da ce Dankan biti prva napadacka opcija, a Spursi imaju zicer kod kuce da jos vise pobegnu Oklahomi i mislim da Dankan prebacuje ovo veceras...
By bibi0987
#7898 LISTIC 1

LeBron James (26.5) manje (1.82)- LeBrona sam izabro zato sto Heat danas ima laganu utakmicu protiv Detroita. Mislim da ce doc do ranog blowouta sto znaci manje minuta za LeBrona,koji ce se po mom misljenju vise posvetit asistiranju i razigravanju svoje ekipe i lagano ih dovest do nove pobjede.

Kevin Durant (28.5) manje (1.82) - Oklahoma nakon dva poraza danas ima nesto laksu utakmicu protiv ekipe iz Orlanda, mislim da ce to biti laka pobjeda ekipe iz Oklahome i rani blowout,sto znaci manje minuta za Kevina, koji ce danas uzeti nesto manje suteva nego inace jer stvarno nece biti potrebe da forsira svoj sut.
By derrick_rose
#7902 evo primjetio sam jednu stvarcicu gledajuc sad ponudu i usporedbe PSK,GERMANIE i SS-a...ko se doveze utakmice san antonio-utah imate u ponudi SS-a 206.5 koseva,u GERMANIE je na 204.5 a u PSK na 201.5...vrlo zanimljivo,ja osobno mislim da ce koseva bit pa odoh do PSK dok se nisu sjetili mijenjat,pozdrav..