Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By bukefal123
bukefal123 said

Toulouse-Tremblay 56.5 under 1.60
domaćin igra tvrdo pa igram ovo under, u zadnjih 6 međusobnih utakmica sve su išle under pa dns opet očekujem under... prosjek domaćina u prvenstvu je oko 54 gola po tekmi dok je kod gostiju prosjek oko visokih 59 golova, ali očekujem da domaćin nametne svoj tempo te kako će tekma otići u under...

Bremervaren-Ravensburger 5.5 over 1.60
ovo igram zbog međusobnih susreta u kojima je zadnjih 6 tekmi išlo preko, a samo 1 je išla under od posljednjih 12 utakmica....

Tipsarević-Sela 1 1.38
ovdje se nema šta puno dodati, solidna kvota... tipsa je puno kvalitetniji igrač, 9. na atp listi dok je sela 127....

FortunaWin:kvota 3.53
Ulog:8/10

rukomet 27:27, hokej 3:4 i tipsa dobio 2:0 :P
WINNNN :P
By Krnja
#7962 Listic
Cipar - Svicarska, 2
FC Barcelona B-SD Huesca 1
Isner J.-Dodig I 1
@ 3,79

analiza
Svicarska danas nemoze nesmije i nece izgubiti cipar je losa momcad i nemaju nikakve sanse da se kvalificiraju na SP Svicarci su po meni glavni gavoriti te skupine i nemaju pravo na kiks
Barcelona je trenutno 7 dok je hueska 20 na tablici makar barcelona nemoze ici u prvu ligu tako paravila kazu al svejedno ce pokazat koliko su mocni jer to su sve mladi igraci koji su zeljni dokazivanja kako bi usli u prvu momcad barcelone
Dodig je meni ok igrac ali Isner je puno jaci igrac i iskusniji te dodig je imo nedavno problema s koljenom tak da moj tip je na isnera
By UncleDrew
#7968 Listic:

16.5/Williams S. - Morita A. manje 1,75

Nema se ovdje šta puno govoriti zna se koje Serena u tenisu i da melje svoje protivnice bez milosti,često igram ovo u prvim kolima turnira i moram priznat da mi u preko 90% slučajeva prođe nadam se da će i danas,igrali su već jedan put ove godine bilo je 6:1 6:3.

Cipar - Švicarska 2 1,60

Švicarska pobjedom bi napravila veliki korak prema Brazilu, prvi su sa bodom više i utakmicom manje i ovdje su veliki favoriti, očekujem da će to i pokazati na terenu protiv slabašnog Cipra.

Giraldo S. - Čilić M. 2 1,25

Giraldo klasični zemljaš i mislim da je Čilić ovdje veliki favorit i da bi trebao lagano upisati pobjedu igrali su već 2 puta na tvrdoj podlozi i Giraldo nije ni set uzeo.

Kvota:3,50
Ulog:veliki
kladionica favorit
Sretno!!!!
By Dzeva Melo
#7970 Znam da sam baksuz i da mi analize uvijek padaju kad objavim al pokusacu opet cisto ako nekog zanima ili ako zeli spariti.
Kohlcchreiber-Goffin 2 2,30, (2,5) 2 1,85.

Kohl. posle stanke od 2 mjeseca zbog povrede vratio se prosle sedmice u indian wellsu i posteno je bio isprasen od paire-a. Goffin ove godine ne briljira, bolje je igrao prosle godine ali uzimajuci u obzir da kohl. ima nedostatak meceva i da nije u formi mogao bi bar skinut hendikep ako vec ne pobijedi..meni se cini kao par koji treba uzeti
By canca
Dzeva Melo said

Znam da sam baksuz i da mi analize uvijek padaju kad objavim al pokusacu opet cisto ako nekog zanima ili ako zeli spariti.

Kohl. posle stanke od 2 mjeseca zbog povrede vratio se prosle sedmice u indian wellsu i posteno je bio isprasen od paire-a. Goffin ove godine ne briljira, bolje je igrao prosle godine ali uzimajuci u obzir da kohl. ima nedostatak meceva i da nije u formi mogao bi bar skinut hendikep ako vec ne pobijedi..meni se cini kao par koji treba uzeti

goffin je jedva dobio bolesnog haasea, veceras mislim da dobija kohli ali cu najvjerovatnije preskociti, pa sretno tebi
By USASports
#7972 Odbojka 1. liga žene
19:00 Vukovar - Marina Kaštela --- @ 1,7 --- 8/10 bwin

Nikome nije lako na gostovanju u jazbini. U dvorani OŠ Dragutin Tadijanović bude NAVIJAČA koliko sve skupa ne bude GLEDATELJA na ostalim utakmicama lige.

Da gradonačelnik nije srezao proračun klubu 100% bi se sada borile za play off. Ovako su osuđene na igranje u drugoj jakosnoj skupini sljedeće sezone.

Marina Kaštela je doputovala u Vukovar u miješanom sastavu. Prve su na tablici u svojoj skupini i u interesu im je izgubiti kako bi izbjegle Rijeku (koja je uvjerljivo najbolja ekipa lige) u doigravanju.

I još za kraj jedna najava za sutra. Zagrebačka Mladost dočekuje Pulu (uvjerljivo najlošija ekipa lige). Ono što je bitno kod ove utakmice je da je Mladosti isto u interesu izgubiti kako bi izbjegli Rijeku.
By canca
#7978 Radnički-C.Zvezda 1x 1.47
Ja sam ovo maloprije uplatio po 1.52 a meni su dok sam uplacivao spustili sa 1.47 na tu kvotu.. Zvezda ne moze nigdje sa drugoga mjesta, ni gore ni dole tako da mogu uci opusteno u utakmicu. Ako Partizan dobije veceras a najvjerovatnije hoce Zvezda ce ih moci izbjeci u polufinalu F4, a to bi ucinili porazom u ovoj utakmici. Ako Zvezda veceras izgubi ide na Radnicki u polufinalu a ako dobije idu na Partizan. Svi znamo kako je vazan ovaj F4 jer finalisti idu u euroligu a treceplasirani u kvalifikacije. Kvota je u padu citav dan tako da je 1 sa 1.80 pao na 1.60 a ja cu se osigurati sa x-om za svaki slucaj.

Metalurg-Din.Minsk 1 1.37
U rukometnom svijetu ocekuju nas uzvrati osmine finala lige prvaka. Metalurg ima jako dobru ekipu koju predvodi nas strucnjak Lino Cervar. Cervar je napravio odlicnu ekipu i odlucio pokusati pomrsiti racune vodecim ekipama. Njihova ekipa ugoscuje Dinamo Minsk koji se jedva provukao do ove faze ( svi znamo sta je bilo u utakmici sa Zagrebom ). Metalurg je puno bolja ekipa sto su i pokazali pobjedivsi ih u gostima 26:23. Metalurg je prava domacinska ekipa sto mozemo vidjeti i po njihovim rezultatima, i iako imaju 3 gola prednosti mislim da Lino nece ici u nikakve kalkulacije nego ide na sigurnu pobjedu..

Tsonga J.W.-Troicki V. 1 1.15
Troicki je u zadnjih godinu dana odigrao puno vise losijih meceva nego dobrih. Ja ga pamtim kao solidnog tenisaca koji je zasluzio biti u top 15 a trenutno ne zasluzuje biti ni u top 50. Igra katostrofalno u zadnje vrijeme i gubi od puno slabijih igraca kao sto su Hajek, Lacko , Goffin.. Prije je igrao dosta kvalitetniji tenis i servis ga je sluzio, a sada pravi puno gresaka a i servis ga ne sluzi kao prije. Tsonga igra jako dobro. Vec je osvojio jedan turnir u Marseilleu, prosli tjedan na Indian Wellsu dogurao je do cetvrtfinala ali bolji je bio Nole. Po meni Troicki s onakvom igrom nema nikakve sanse, Tsonga je u naletu i brani ovdje cetvrtfinale i ocekujem njegovu laganu pobjedu.

Cini mi se dosta izgledan tiket pa cu probati sa jacim ulogom..

Kvota 2,32 , ulog 9/10
By Globetrotter
#7988 Fyrstenberg M./Matkowski M.-Bellucci T./Zeballos H. 1 @ 1.42

razlike u kvalitet kao i u uigranosto ova 2 para je ogromna,poljaska kombinacija je vec duzi niz godina nerazdvojna i biljezi zapazene rezultate dok su Bellucci i Zeballos odigrali samo 2 sluzbena meca zajedno u paru i to prije 3 godine..od ta 2 meca jedan je i medusobni susret protiv danasnjih protivnika koji s poljaci dobili 2-0
jednostavno ne vidim nacina da Bellucci/Zeballos dobiju poljake koji su u svakom segmentu igre bolji te su puno uigraniji sto je mozda i najvaznije u igri parova.

Široki-Cedevita konacni ishod 2 @ 1.61

sve se zna u ovoj tekmi,Široki je ostvario glavni cillj,odlicnim utakmicama protiv Zvezde i Olimpije su osigurali nastup u ABA ligi i dogodine dok ce Cedevita vecerasnjom pobjedom osigurati utjesnu nagradu,nastup u Eurocupu,u slucaju poraza mogli bi ostati i bez toga te sam siguran da ce Ceda dati sve najbolje u posljednjoj tekmi te se malo iskupit svojim navijacima za katastrofalnu sezonu..Domacini bez ikakvog imperativa za razliku od gostiju a i igracki kadar koji jee definitivno na strani Cedevite su dovoljni za trijumf.

FortunaWin
kvota:2.29
ulog:10/10
By Dzeva Melo
canca said

Dzeva Melo said

Znam da sam baksuz i da mi analize uvijek padaju kad objavim al pokusacu opet cisto ako nekog zanima ili ako zeli spariti.

goffin je jedva dobio bolesnog haasea, veceras mislim da dobija kohli ali cu najvjerovatnije preskociti, pa sretno tebi

6-7 6-4 2-6..opaaaa i pobjeda i hendikep skinut :D D
By canca
Dzeva Melo said

canca said

Dzeva Melo said

6-7 6-4 2-6..opaaaa i pobjeda i hendikep skinut http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif D

drago mi je da je proslo, jako cudan mec sa 13 brejkova haha :D