- 23 Mar 2013, 21:53
Radnički-C.Zvezda 1x 1.47
Ja sam ovo maloprije uplatio po 1.52 a meni su dok sam uplacivao spustili sa 1.47 na tu kvotu.. Zvezda ne moze nigdje sa drugoga mjesta, ni gore ni dole tako da mogu uci opusteno u utakmicu. Ako Partizan dobije veceras a najvjerovatnije hoce Zvezda ce ih moci izbjeci u polufinalu F4, a to bi ucinili porazom u ovoj utakmici. Ako Zvezda veceras izgubi ide na Radnicki u polufinalu a ako dobije idu na Partizan. Svi znamo kako je vazan ovaj F4 jer finalisti idu u euroligu a treceplasirani u kvalifikacije. Kvota je u padu citav dan tako da je 1 sa 1.80 pao na 1.60 a ja cu se osigurati sa x-om za svaki slucaj.
Metalurg-Din.Minsk 1 1.37
U rukometnom svijetu ocekuju nas uzvrati osmine finala lige prvaka. Metalurg ima jako dobru ekipu koju predvodi nas strucnjak Lino Cervar. Cervar je napravio odlicnu ekipu i odlucio pokusati pomrsiti racune vodecim ekipama. Njihova ekipa ugoscuje Dinamo Minsk koji se jedva provukao do ove faze ( svi znamo sta je bilo u utakmici sa Zagrebom ). Metalurg je puno bolja ekipa sto su i pokazali pobjedivsi ih u gostima 26:23. Metalurg je prava domacinska ekipa sto mozemo vidjeti i po njihovim rezultatima, i iako imaju 3 gola prednosti mislim da Lino nece ici u nikakve kalkulacije nego ide na sigurnu pobjedu..
Tsonga J.W.-Troicki V. 1 1.15
Troicki je u zadnjih godinu dana odigrao puno vise losijih meceva nego dobrih. Ja ga pamtim kao solidnog tenisaca koji je zasluzio biti u top 15 a trenutno ne zasluzuje biti ni u top 50. Igra katostrofalno u zadnje vrijeme i gubi od puno slabijih igraca kao sto su Hajek, Lacko , Goffin.. Prije je igrao dosta kvalitetniji tenis i servis ga je sluzio, a sada pravi puno gresaka a i servis ga ne sluzi kao prije. Tsonga igra jako dobro. Vec je osvojio jedan turnir u Marseilleu, prosli tjedan na Indian Wellsu dogurao je do cetvrtfinala ali bolji je bio Nole. Po meni Troicki s onakvom igrom nema nikakve sanse, Tsonga je u naletu i brani ovdje cetvrtfinale i ocekujem njegovu laganu pobjedu.
Cini mi se dosta izgledan tiket pa cu probati sa jacim ulogom..
Kvota 2,32 , ulog 9/10