Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By king
livadarka said

LJUDI POMOC D. Will manje od 21 ili CP3 vise od 17 ???

ja bi prije d. willa manje jer cp3 je odlican obrambeni, a kad ga krene moze svakome zabit 20+
By rampagejackson
king said

livadarka said

LJUDI POMOC D. Will manje od 21 ili CP3 vise od 17 ???

ja bi prije d. willa manje jer cp3 je odlican obrambeni, a kad ga krene moze svakome zabit 20+

ne bi ja diro ni jednog ni drugog, ima puno boljih parova, ovdje je čista lutrija na njih dvojicu
By stef
king said

jel zna netko zasto nema westa u ponudi za indianu

povredjen west....nije igrao ni sinoc, nece ni veceras
By rampagejackson
#7984 monroe 15.5 više

večeras očekujem nekih 200-injak poena na utakmici bobcatsa i detroita, gustu utakmicu, kakve su bile i njihove 2 međusobne ove godine u kojima je monroe zabijo 18 i 19. s obzirom da se drummond još nije oporavio i neće igrat (villaneuva ipak nije dostojna zamjena i tu je samo da mrvicu odmori grega), a i knight se tek vraća i pitanje je oće li igrat, sigurno je da će greg bit prva uzdanica u napadu pistonsa. sinoć je zabio 23 miamiu, u dobroj je formi, mislim da i večeras ide preko 15
By king
stef said

king said

jel zna netko zasto nema westa u ponudi za indianu

povredjen west....nije igrao ni sinoc, nece ni veceras

steta mislija sam boozera manje al sad necu
By UncleDrew
#7987 Ja danas igram ova 2 para:

11.5/Lowry K. (TOR) više 1,85

Toronto ide u MSG arenu u back to back utakmici i najvjerovatnije bez gaya koji ima prosjek od 20 koševa otkad je došao u Toronto i sigurno će ostati više prostora za šuteve drugima.Lowry nema teški matchup jer Felton nije baš poznat kao neki defender i očekujem ga preko ove granice jer će vjerojatno uzeti koji šut više sinoć im je zabio 9 poena trice 3-6 danas treba zabiti još jednu više za prolaz granice.

13.5/Hill George (IND) više 1,85

Ovo mi je prvi put da igram ovog igrača nadam se da će bit uspješno.Indiana ide na noge Chicagu i očekuje se tvrda utakmica i poznato je da Chicago najviše curi upravo sa pozicije playa.Hill ove sezone igra dobro protiv Chicaga i u 3 utakmice na prosjeku je od 17 bia bi prosjek još veči ali je u prvoj utakmici zakazao šut i imao je 8 poena u sljedeće 2 je dao 22,21.Vjerojatno opet neće biti Westa a George ima težak matchup sa sjajnim obrambenim Dengom i očekujem od ovog gospodina da malo potegne više.

kladionica favorit,sretno ekipa!! Laugh
By laptop
#7991 danas "realno":

monroe over 15,5 (jednostavno igra protiv preslabe obrane charlottea, ne vjerujem da ce biti bilo kakvog blow outa i po meni bi bilo iznenadjenje da veceras ne zabije preko 15)

deng under 15,5 (bilo koji igrac na toj poziciji se ne naigra protiv georgea, pa tako mislim da nece ni deng...opet kazem, realno je da bude under, ali nba je to, uvijek se dogadjaju sranja)

garnett under 15,5 (o obrani memphisa ne treba previse govoriti, svi sve znaju)

e sad, iz iskustva mogu reci samo da treba igrati realne parove, a jbg vidimo da se dogadjaju gluposti, prema tome, treba samo imati srece da ne naletimo na bombe i jbg trebalo bi se i pogoditi nesto :)
By Yuga
#7993 Da li bi mogo čuti neko misljenje za Cury(23.5), Carmela(28.5) Hendersona(18.5) i Buzera(15.5) vise ?
Hvala unapred :) ) Smile
By rose1
#7995 Vidim forsirate George-a i Deng-a under . Zasto ? Jeste ikad vidjeli match-up na kojem se obojica nafuraju i trpaju jedan drugom ??? Zaobidjite ih, moj savjet! Imate dosta dobrih parova vcrs da bi igrali ovo, gdje je sve moguce !! Pozz