Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Dzeva Melo
#8536 Karlovic - F.De Paula 22,5 vise 1,80

Posle dana pauze nastavljam sa parovima tenisa i imam jedan dobar par kojeg sam odma uplatio cim sam vidio ponudu i granicu. Karlovic igrac kojeg vecina dobro poznaje, jak server, ne posebito dobar returner, brzo zavrsava svoje gemove, lako gubi gemove na servis protivnika, igra duge setove koji idu u tie break i tu se u vecini slucajeva zavrsavaju. Karlovic forsira betonsku podlogu jer ona mu najbolje prija uz njegov stil igre i tu moze biti prijetnja nekim igracima ali na zemlji je totalni propalitet. Danas kvota na njega 1,35 kvota po kojoj ga ne bi uzeo za pobjedu, ali ne bi igrao ni paula da ce pobijedi danas. Karlovic prvi put ove godine nastupa na nekim turniru zemlje i jucer je u prvom kolu pobijedio dobrog zemljasa Hocevara u 2 tie breaka po 7-6. Mec bez neke tenzije, servis po servis i tako sve do tie breaka. to se tice ove podloge servis Karlovica je sporiji jer zemlja to malo uspori, i zato igraci koji imaju jaku servu imaju maliih poteskoca na zemlji, i zato se nemojte cuditi kada na zemljanoj podlozi igraci tipa karlovica, isnera, raonica pretpre vise breakova u mecu..jednostavno to je tako. Sto se tice da paula tipican zemljas, lik koji forsira ove turnire, ne toliko poznat igrac u svijetu tenisa ali u svijetu ovih challengera po juznoj americi je puno poznat. Ove sezone ima skor na zemlji 4/6 sto odma govori da nema nekih zapazenijih rezultata ali cinjenica koja govori da je baziran samo na ovu podlogu i ove turnire. U prvom kolu je pobjedio cabla koji je odlican igrac zemlje i tu je paula malo iznenadio, ali dobro po njeg sto bi mogla biti naznaka dobre forme ovog igraca na ovom turniru. pobjedio je u 2 seta 6-3 6-4 rekao bih impresivna pobjeda s obzirom na protivnika. Ne bih realno danas prognozirao pobjednika, mislim da ovde nece biti puno sanso za brejk, vidimo kakvi se igraci sastaju, betonas server, protiv tipicnog zemljasa...rezultat 7-6 6-4 je dovoljan za prolaz sto mi se mnogo svidja i po meni ovo je pick dana. odlicna granica, svi znamo kada karlovic igra bude granica 23,5 ili 24,5 danas je drukcije, odlicno po nas. mozda cak i mec koji ide u 3 seta, po meni stvarno odlican pick za danas i sretno ko prati. mec pocinje u 16.30, napisao sam analizu na vrijeme http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif
By UncleDrew
#8537 Danas veliki derbi za 1.mjesto u skupini između CSKA i Reala,ja ću probat over na 2 najbolja igrača u tom meču:

M.Teodosić (-13,5+) više 1,85

Miloš za mene jedan od najboljih igrača eurolige i odličan tricaš prvi je u euroligi po ubačenim tricama čak 2,83 po utakmici i u ovako važnoj utakmici vjerujem da će odigrati dobro i vući svoju momčad.Postotak za 2 mu je 62,2% a za tricu 41,5%, zamjena mu je veteran Papaloukas koji ne igra puno i Miloš ne stoji na klupi puno odmah se vraća u igru,u prosjeku igra 31,5 i u tome je među prvima.

R.Fernandez (-13,5+) više 1,85

Izabrao sam Rudya bivšeg Trail Blazera jer očekujem danas da on predvodi svoju momčad u ovoj vrlo bitnoj utakmici,dobar šuter,dobar u ulazima pod koš i iznuđivanju faula također neloš tricaš iako mu je postotak slab u TOP 16 26,2% dosta ga je pokvario u odnosu na regularnu sezonu ali to je znak da ih je puno i ispucao tako očekujem i danas,prošlu utakmicu kad su igrali im je dao 20.

Sreetno ko isprati Laugh
germania
By canca
#8555 A.Murray(-5.5)-Čilić M. 2 1.45
Danasnji program muskog dijela turnira otvorit ce Andy Murray i Marin Cilic. Andy Murray ima veliki motiv na ovom turniru i ako sam dobro shvatio, osvajanjem ovoga turnira trebao bi preci velikog Rogera Federera na drugome mjestu ATP-ove ljestvice. Igra jako dobru sezonu za sada, osvojio je turnir u Brisbenu, igrao finale Australian Opena, cetvrtfinale Indian Wellsa. Na ovom turniru je u prvom kolu bio slobodan, zatim je redom pobjedjivao Tomica, Dimitrova i Seppia. Za sada nije pruzio bas neke bajne partije, i rezultatski izgleda laka pobjeda protiv Tomica ali je tu vise Tomic dobijao sam sebe.
Marin Cilic je po svemu sudeci usao u dobru formu ali tko ce njemu znati. Do ovog turnira nije pruzao dobre igre, ispadao je vecinom u trecim kolima ili cetvrtfinalima a uspio je osvojiti turnir u Zagrebu.
Na ovom turniru igra odlicno za sada, prvo je dobio Giralda 6-2 7-6, zatim Isnera 6-3 7-6 i Tsongu 7-5 7-6. Odigrao je odlicno prvi set protiv Isnera, a jos bolje citav mec proitv Tsonge. Jeste, da je Tsonga igrao slabo ali Marin je uspjevao nametnuti svoj ritam i vracao je u drugom setu brejk i spasavao 3 vezane brejk lopte i na kraju zasluzeno odnjeo pobjedu.
Ova dva tenisaca do sada su se susrela 8 puta i Murray je pokupio cak 7 pobjeda. Na zadnjem njihovom susretu na US Openu je doslovno Cilic sam sebe pobijedio (po tko zna koji put). Veceras nas ocekuje po meni jako dobar dvoboj i kvote mi nisu bas realno postavljene. Ocekujem da ce Marin ostati dobar u glavi kao protiv Tsonge i da ce pruziti dobar otpor Murrayu pa tko zna, mozda i proci u polufinale.
Evo jedna borbena za naseg Marina..
http://www.youtube.com/watch?v=v6ZU4VqPCvY

Berdych T.-Gasquet R. 1 1.47
Drugi cetvrtfinalni susret danas ce odigrati Tomas Berdych i Richard Gasquet. Tomas Berdych ceski je tenisac koji se trenutno nalazi na 6 ATP mjestu. Odigrao je nekoliko jako dobrih turnira ove sezone, pa je tako igrao finala Dubaia i Marseilla, cetvrtfinale Australian Opena, polufinale Indian Wellsa.. Ovaj turnir za sada ne igra na svojoj razini, prvo se dobro namucio protiv Gimena Travera kojega je uspio slomiti tek u trecem setu, zatim je Falla doslovno dobio sam sebe, i tek je u proslom kolu Berdych pokazao svoju igru razbivsi Querreya 6-1 6-1. Querreya nije isao prvi servis, a u izmjenama nije mogao nista Berdychu koji je opet bio na svome nivou.
Richard Gasquet francuski je tenisac koji se trenutno nalazi na 10 ATP mjestu. Gasquet takodjer igra jako dobru sezonu, a pravi pokazatelj tome su dva osvojena turnira u Dohi i Montpellieru. Igrac odlicnog bekenda pa mozda i najboljeg na touru koji me iz meca u mec sve vise impresionira. Na ovom turniru je redom pobjedjivao Rochusa, Youzhnog i Almagra. Gledao sam prva dva seta u mecu protiv Almagra i napravio je jako dobar povratak u prvom setu kada je gubio 4:1 i bio u zaostatku s dva brejka i uspio je to nadoknaditi ali nije uspio uzeti set. Treci set nisam gledao ali po komentarima sam shvatio da je ''Almagrova glava'' dala mec Gasquetu.
Ova dva tenisaca susrela suse do sada 8 puta i obojica su dobila po 4 meca. Zadnji njihov susret desio se prije 2 tjedna na Indian Wellsu i tada jer Berdych rutinski slavio 6-1 7-5. Mislim da ce i danas ceski tenisac ostvariti pobjedu jer polako ulazi u svoju formu i mislim da ce znati iskoristiti francuzove pogreske koje Almagro nije znao iskoristiti.

kvota 2,13
ulog 8/10
By bukefal123
#8562 Plzen-Slavia Prag 5.5 golova under 1.41
polufinale playoffa koje se igra na 4 dobivene utakmice, Plzen u sezoni ima prosjek od oko 5.6 golova po tekmi dok je prosjek Slavie Prag samo oko 4.8 golova po tekmi, a s obzirom da je playoff mislim da će prosjek biti još niži, od zadnjih 6 ogleda ove dvije momčadi, 5 ih je išlo ispod ove margine dok je samo jedna utakmica išla u over(2:4), a u playoffu(1:1 ukupno u pobjedama) u 2 tekme zajedno je palo samo 4 gola, na 1. tekmi rezultat je bio 3:0 za Slaviju dok je Plzen u 2. tekmi dobio samo 0:1, i dns očekujem tvrdu utakmicu također...

Bremerhaven-Ravensburg 5.5 golova over 1.65
ovu utakmicu sam odigrao i neki dan pa da ponovim kratko objašnjenje: ovaj par je od zadnjih 15 puta 13 puta išao preko ove margine, a ja ću i dalje vjerovat statistici koja govori da tekma ide u over, iako se igra playoff(predzadnja tekma bilo samo 3 gola, dok je u zadnjoj palo čak 9 golova)…

Alingsas-Kristianstadt 51.5 under 1.70
ovo je 2.utakmica playoffa švedskog rukometa, ovo igram under jer Alingsas pamtim još i od prošle sezone kao tvrdu momčad(iako mislim da ove sezone nisu baš toliko tvrdi kao prošle), ove sezone su na prosjeku od oko 53.3 gola po tekmi dok je gost na posjeku od 50.8 golova, a uzevši u obzir da se igra playoff očekujem tvrdu i borbenu utakmicu s max. 50 golova, ako pogledamo međusobne utakmice u zadnjih 6 tekmi samo 1 je išla preko ove margine... ovih 5 je sve bilo ispod 50 golova, a prvu utakmicu u ovogodišnjem playoffu je dobio Kristianstadt 24:23... znam da je riskantno igrati ovao malu marginu under, ali ja ću to uzet...

FortunaWin:kvota 3.96
Ulog:8/10
By Krnja
#8572 Krefeld - Ingolstad 1
Danas peta utakmica doigravanja četvrt finala DEL lige,Krefeld vodi 3:1 i danas imaju priliku otici dalje(u polufinale) i to pred svojim navijacima.
Krefeld je domacinska ekipa i kvalitetnija su momcad nego Ingolstad koji igra dosta čvrsto,puno grubosti,puno iskuljučenja,i u takvim uvjetima ekipa Krefelda bolje koristi prilike i bolje se snalazi.Kvaliteta na strani Krefelda i oni će danas pokušati napraviti sve da ovu seriju završe,jer u suprotnom se mogu dovest u neugodnu situaciju i onda ce im biti jako tesko ostvariti prolaz.

Koln-Straubing (5,5) over
Ovdje je ista situacija kao i s parom iznad, Koln vodi s 3:1 i ima priliku sve okoncat pred svojom publikom.
Koln nema problema s ozljedama. Kompletni su, u odlicnoj formi i bilo bi iznenađenje ako pred svojim navijačima ne izbore danas polufinale.Jer kao sto sam i rekao neki dan Koln je jedna od najjacih ekipa DEL lige a usudio bi se i reci najjaca.Straubing je inace obranbena ekipa i vise se fokusiraju na dobru obranu no danas više nemaju što izgubiti i bit će opasan,jurit ce po cjelom terenu i bit ce brza utakmica s puno napada i puno udaraca po golu.No imaju malo problema s ozljedama nema ozlijeđenog braniča Kramera njega ce zamjeniti nezaliječeni kapetan Elfring, a osim Kramera danas nema napadača Sparrea i Germyna, te braniča Lewisa.

P.Taylor-R.v.Barneveld 1
Tu nemam puno sta pricat tu je dosta jasna stvar ko imalo prati pikado i ko se s pikadom bavi (recimo kao ja igram aktivno pikado za klub) svako zna sto znaci Taylor u pikado svijetu i on je jedan nevjerojatan igrac koji moze izac u 9 strelica sto je nesto nevjerojatno.Danas mu je protivnik malo jaci Van Barneveld ali posto se igra PREMIER LIGA sto znaci tko bolji u 12 partija mislim da za taylora nece biti problem osigurat potrebnih 7 pobjeda kako bi osigurano pobjedu.
By maxeta
#8580 A.Lewis-A.Hamilton 1 kvota 2.20

...u nedostatku košarke okrećem se jednom zanimljivom sportu - pikadu...Adrian Lewis mora pobjediti kako bi zadržao i poboljšao poziciju koja vodi u play-off...trenutno sa nalazi na 8.mjestu sa jednakim brojem bodova kao i Anderson koji večeras igra sa zadnjim Newtonom...Lewis je osvajao silne turnire i za klasu je bolji igrač ali to je pikado, jedna ili dvije strelice mogu odlučiti meč...igra se bolji iz 12 partija, nezgodno je jer može biti i nerješen rezultat a nemože se igrati kao dvoznak nego samo solo...s obzirom da su to najbolji igrači na svijetu, velika je vjerojatnost za x , ali u ovome meču mislim da se pobjednik zna...

M.v.Gerwen-J.Wade 1 kvota 1.65

...MVG je osvježenje u pikadu...mladić koji se neboji nikoga, igra rasterećeno i veliki je fajter, ne odustaje...trenutno je na prvome mjestu tabele a njegov protivnik Wade na četvrtom...MVG je na zadnja dva turnira gubio u finalima od Taylora i Barnevalda, što jasno pokazuje kakav je talenat...razlog više za pobjedu je i relativno slabo izdanje Wadea posljednjih mjeseci, forma mu stagnira, malo malo gubi od lošijih igrača...

G.Anderson-W.Newton 1 kvota 1.9

...ovo mi je najklimaviji par...više igram na osjećaj i domaći teren...naime igra se u Glasgowu a Anderson je škot...drugi razlog je položaj na tablici, gdje je Anderson 9. sa 5 bodova a Newton 10. sa tri..razlog tomu je također slaba forma Andersona zadnjih mjeseci, iako je puno bolji igrač po talentu nego što pokazuje igrama...mislim da je Newton realno najslabiji igrač ovdje i vjerujem da će škot ostvariti pobjedu nošen navijačima...još jednom napominjem, ako tko misli pratiti da je moguće i nerješeno, ali ja se nadam da će me zaobići ... :)

fortunawin , ukupna kvota 6.89 ulog 6/10
By Dzeva Melo
Dzeva Melo said

Karlovic - F.De Paula 22,5 vise 1,80

Posle dana pauze nastavljam sa parovima tenisa i imam jedan dobar par kojeg sam odma uplatio cim sam vidio ponudu i granicu. Karlovic igrac kojeg vecina dobro poznaje, jak server, ne posebito dobar returner, brzo zavrsava svoje gemove, lako gubi gemove na servis protivnika, igra duge setove koji idu u tie break i tu se u vecini slucajeva zavrsavaju. Karlovic forsira betonsku podlogu jer ona mu najbolje prija uz njegov stil igre i tu moze biti prijetnja nekim igracima ali na zemlji je totalni propalitet. Danas kvota na njega 1,35 kvota po kojoj ga ne bi uzeo za pobjedu, ali ne bi igrao ni paula da ce pobijedi danas. Karlovic prvi put ove godine nastupa na nekim turniru zemlje i jucer je u prvom kolu pobijedio dobrog zemljasa Hocevara u 2 tie breaka po 7-6. Mec bez neke tenzije, servis po servis i tako sve do tie breaka. to se tice ove podloge servis Karlovica je sporiji jer zemlja to malo uspori, i zato igraci koji imaju jaku servu imaju maliih poteskoca na zemlji, i zato se nemojte cuditi kada na zemljanoj podlozi igraci tipa karlovica, isnera, raonica pretpre vise breakova u mecu..jednostavno to je tako. Sto se tice da paula tipican zemljas, lik koji forsira ove turnire, ne toliko poznat igrac u svijetu tenisa ali u svijetu ovih challengera po juznoj americi je puno poznat. Ove sezone ima skor na zemlji 4/6 sto odma govori da nema nekih zapazenijih rezultata ali cinjenica koja govori da je baziran samo na ovu podlogu i ove turnire. U prvom kolu je pobjedio cabla koji je odlican igrac zemlje i tu je paula malo iznenadio, ali dobro po njeg sto bi mogla biti naznaka dobre forme ovog igraca na ovom turniru. pobjedio je u 2 seta 6-3 6-4 rekao bih impresivna pobjeda s obzirom na protivnika. Ne bih realno danas prognozirao pobjednika, mislim da ovde nece biti puno sanso za brejk, vidimo kakvi se igraci sastaju, betonas server, protiv tipicnog zemljasa...rezultat 7-6 6-4 je dovoljan za prolaz sto mi se mnogo svidja i po meni ovo je pick dana. odlicna granica, svi znamo kada karlovic igra bude granica 23,5 ili 24,5 danas je drukcije, odlicno po nas. mozda cak i mec koji ide u 3 seta, po meni stvarno odlican pick za danas i sretno ko prati. mec pocinje u 16.30, napisao sam analizu na vrijeme http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

4-6 6-7. tacno 23 gema :D D jos jedna analiza lagano win, nadam se i sutra dobitnom paru i mojoj dobroj analizi :) hvala ko je ispratio.
By UncleDrew
UncleDrew said

Danas veliki derbi za 1.mjesto u skupini između CSKA i Reala,ja ću probat over na 2 najbolja igrača u tom meču:

M.Teodosić (-13,5+) više 1,85

Miloš za mene jedan od najboljih igrača eurolige i odličan tricaš prvi je u euroligi po ubačenim tricama čak 2,83 po utakmici i u ovako važnoj utakmici vjerujem da će odigrati dobro i vući svoju momčad.Postotak za 2 mu je 62,2% a za tricu 41,5%, zamjena mu je veteran Papaloukas koji ne igra puno i Miloš ne stoji na klupi puno odmah se vraća u igru,u prosjeku igra 31,5 i u tome je među prvima.

R.Fernandez (-13,5+) više 1,85

Izabrao sam Rudya bivšeg Trail Blazera jer očekujem danas da on predvodi svoju momčad u ovoj vrlo bitnoj utakmici,dobar šuter,dobar u ulazima pod koš i iznuđivanju faula također neloš tricaš iako mu je postotak slab u TOP 16 26,2% dosta ga je pokvario u odnosu na regularnu sezonu ali to je znak da ih je puno i ispucao tako očekujem i danas,prošlu utakmicu kad su igrali im je dao 20.

Sreetno ko isprati http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gif
germania

WIIIIIIIIIIIIIIIIN

Teodosić-17
Fernandez-24
By johnny K.
#8584 Evo vidim vas dosta analizira ovaj pikado, i stvarno svaka cast.Ove godine pogledao sam skoro svaki mec i evo slozio bi se sa maxetom u vezi MVG-a.Stvarno je odlican , naravno ceka ga takoder odlicni James "The Machine" Wade , meni jedan od najdrazih.MVG je prosli tjedan ako se nevaram Andersona "razvalio" za samo 15-ak minuta i u strasnoj je formi.No treba uzeti u obzir da je ovo 8. tjedan , a nakon 9. dva igraca nas napustaju.To su za sada Anderson i Newton , koji veceras igraju jedan protiv drugoga, a i Lewis je se jedva nekako izvukao, a po meni on je od ove trojice najlosiji.Vazan mu je ovaj mec protiv Hamiltona , no mislim da ga nece pobijediti.U zadnjih njihovih 5 meceva,imamo po 2 pobjede na obe strane te 1 remi.No Hamilton je jako dobar.Pobijedio je najveceg u ovom sportu , Phila Taylora te Van Barnevalda...Neku posebnu analizu za mec Andersona i Newtona ne bi izlagao , no s obzirom da je Anderson kod kuce, uzimam ga kao favorita.Uzme li ovu pobjedu , Lewis izgubi ili kiksa , Anderson ce se vjerojatno spasiti...veceras najvjerovatnije necu gledati sve meceve ,gledat cu Cilica,no svakako cu pogledat MVG-Wade , Andderson-Newton...