Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Krnja
johnny K. said

Evo vidim vas dosta analizira ovaj pikado, i stvarno svaka cast.Ove godine pogledao sam skoro svaki mec i evo slozio bi se sa maxetom u vezi MVG-a.Stvarno je odlican , naravno ceka ga takoder odlicni James "The Machine" Wade , meni jedan od najdrazih.MVG je prosli tjedan ako se nevaram Andersona "razvalio" za samo 15-ak minuta i u strasnoj je formi.No treba uzeti u obzir da je ovo 8. tjedan , a nakon 9. dva igraca nas napustaju.To su za sada Anderson i Newton , koji veceras igraju jedan protiv drugoga, a i Lewis je se jedva nekako izvukao, a po meni on je od ove trojice najlosiji.Vazan mu je ovaj mec protiv Hamiltona , no mislim da ga nece pobijediti.U zadnjih njihovih 5 meceva,imamo po 2 pobjede na obe strane te 1 remi.No Hamilton je jako dobar.Pobijedio je najveceg u ovom sportu , Phila Taylora te Van Barnevalda...Neku posebnu analizu za mec Andersona i Newtona ne bi izlagao , no s obzirom da je Anderson kod kuce, uzimam ga kao favorita.Uzme li ovu pobjedu , Lewis izgubi ili kiksa , Anderson ce se vjerojatno spasiti...veceras najvjerovatnije necu gledati sve meceve ,gledat cu Cilica,no svakako cu pogledat MVG-Wade , Andderson-Newton...

Ma pikado je zanimljiv sport pogotovo kad ga igras u zivo ili s nekim za pare :)
By canca
#8595 meni je takodjer pikado jako dobar sport za kladjenje i znao sam uzeti dosta love na njemu.. snooker takodjer nejga puno vise pratim i gledam
By Dzeva Melo
canca said

meni je takodjer pikado jako dobar sport za kladjenje i znao sam uzeti dosta love na njemu.. snooker takodjer nejga puno vise pratim i gledam

I ja pratim mnogo snooker, jeben je za gadjat, ali ko prati moze dici dosta love, uglavnom jedan gospodinski sport, i 20 aprila pocinje svjetsko prvenstvo u snookeru, tu ko se ne opari neka se ostavi klade
By canca
Dzeva Melo said

canca said

meni je takodjer pikado jako dobar sport za kladjenje i znao sam uzeti dosta love na njemu.. snooker takodjer nejga puno vise pratim i gledam

I ja pratim mnogo snooker, jeben je za gadjat, ali ko prati moze dici dosta love, uglavnom jedan gospodinski sport, i 20 aprila pocinje svjetsko prvenstvo u snookeru, tu ko se ne opari neka se ostavi klade

prije se mogao puno lakse pogoditi snooker sada vec teze, a ja ne volim bas igrati svjetsko prvenstvo jer moram cekati po 2 dana hahaha
By Dzeva Melo
canca said

Dzeva Melo said

canca said

prije se mogao puno lakse pogoditi snooker sada vec teze, a ja ne volim bas igrati svjetsko prvenstvo jer moram cekati po 2 dana hahaha

Svi se zajebavaju do WC a onda svi favoriti lagano bijede, jbg isplati se kladiti na to, ja prvi jedva cekam. btw pogledaj PM.
By canca
Dzeva Melo said

canca said

Dzeva Melo said

canca said

Svi se zajebavaju do WC a onda svi favoriti lagano bijede, jbg isplati se kladiti na to, ja prvi jedva cekam. btw pogledaj PM.

a to jeste, moze se komotno sastaviti tiket za prvo kolo i sve favorite kao Trump,Carter,Robertson,O'Sullivan odigrati za veci ulog a kvote nece biti sigurno ispod 1.15
By maxeta
Krnja said

johnny K. said

Evo vidim vas dosta analizira ovaj pikado, i stvarno svaka cast.Ove godine pogledao sam skoro svaki mec i evo slozio bi se sa maxetom u vezi MVG-a.Stvarno je odlican , naravno ceka ga takoder odlicni James "The Machine" Wade , meni jedan od najdrazih.MVG je prosli tjedan ako se nevaram Andersona "razvalio" za samo 15-ak minuta i u strasnoj je formi.No treba uzeti u obzir da je ovo 8. tjedan , a nakon 9. dva igraca nas napustaju.To su za sada Anderson i Newton , koji veceras igraju jedan protiv drugoga, a i Lewis je se jedva nekako izvukao, a po meni on je od ove trojice najlosiji.Vazan mu je ovaj mec protiv Hamiltona , no mislim da ga nece pobijediti.U zadnjih njihovih 5 meceva,imamo po 2 pobjede na obe strane te 1 remi.No Hamilton je jako dobar.Pobijedio je najveceg u ovom sportu , Phila Taylora te Van Barnevalda...Neku posebnu analizu za mec Andersona i Newtona ne bi izlagao , no s obzirom da je Anderson kod kuce, uzimam ga kao favorita.Uzme li ovu pobjedu , Lewis izgubi ili kiksa , Anderson ce se vjerojatno spasiti...veceras najvjerovatnije necu gledati sve meceve ,gledat cu Cilica,no svakako cu pogledat MVG-Wade , Andderson-Newton...

Ma pikado je zanimljiv sport pogotovo kad ga igras u zivo ili s nekim za pare http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

...i eto ti ,Anderson promaši prvih 16 strelica za izlaz, i opet se vrati u igru,povede 5-4 i ima izlaz i neprođe...i naravno - izgubi meč... :(
By UncleDrew
#8647 Evo jedan par iz eurolige jučer je bilo 2/2 nadam se da ce opet biti uspjesno:

18.5/Brown B. više 1,85

Brown trpa koda je u NBa-u sa prosjekom od 18 koševa po utakmici.Ima sve ovlasti u Montepaschiju,prvi je strijelac eurolige,prvi po odigranim minutama,upucenim šutevima,pogođenim slobodnima ima toga još.Danas dočekuje Barcelonu i gdje ces veci motiv od takvog kluba za trpat koševe što mu je draže nego asistirat iako je play(nešto slično kao Westbrook).Prošlu im je dao 19 u gostima neka tako bude i danas.
By st sonic
UncleDrew said

Evo jedan par iz eurolige jučer je bilo 2/2 nadam se da ce opet biti uspjesno:

18.5/Brown B. više 1,85

Brown trpa koda je u NBa-u sa prosjekom od 18 koševa po utakmici.Ima sve ovlasti u Montepaschiju,prvi je strijelac eurolige,prvi po odigranim minutama,upucenim šutevima,pogođenim slobodnima ima toga još.Danas dočekuje Barcelonu i gdje ces veci motiv od takvog kluba za trpat koševe što mu je draže nego asistirat iako je play(nešto slično kao Westbrook).Prošlu im je dao 19 u gostima neka tako bude i danas.

svaka čast za jučerašnje parove... Ispratia san onu tvoju dvojicu, teodosića i fernandeza, i gurnia na tiket još Ilyasovu i howarda. Prva 3 prošla, howard mi osta kratak za koš i bacia me za 1100kn. Ima je slobodna bacanja 3 od 10, šta reć... gleda san utakmicu, samo šta srčani nisan doživia na svako njegovo faliveno slobodno... al fala svakako i tebi na parovima Wink
By UncleDrew
st sonic said

UncleDrew said

Evo jedan par iz eurolige jučer je bilo 2/2 nadam se da ce opet biti uspjesno:

18.5/Brown B. više 1,85

svaka čast za jučerašnje parove... Ispratia san onu tvoju dvojicu, teodosića i fernandeza, i gurnia na tiket još Ilyasovu i howarda. Prva 3 prošla, howard mi osta kratak za koš i bacia me za 1100kn. Ima je slobodna bacanja 3 od 10, šta reć... gleda san utakmicu, samo šta srčani nisan doživia na svako njegovo faliveno slobodno... al fala svakako i tebi na parovima http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif

hvala ti Laugh
e to je kad se nema sreće možemo se jebat ja sam sinoć digo tiket jer me pomazila sreća igro ta 2 iz eurolige i nadoda bryanta vise od 29,5 on dao 30 još vidim poslije da se i ozljedio imo sam puno sreće al je ti nisi imo nažalost i taj panj howard nikad neće naučit pucat slobodna..