johnny K. said
Evo vidim vas dosta analizira ovaj pikado, i stvarno svaka cast.Ove godine pogledao sam skoro svaki mec i evo slozio bi se sa maxetom u vezi MVG-a.Stvarno je odlican , naravno ceka ga takoder odlicni James "The Machine" Wade , meni jedan od najdrazih.MVG je prosli tjedan ako se nevaram Andersona "razvalio" za samo 15-ak minuta i u strasnoj je formi.No treba uzeti u obzir da je ovo 8. tjedan , a nakon 9. dva igraca nas napustaju.To su za sada Anderson i Newton , koji veceras igraju jedan protiv drugoga, a i Lewis je se jedva nekako izvukao, a po meni on je od ove trojice najlosiji.Vazan mu je ovaj mec protiv Hamiltona , no mislim da ga nece pobijediti.U zadnjih njihovih 5 meceva,imamo po 2 pobjede na obe strane te 1 remi.No Hamilton je jako dobar.Pobijedio je najveceg u ovom sportu , Phila Taylora te Van Barnevalda...Neku posebnu analizu za mec Andersona i Newtona ne bi izlagao , no s obzirom da je Anderson kod kuce, uzimam ga kao favorita.Uzme li ovu pobjedu , Lewis izgubi ili kiksa , Anderson ce se vjerojatno spasiti...veceras najvjerovatnije necu gledati sve meceve ,gledat cu Cilica,no svakako cu pogledat MVG-Wade , Andderson-Newton...
Ma pikado je zanimljiv sport pogotovo kad ga igras u zivo ili s nekim za pare