yoldza wrote:Gasol under
Wiggins over(samo da be bude BO)
Obrva over
Moor over
Oladipo over
CP under
Ovo onako na prvu da forum ima u malom mozgu pa da se analizira moze i suprotna misljenja nije ovo Sj. KOREJA![]()
Otprilike ovo treba da se razmotri
yoldza wrote:Gasol under
Wiggins over(samo da be bude BO)
Obrva over
Moor over
Oladipo over
CP under
Ovo onako na prvu da forum ima u malom mozgu pa da se analizira moze i suprotna misljenja nije ovo Sj. KOREJA![]()
Jackthetriper16 wrote:UrosGospodarVremena wrote:Igram na poene timova po drugi put u zivotu, pa evo napisacu ovde, pa ako vam se nesto odavde svidi, prepisite (napomena: ove margine su iz mozzarta uzete)
ORL-CLE 225.5 under
ATL-MEM 205.5 under
NYK-BUCKS 205.5 under
BRO-HOU 220.5 under
76ers-WAS 218.5 under
GSW-OKC 230.5 under
4/6 bravo,samo mnogo bi bilo jednostavno da svi dodju under
UrosGospodarVremena wrote:Jackthetriper16 wrote:UrosGospodarVremena wrote:Igram na poene timova po drugi put u zivotu, pa evo napisacu ovde, pa ako vam se nesto odavde svidi, prepisite (napomena: ove margine su iz mozzarta uzete)
ORL-CLE 225.5 under
ATL-MEM 205.5 under
NYK-BUCKS 205.5 under
BRO-HOU 220.5 under
76ers-WAS 218.5 under
GSW-OKC 230.5 under
4/6 bravo,samo mnogo bi bilo jednostavno da svi dodju under
5/6, samo mi je brooklyn pao....
UrosGospodarVremena wrote:https://imgur.com/a/3Ak1o
Stvarno vise ne mogu da verujem, da li ce ova crna serija ikad da prestane. Pa koliko debilan klub moras da budes kao sto je Houston da primis ovoliko poena od Brooklyn-a i da me oboris za 3000din.... Ja kad budem uzeo opet pare od kladze, slavicu narednih 10 dana.... Barem mi je analiza prosla ako nista drugo, ali malo mi to znaci...
the_glue wrote:E.Payton i Hezonja pa ljudi niste mogli dati jos koji poena glupim cavsima, tuga da su ova dvojica presli bilo bi 6 od 6. Ljudi moji sta se desava sa cavsima.
Miki28 wrote:I sta se desilo sa ljudima juce i tipovima? Samo nas 8 je tipovalo ako sam dobro vidio?
6/8
Ne znam koja je fora da se preskace
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]