- 07 Apr 2013, 01:06
Nakon jučerašnjeg lošeg dana, na jednom listiću Howard, a na drugom Boozer... Danas opet dodajem 2 para radi raznovrsnosti foruma... Opet ne gledam statistiku već formu i matchupove...

Nisu moja 2 izbora dana, moja 2 prva izbora su Harden under i Iggy više, ali na mali ulog, danas ove parove pišem više za kockare kao i ja, a kao što sam jučer rekao najviše pratim 4 ekipe, Lakerse, OKC, NYK i Milwaukee
Jennings manje od 17,5 @ 1,85
Jučer sam kada sam pisao analize htio staviti Jenningsa over, ali uplašio sam se njegovih lošijih brojki protiv NYK-a ove sezone... Na kraju ga nisam odigrao, a zabio je 25.. Tih 25 nema toliku vrijednost kada su ti match-upovi Felton, Kidd i Prigioni... Danas je na njemu pravi test i lakši protivnik... Toronto u cijeloj ligi najmanje prima na poziciji PG poslije Miamija, a to zahvaljujući jednom igraču, a to je Kyle Lowry... Odličan obrambeni igrač, a Jennings, iako je meni jedan od dražih igrača u NBA, je na glasu kao loš šuter, i to s razlogom... Više slovi kao defanzivca što je jučer pokazao zatvaranjem Feltona... Danas je meni njegova granica možda veća za 2 poena jer danas će više razigravati jer Jennings čim ima teži match up automatski bezvezno ispucava lopte i ostaje na 15-ak poena... Da ne dubim previše s pisanjem, pogledajte sami kako izgleda igra Jenningsa kada je na njemu Lowry.. Ujedno, ovdje očekujem Ellisa u overu

http://www.nba.com/advancedstats/player-vs-player.html#Brandon-Jennings-vs-Kyle-Lowry|201943,200768;year=201213;season=r
Derozan više od 18,5 @ 1,85
Njega uzimam zbog povoljnog match-upa i dobre forme... Derozanu odgovora kada je netko fizički slabiji na njemu jer onda puno lakše može ići na ulaze pod koš, a Ellis je baš takav, slab i nizak, a Derozan takve jede za doručak, jučer je to na Ridnouru u Minnesoti pokazao kad je zabio 25... S njime nikada ne znate, ali kažem, navika mu je slabije match-upove probijati lakoćom,a ima i ogromnu minutažu... U 2 utakmice protiv Milwaukeeja je zabijao 19 i 22 poena... Vidit ćemo hoće li i danas biti raspoložen... Jedino što me pati što je back-to-back utakmica, ali uzet ću rizik i odigrati kombo tiket sa parovima s ove utakmice... Na supermali ulog, over utakmice, Jennings i Gay underi, a Ellis i Derozan overi
Ponavljam, parovi za mali ulog, čisto da proširimo ponudu na forumu.. Iz PSK-a sam uzeo parove, ja još nisam uplatio, kasnije ću tek... Nije mi kao nekima neko natjecanje ovdje na forumu tko je bolji kladioničar nego želim pomoći posjetiteljima, a da moram birati 2 najbolja para, opet ponavljam, bili bi Harden under i Iggy over, Iggy jer protiv Houstona će istrčavati puno kontri, a Harden under jer je za mene i dalje najbolji SG čuvar Iguodala, nije Tony Allen... Nemam vremena, pa opet nabrzinu

Pozz, GL!