Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By DzonneR
Szabalala wrote:
DzonneR wrote:
Szabalala wrote:Za danas sam izabrao :

Del Potro - Anderson 1 (1.50)
Delpo je razbio Zvereva i ponovo se vratio u formu i podsjeća na onog pravog Delpa. Top u ruci , mnogo agresivna igra i mislim da je ovo zicer. Titula u Acapulcu ga može još više dignuti psihički tako da je ovo po meni sigurica neka. Svi su očekivali 3 seta protiv Zvereva, ali ga je on pomeo sa terena , dok se Anderson mučio protiv Donaldsona.

Fognini - Cuevas - 1 (1.7)

Očekujem veoma dobar meč, 2 šljakaša i ovo bi moglo ići u 3.set, pa se možda i isplati odigrati over gemovi (22.5) . Fognini dosta odmorniji jer je rutinski savladao Garciu Lopeza, dok je Cuevas igrao 3 seta protiv Mayera i dosta je umorniji. Ne mora to biti presudno, glavna stvar je psiha . Cuevas je dosta smireniji ,ali ako Fognini bude "zdrav" u glavi, onda se on pita u meču. Možda je sigurnije odigrati over gemova, ali sam se odlučio za pobjedu Fogninia.

Jarry - Zeballos - 1 (1.8)

Jarry je u nevjerovatnoj formi, odjednom je eksplodirao. Jučer me nije iznevjerio i ponovo je dobio Ramosa ,a na njemu je bila kvota čak 2.40. Jarry u boljoj formi nego Zeballos , možda i malo umorniji s obzirom da je igrao nevjerovatan meč protiv Ramosa. Dečko igra fenomenalan turnir i ovo mu je šansa da prođe u finale Sao Paola. Mnogo bolji igrač od Zeballosa i jednostavno dok ga ide, ja ću ga stavljati na tiket :D

Ispratio i dobio,hvala ti puno! <3

Nema na cemu drug , drago mi je da si uzeo pare.. Ja cekam samo Delpa za lovu. Jucer 3/3 tenis , danas 2/3 , jos se Delpo ceka :D

Jarry brat , ponovo izdominirao :)

Jarry je odlicno odigrao, ja cu ipak preskociti Delpa ali se nadam da ce doci zbog tebe :) Nadam se da ce i sjutra nesto zanimljivo biti, hvala jos jednom :)
By Szabalala
#95898 Delpo je po meni zicer dana što se tenisa tiče. Od 6 duela na tvrdoj podlozi svih 6 duela je dobio Andersona. Jednostavno bolji igrač i kad je Delpo na nivou može dobiti bukvalno svakoga. Neću da više pričam o ovome paru,da malerišem, pošto ga čekam za lovu :D

Sutra se igra finale Fognini - Jarry, gdje mislim da će ipak Fognini dobiti , jer je odmorniji, ali ipak ne smijem igrati protiv Jarrya :) tako da ću preskočiti taj par . Fognini bliži pobjedi , ali svi znamo ko je Fognini i kakav je u glavi.
By DzonneR
Szabalala wrote:Delpo je po meni zicer dana što se tenisa tiče. Od 6 duela na tvrdoj podlozi svih 6 duela je dobio Andersona. Jednostavno bolji igrač i kad je Delpo na nivou može dobiti bukvalno svakoga. Neću da više pričam o ovome paru,da malerišem, pošto ga čekam za lovu :D

Sutra se igra finale Fognini - Jarry, gdje mislim da će ipak Fognini dobiti , jer je odmorniji, ali ipak ne smijem igrati protiv Jarrya :) tako da ću preskočiti taj par . Fognini bliži pobjedi , ali svi znamo ko je Fognini i kakav je u glavi.

Delpo lagano :D Svaka cast doktore :D
By ysk
#96250 Fulham - Sheffield Utd 1 @ 1.95

Fulam u usponu forme, poslednja 4 susreta su igrali sa ekipama iz top 6 uz skor od 3 pobede i jedna neresena. Mitrogol na poslednje 3 tekme 3 goa. Ne računajući FA kup i poraz od Southemptona u seriji su od 8 pobeda kod kuće uz gol razliku od 20:2. Poslednji poraz u Championshipu sredinom decembra.
Sheffield toplo hladno igra u poslednje vreme. Prošlo kolo pobeda vs Readinga, vreme je za hladni deo niza :)

Cardiff - Barnsley 1 @ 1.65

Duel 2og i 21og mada iako uglavnom pozicije u Championshipu znače koliko i u NBA, bliži se kraj sezone i ako žele da zadrže drugo mesto Cardiff mora ove utakmice da dobija. Ne računajući FA cup, poslednji poraz su doživeli na početku godine, posle toga 7 pobeda i 2 neresene. Dobili su 4 u nizu bez primljenog gola.
Barnsley poslednje dve tekme 4p u gostima što je puna kapa za njih. Jednostavno loši ove sezone i mislim da će bodove za opstanak morati da traze negde drugde :)
By Ace
#96372 Paris SG - Real Madrid - Zbroj golova (-3+) - VIŠE (1,85 @SK Premier)

Uzvratni dvoboj osmine finala Lige Prvaka. Prvi dvoboj u Madridu je pobijedio Real 3:1. Vrlo jednostavno, sastaju se dvije ekipe sa strašnim napadačkim potencijalom (bez obzira na izostanak Neymara), a Paris mora napasti. Očekujem golove sa obje strane, jer Real praktički od svake ozbiljnije ekipe primi gol, dok niti Paris nije daleko od toga, a danas se moraju otvoriti. Real će vjerojatno igrati strpljivije, očekujući kontre, a oni su jedni od najubojitijih iz kontri. Osim toga, Paris je prošle sezone u LP kući pobijedio Barcelonu sa 4:0, a u uzvratu izgubio 6:1, što dovoljno govorio o njihovoj snazi u napadu, ali i manjkavosti u obrani.

Osim golova, moglo bi biti mnogo kornera. U prvoj utakmici ih je bilo 15, od toga je Real imao 11, a Paris 4. Premier je postavio granicu na 11,5. Kvota je 1,85 i mislim da bi trebalo doći više kornera jer očekujem dosta napada, pogotovo po bokovima.
By ysk
ysk wrote:Fulham - Sheffield Utd 1 @ 1.95

Fulam u usponu forme, poslednja 4 susreta su igrali sa ekipama iz top 6 uz skor od 3 pobede i jedna neresena. Mitrogol na poslednje 3 tekme 3 goa. Ne računajući FA kup i poraz od Southemptona u seriji su od 8 pobeda kod kuće uz gol razliku od 20:2. Poslednji poraz u Championshipu sredinom decembra.
Sheffield toplo hladno igra u poslednje vreme. Prošlo kolo pobeda vs Readinga, vreme je za hladni deo niza :)

Duel 2og i 21og mada iako uglavnom pozicije u Championshipu znače koliko i u NBA, bliži se kraj sezone i ako žele da zadrže drugo mesto Cardiff mora ove utakmice da dobija. Ne računajući FA cup, poslednji poraz su doživeli na početku godine, posle toga 7 pobeda i 2 neresene. Dobili su 4 u nizu bez primljenog gola.
Barnsley poslednje dve tekme 4p u gostima što je puna kapa za njih. Jednostavno loši ove sezone i mislim da će bodove za opstanak morati da traze negde drugde :)

Fulham 3-0 FT (Mitro dva komada)
Kardif 2-1 FT (Grujić dao gol)
By DzonneR
ysk wrote:
ysk wrote:Fulham - Sheffield Utd 1 @ 1.95

Fulham 3-0 FT (Mitro dva komada)
Kardif 2-1 FT (Grujić dao gol)

Svaka cast brate :D