Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By mjordan23
Falcao said

moze mi neko rec zasto je na clippers-jazz granica 195.5 ako su zadnje dvije isli u debeli over(230 i 209)

dobro pitanje. moguce da uzimaju u obzir da su sad LAC kod kuce, pa utah nece zabit tolko koseva ko u one dvije jer puno losije igraju u gostima. ne znam, to sam i ja primijetio, razmisljam to iskoristit, al jos cu dobro razmislit
By Falcao
mjordan23 said

Falcao said

moze mi neko rec zasto je na clippers-jazz granica 195.5 ako su zadnje dvije isli u debeli over(230 i 209)

dobro pitanje. moguce da uzimaju u obzir da su sad LAC kod kuce, pa utah nece zabit tolko koseva ko u one dvije jer puno losije igraju u gostima. ne znam, to sam i ja primijetio, razmisljam to iskoristit, al jos cu dobro razmislit

moguce da,rade cu onda na clipperse 102.5+
By mjordan23
#963 danas igram na veliki ulog SAS i LAC sigurno, a sto se tice igraca, jos razmisljam sta stavit. najvise me vuce al jefferson (16,5) manje koseva i vjerovatno cu njega stavit. domacinski je igrac, kod kuce zabija oko 20 poena, a u gostima samo 13,8 i nije u nekoj formi. Zadnjih 6-7 utakmica u gostima nije presao granicu od 16,5 pa se nadam da nece ni danas. zadnji put je u gostima zabio vise protiv houstona 1.12.
na manji ulog imam nekoliko igraca od kojih cu odabrat 3-4. O.J. Mayo (15,5) vise,u katastrofalnoj je formi, zadnjih 5 utakmica ima prosjek od 8 poena po utakmici, ali je nakon 3 utakmice u gostima, tek prekjucer zadnju igrao kod kuce i odmah zabio 15. inace, isto velika razlika izmedju prosjeka poena kuci/vani - oko 22,2/15,8. danas opet igra kod kuce i taman moze jos malo doc sebi i poboljsat sut. jedan kos vise u odnosu na proslu i eto ga preko 15 ;)
cousins (16,5) vise. domacin isto kod kuce zabija 18 poena, cesto prelazi 16 poena kod kuce, koristi tezinu za guranje (najcesce je tezi) i onda to iskoristava za faule - izvodi puno slobodnih bacanja u kojima je odlican. jedino sto je idiot, nesta ko balotelli :) i moze zasrat uvijek ponasanjem.
jennings (18,5) manje - zna mu se dosta cesto dogodit da ako profula prvih par suteva, da ima katastrofalnu sutersku vecer, a inace nekako imam osjecaj da u gostima vise vuce ellis nego on. sinoc je igrao utakmicu, a covjek ima problema s b2b utakmicama i to danas treba probat iskoristit. u 6 takvih utakmica ove sezone ima prosjek poena 12.0, sut mu je na 29%, za tricu 26%, a slobodna 71%, sto je sve dosta manje nego inace. eto, zelim mu prvih par suteva profulanih, a onda nek se drzi statistike i ostane na 10 poena :)
ellis (19,5) vise - povuceno iz jenningsa, kao sto sam rekao, ellis mora vuci puno vise kad ne ide jenningsa. on u b2b ima prosjek od 21 poen sto nije nesto posebno vise od prosjeka inace. samo sam dao prijedlog s objasnjenjem za ellisa, nisam toliko siguran da cu ga uopce stavit, malo mi je riskantno ipak, ali eto morao sam napisat i njega zbog jenningsa. sretno
By kinder
Falcao said

i sto mislite mayo ili collison over?

uvijek prije biram onoga koji ce biti 35 40 minuta na parketu :)
By kokodril
#965 sve se piše o igračima Dallasa dok San Antonio i njegove igrače nitko ne spominje

pa za promjenu ja ću o San Antoniu,omjer u gostima 11 pobjeda 6 poraza
od 11 pobjeda ,3 su bile razvaljotke orlando,washington,charlotta može se reći najgore ekipe ,ajde orlando nije baš ta kategorija ali kad se je igrala ta utakmica bili su totalno van forma
2 pobjede su bile nakon produžetka houston i toronto
boston 12 sacramento 11 razlike sve oatalo manje od 7 razlike
zadnje 4 utakmice u gostima 4 poraza
iz svega je ocito da san antonio vani igra malo teze,ne znam kada su zadnji put imali 4 poraza za redom u gostima ali danas ce se potrudit prekinut tu negativnu seriju,da bi se to dogodilo Parker ide u over
ne računajući 3 utakmice u kojima su prebili protivnika ,u ostalim pobjedama parker ima na margini 20,5 5 overa i 2 undera
ako se gledaju utakmice u kojima je igrao preko 30 min overa ima 8 i 1 under 2( zadnja protiv denvera u gostima 13)
u totalu u gostima parker 9 overa 6 undera
uz pristojan otpor dallasa parker ce biti na terenu vise od 30 min i samim time je over vrlo izvjestan
san antonio lako pobjeduje ekipe koje su lošije i sa njima nema nikakvih problema,sve poraze su zabiljezili od ozbiljnijih ekipa(doma new york i clipersi u gostima oklahoma ,miami,utah,portland,denver,la clipersi)
još jedan argument u prilog ovom tipu je i učinak dannya greena u gostima ,samo jednom preo 20 poena,u 8 utakmica 10-14 i ostalo manje od 10,inače na zadnje tri utakmice,sve tri doma, green je trice pucao 14-19,malo je reći odlično
sav miks ovih informacija po mnei vodi parkera o over,naravno uvijek postoji mogućnost blowouta
dallas s druge strane imao 8 poraza u zadnjih 9,s ekipama koje igraju brzo ,kao što je san antonio ,prihvate ritam i u zadnjih 10-ak utakmica pada dosta koševa na njihovim utakmicama
ukoliko bar malo poprave postotak suta u odnosu na zadnje utakmice ,mislim da san antonio protiv ovakvih ekipa se i ne trudi pretjerano ubijati u obrani kad sve može riješiti brzim i efikasnim napadima,sto će omogućiti i dallasu preko 80-ak šuteva čime bi mogli držat priključak s san antonioam a samim time bi i parker odradio 30+ minuta cime bi prolaznost njegovog overa bila preko 80%
By rampagejackson
#966 večeras igram

dallas 100.5 MANJE - mislim da je value svakako na underu, ne vidim ih kao ekipu koja će zabit preko 100 poena san antoniu

thornton 15.5 VIŠE - sac i bos će odigrat jednu gustu utakmicu večeras i sac ima dobre izglede da dobije, sigurno će dat sve od sebe pred domaćim navijačima i protiv slavne ekipe bostona, za očekivat je da thornton uzme najviše šuteva i bude raspoložen a onda 15.5 granica pada lagano

jefferson 16.5 MANJE - nije nešto u gostima, nije ni u nekoj formi, ekipa mu igra protiv prejakih clippersa a moguć je i blowout, po meni value svakako na underu
By euskal
euskal said

Dal(207,5)-SAS under
Duncan over 16,5
Det under 96,5
Paul over 16,5,SS

nadam se da je netko ispratio,navijem sat za 2.15 i onda se samo okrenem i probudim sa dobitkom bez nervanjaLaugh
By MvP39
MvP39 said

Nowitzki D.(-12,5+) manje 80%
Nowitzki nije spreman da odigra cijelu utakmicu, tek se oporavio od ozljede i nemoze igrati sa 100%. Odigrao je protiv San Antonia 20 minuta, Oklahome 26 i Denvera 18. Sva 3 puta je isao ispod ove granice, Spursima je zabio 8 poena, Thundersima 9 i Nuggetsima 5. Ocekujem jos jedan under jer ce ga cuvati Duncan, a to znaci puno manje poena za Dirka. link1 Iako puno vise zabija kada Duncan nije u igri, danas ocekujem gustu utakmicu i da se Duncan zadrzi na terenu. link2

Mayo O.J.(-15,5+) manje 70%
Mayo je u stvarno losoj formi, vec 5 utakmica nije presao granicu. Tj, od kad je dosao Nowitzki i od kad su Mavericksi kompletni on uzima puno manje suteva. Spominjali ste kako bi trebao vec jednom ic preko, ali ja mislim da nece ici preko jer ne ocekujem da Dallas da puno koseva San Antoniu koji igra dobru obranu. Ginobili bi trebao dobiti vecu minutazu, sto znaci jaca obrana nad Mayom.

Monroe G.(-14,5+) manje 90%
Milwaukee ne prima puno koseva po utakmici, takoder Detroit ne daje puno koseva po utakmici. Posto ce bit malo poena ocekujem da ovaj tip prode. Monrou se jako smanjila minutaza i vec 4 utakmice nije zabio puno poena. Washingtonu 15 i 13, Atlanti 10 i Miamiju 6. Razlog manje minutaze je potpuni oporavak Villanueva koji puno vecu minutazu dobiva i to vecinom umjesto Monroa, Drummond koji odlicno igra od pocetka sezone. U utakmici protiv Miamija je imao sut 3-6 i slobodna 0-1. A na pocetku sezone je znao opalit i po 15 suteva po utakmici, zato ga igram manje.

LA Clippers(h-8,5) - Utah 1 90%
Neki bi rekli mozda je ovo kraj serije Clippersa, ja bi reko da oni nece stat do 20. Neznam dal vijaju neki rekord ili su ga vec oborili, ali ne staju, gaze sve pred sobom. Odlicno igraju kod kuce gdje su pobjedili Boston sa 29 razlike, Denver sa 12, Sacramento sa 12, New Orleans sa 16, Toronto sa 19, Phoenix sa 18, Dallas sa 22, Sacramento sa 35, Minnesotu sa 6. Ta pobjeda nad Minnesotom sa 6 razlike bila je prije tocno mjesec dana. Znaci vec mjesec dana razbiju sa 10+ razlike svakoga tko posjeti Staples Centar. S druge strane Jazzeri su najlosija gostujuca ekipa. Iako su u posljednjih 8 utakmica upisali 3 pobjede na gostovanju ipak imaju velike poraze. Pobjedili su Orlando, Brooklyn i Lakerse. Izgubili su od Oklahome sa 12 razlike, od Houstona sa 8 razlike, Phoenixa sa 15 razlike, Indiane sa 10 i Miamija sa 16. Gotovo svaki put kada su izgubili izgubili su sa 8+ razlike. Iako su sinoc Clippersi slavili sa samo 2 razlike protiv Utah Jazza, danas ocekujem da ih rasture i da naprave urnebes u Staples Centru.

ajde da sam i ja jednom pogodio sve, malo srece malo pameti i dobitni listici su tu :D kad me vec 2 dana nije islo s NBA-om moralo je danas :)