- 31 Dec 2012, 07:32
sve se piše o igračima Dallasa dok San Antonio i njegove igrače nitko ne spominje
pa za promjenu ja ću o San Antoniu,omjer u gostima 11 pobjeda 6 poraza
od 11 pobjeda ,3 su bile razvaljotke orlando,washington,charlotta može se reći najgore ekipe ,ajde orlando nije baš ta kategorija ali kad se je igrala ta utakmica bili su totalno van forma
2 pobjede su bile nakon produžetka houston i toronto
boston 12 sacramento 11 razlike sve oatalo manje od 7 razlike
zadnje 4 utakmice u gostima 4 poraza
iz svega je ocito da san antonio vani igra malo teze,ne znam kada su zadnji put imali 4 poraza za redom u gostima ali danas ce se potrudit prekinut tu negativnu seriju,da bi se to dogodilo Parker ide u over
ne računajući 3 utakmice u kojima su prebili protivnika ,u ostalim pobjedama parker ima na margini 20,5 5 overa i 2 undera
ako se gledaju utakmice u kojima je igrao preko 30 min overa ima 8 i 1 under 2( zadnja protiv denvera u gostima 13)
u totalu u gostima parker 9 overa 6 undera
uz pristojan otpor dallasa parker ce biti na terenu vise od 30 min i samim time je over vrlo izvjestan
san antonio lako pobjeduje ekipe koje su lošije i sa njima nema nikakvih problema,sve poraze su zabiljezili od ozbiljnijih ekipa(doma new york i clipersi u gostima oklahoma ,miami,utah,portland,denver,la clipersi)
još jedan argument u prilog ovom tipu je i učinak dannya greena u gostima ,samo jednom preo 20 poena,u 8 utakmica 10-14 i ostalo manje od 10,inače na zadnje tri utakmice,sve tri doma, green je trice pucao 14-19,malo je reći odlično
sav miks ovih informacija po mnei vodi parkera o over,naravno uvijek postoji mogućnost blowouta
dallas s druge strane imao 8 poraza u zadnjih 9,s ekipama koje igraju brzo ,kao što je san antonio ,prihvate ritam i u zadnjih 10-ak utakmica pada dosta koševa na njihovim utakmicama
ukoliko bar malo poprave postotak suta u odnosu na zadnje utakmice ,mislim da san antonio protiv ovakvih ekipa se i ne trudi pretjerano ubijati u obrani kad sve može riješiti brzim i efikasnim napadima,sto će omogućiti i dallasu preko 80-ak šuteva čime bi mogli držat priključak s san antonioam a samim time bi i parker odradio 30+ minuta cime bi prolaznost njegovog overa bila preko 80%